chayah 05.01.19, 20:08 Przeglądałam sobie nasze forum i właśnie zauważyłam, że w sygnaturkach naszych użytkowników chętnie pojawiają się różne imiona W sygnaturkach udało mi się znaleźć m.in.: Marysię, Anię, Alę, Adama, Idusię (Idę), Mieszka, Bernarda. Ale to chyba nie jest wszystko? Kto z Was ma jeszcze jakieś imię w sygnaturce? Udało Wam się coś wypatrzeć? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
paula.anna Re: Imiona ukryte w sygnaturkach :) 05.01.19, 22:18 Imiona (własnych) dzieci są dość częste. Jednak rzadne nie wryło mi się w pamięć. Bardziej fakt towarzyszących im dat urodzin czy masy noworodka- aktualnie już nastolatka 😉. Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Imiona ukryte w sygnaturkach :) 06.01.19, 18:31 U kogo znalazłaś "fakt towarzyszącej mu masy noworodka"? A co do imion (własnych) dzieci to się zgodzę, są dość częste Jednak znalazłam wyjątek niebędący imieniem (własnego) dziecka Odpowiedz Link Zgłoś
paula.anna Re: Imiona ukryte w sygnaturkach :) 06.01.19, 18:34 Nie pamiętam u kogo. Co najmniej kilka takich widziałam, pewnie na ematce. Bywa też godzina urodzenia i różne łzawe (imo) dodatki. Ale chyba cytować nie można? Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Imiona ukryte w sygnaturkach :) 06.01.19, 18:29 Kurczę! Zapomniałam o Mordechaju z mojej sygnaturki. Odpowiedz Link Zgłoś
mary.h Re: Imiona ukryte w sygnaturkach :) 07.01.19, 12:19 Ja w swojej sygnaturce mam imiona synów Odpowiedz Link Zgłoś
stokrotka_96 Re: Imiona ukryte w sygnaturkach :) 07.01.19, 14:27 Witold, Zofia, Helena, Marianna, Ziemowit Odpowiedz Link Zgłoś