abiela 02.02.17, 23:28 Adam x3 Adrian Adrianna Agata x3 Alan x4 Aleks Aleksander x8 Aleksandra x4 Alex Alicja x10 Amanda Amelia x16 Anastazja x2 Anna Antoni x6 Antonina x4 Antonina Daniela Apolonia Arianna Aron Artur Aurelia Bartłomiej Bartosz x9 (w tym 2x Bartek) Bianca Bianka Blanka Błażej Brajan x2 Brayan Cezary Daniel Dawid x4 Denis Dominik x5 Ela Eliza x2 Elżbieta Emilia x14 Emma x2 Ewa x2 Fabian x3 Faustyna Filip x11 Franciszek Franek x2 Gabriel Gniewko Grzegorz Hanna x13 Hanna Maria Hanna Weronika Helena x2 Iga x3 Ignacy x2 Igor x4 Igor Robert Inga Ireneusz Izabela Jagoda x4 Jakub x14 (w tym 23 Kuba) Jan x4 Jan Władysław Janina Joanna x2 Józef Jakub Julia x10 Julia Ewa Julian Kacper x8 Kaja Kajetan x2 Kamil x6 Karina Karol x5 Karolina x4 Katarzyna Kinga x3 Klara Klaudia x2 Kornel Kornelia x2 Krzesimir Gabriel Krzysztof Ksawery x3 Laura x5 Lea Lena x10 Leon x4 Lian Lilia Lilianna x2 Ludmiła Luiza Łucja Łukasz Maciej x4 Magdalena x5 Maja x9 Maksymilian x2 Malwina Małgorzata x5 Marcel x6 Marcelina Mari Maria x7 Maria Beata Marta Martyna x6 Mateusz x3 Matylda Mia Michalina x2 Michał x8 Mikołaj x7 Milena x7 Miłosz x3 Nadia x5 Natalia x7 Natanael Nela Nikodem x6 Nikola x2 Nina Oktawia Olaf Olivier Oliwia x6 Oliwia Zuzanna Oliwier x2 Oskar x6 Patryk x2 Paulina x5 Paweł Piotr x3 Piotr Krzysztof Pola x4 Robert x3 Roksana x2 Sara (obce imię i nazwisko ojca) Sebastian Sergiusz Seweryn x3 Stanisław x3 Szymon x6 Teodor Tomasz x5 Tomasz Jakub Tymon x2 Tymoteusz x5 Weronika Wiktor Wiktoria x3 Wojciech x13 Wojciech Marcin Zofia x4 Zofia Joanna Zuzanna x9 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Bliźnięta 02.02.17, 23:28 Adaś i Staś Martyna i Amelia Jan i Stanisław Hania i Zosia Weronika i Wiktoria Mateusz i Kuba Aleksandra i Zuzanna Dominik i Roksana Jagoda i Aleksander Hania i Bartosz Łukasz i Lena Milena i Aleksandra Lea i Lian Karol i Julian Emilia i Natalia Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Ruda Śl. 2016 11.02.17, 11:53 Cieszę się z Krzesimira. Skąd tylu Brajanów/Brayanów? Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: WnŚ Ruda Śl. 2016 11.02.17, 13:30 Cieszy mnie Apolonia, Krzesimir, Ludmiła, Oktawia i Teodor. Wśród bliźniąt też raczej nuda. Duety w stylu Jaś i Staś, Hania i Zosia czy Weronika i Wiktoria wywołują u mnie ziewnięcie. Lea i Lian - no cóż ... Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Ruda Śl. 2016 11.02.17, 23:25 dalenia napisała: > Duety w stylu Jaś i Staś, Hania i Zosia czy Weronika i Wiktoria wy > wołują u mnie ziewnięcie. Lea i Lian - no cóż ... Ciekawa jestem jak Lian jest czytany? Mnie zgrzyta Dominik z Roksaną. Odpowiedz Link Zgłoś