abiela 08.03.18, 00:43 Ada Adam x4 Alan x2 Aleks Aleksander x5 Aleksandra x4 Aleksy Alicja x3 Alicja Róża Alfred Józef Amelia x4 Anastazja x3 Andrzej Aniela Maria Anna Antoni x7 Antonia Antonina x3 Artur x3 Aurelia Barbara Bartłomiej Bartosz x6 (w tym Bartek) Bianka Blanka Borys Bruno Daniel Dominik x3 Dominika x2 Dorian Dorota Dżesika Eliza Emilia x4 Ewa Filip x5 Franciszek x6 (w tym Franek) Franciszka Gustaw Hanna x4 Henryk Ian Ignacy Igor x6 Jakub x8 Jan x5 Jerzy Joanna x2 Jowita x3 Julia x7 Julian x2 Kacper Kaja x2 Kajetan x2 Kajetan Maksymilian Kamil x2 Karol Karolina x2 Katarzyna Konrad Konstancja Laura x4 Lena x8 Leon x3 Liliana x3 Lilianna Ludwik Lukas Łukasz x3 Maciej Magda Magdalena Maja x8 Maksymilian x3 Malwina x3 Małgorzata Marcel x3 Marcelina x4 Marcin x2 Maria x4 Marlena Marta x2 Martyna x3 Mateusz x6 Melisa Michalina x4 Michał x2 Mikołaj x2 Mikołaj Antoni Milena x2 Miłosz Nadia x4 Natalia x3 Natan Natasha Nikodem x2 Olga Oliwia x3 Oliwier x4 Oliwier Wiktor Oscar Oskar Patrycja Patryk x3 Paulina Paweł x5 Piotr Pola x5 Przemysław x2 Radosław Rozalia Sara Sebastian x3 Seweryn Stanisław x5 Szymon x7 Tatiana Tobiasz Tomasz x3 Tymon Tymoteusz x3 Urszula Weronika x2 Wiktor x4 Wiktoria x3 Wincent Wirginia Wojciech x4 Zofia x11 Zofia Anna Zuzanna x9 Zuzanna Julia Bliźnięta Alicja i Emilia Emilia i Aleksander Karol i Hanna Amelia i Franciszek Aleksandra, Piotr i Paweł Maja i Hania Marta i Julia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: WnŚ Bytom 2017 25.03.18, 01:04 Jestem pod wrażeniem Alfreda, cieszę się też m.in. z Konstancji, Ludwika i Franciszki. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Bytom 2017 26.03.18, 22:33 gaudencja napisała: > Jestem pod wrażeniem Alfreda, cieszę się też m.in. z Konstancji, Ludwika i Fran > ciszki. Mnie Alfred też bardzo zaskoczył. Pozostałe, wymienione przez ciebie imiona, też bardzo lubię. Odpowiedz Link Zgłoś