abiela 11.06.18, 23:55 Ada Adam x7 Agata x3 Agnieszka Alan x2 Aleksander x3 Aleksander Adam Aleksandra x4 (w tym Ola) Alex x2 Alicja x8 Alicja Aleksandra Amelia x7 Anna x4 Antoni x2 Antonina x7 Apolonia Artur x3 Barbara Bartłomiej Bartosz x15 (w tym 4x Bartek) Bianka Blanka x3 Borys Bruno Brunon Celina Cezary Damian Daniel Dawid x6 Dominik x8 Dorota Elena Eliza x2 Emil x2 Emilia x7 Emilia Martyna Emma Eryk Ewelina Fabian x3 Filip x9 Franciszek x4 ( tym 3x Franek) Gabriel Gabriela Gloria Gniewko Hanna x8 Helena x2 Iga x3 Igor x6 Iwa (obce nazwisko) Jagoda x2 Jakub x7 (w tym 2x Kuba) Jan x6 Jan Michał Julia x8 Kacper x4 Kajetan Kalina Kamil x4 Kamila x2 Karol x4 Karolina x3 Kevin Kinga x3 Klara Klaudia Kornelia Krystian Krzysztof x4 Laura x5 Lena x10 Leon x4 Lilia Liliana x5 Lilianna x2 Liwia x2 Luiza Łucja Łukasz x2 Magda Magdalena x2 Maja x8 Maksymilian x3 Malwina x2 Małgorzata Marcelina Marcin Marek Maria x4 Marlena Marta x3 Martyna x4 Mateusz x3 Michał x5 Mikołaj x2 Milena x7 Miłosz x5 Nadia x2 Nadine Natalia x2 Natan x3 Nicola Nikodem x4 Nina Nina Aleksandra Olaf x2 Olga Olivia Olivier x4 Oliwia x6 Oliwia Dominika Oliwier x4 Oskar x4 Patrycja x3 Patryk Paula Paulina x5 Piotr x5 Pola x3 Radek x2 Rafał x2 Robert Rozalia Sabina Sebastian x2 Sergiusz Sofia Sonia Stanisław Stanisława Szymon x10 Tobiasz x3 Tomasz x2 Tomasz Piotr Tymon Vanessa Wiktor x2 Wiktoria x8 Wojciech x5 Zofia x6 Zuzanna x11 Bliźnięta Karolina i Marta Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: WnŚ Racibórz 2017 19.06.18, 20:49 Stanisława!! Super Sergiusz i Apolonia też przykuły moją uwagę. In minus - Elena. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Racibórz 2017 22.06.18, 00:04 gaudencja napisała: > Stanisława!! Super Sergiusz i Apolonia też przykuły moją uwagę. In minus - E > lena. > Stanisława to dla mnie największa sensacja. Odpowiedz Link Zgłoś
miraflores5 Re: WnŚ Racibórz 2017 22.06.18, 22:27 Sergiusz, Eliza, Luiza, Emma, Rozalia, Lilia, Celina, Cezary, 3 Tobiaszów-in plus. Nadine-jest fajna libańska reżyserka Nadine Labaki, ale dla polskiego dziecka kompletnie odpada, Nadia dla mnie zresztą też. Będą wołać pewnie Nadinka, słyszałam o Nadiach tak zdrabnianych...swoją drogą dostaję piany słysząc Nadinki, Amelinki i inne srinki Stanisława-faktycznie nie lada ciekawostka wśród małych dzieci, ale samo w sobie to imię nie podoba mi się. Pomimo to trzeba rodzicom przyznać punkty za odwagę Odpowiedz Link Zgłoś