tromysza 16.10.04, 17:38 Dziewczyny! Mam pytanie: na razie nie chodzi o mnie (choc mam nadzieje niedlugo bedzie) moja szwagierka zastanawia sie nad imieniem dla dziecka. (4 m-ce) na razie nie zna plci. Lena, Malina, Tobiasz, Olaf. Takie sa jej typy ( i meza) Mam pytanie do gaudencji i innych Was. Bywam tu goscinnie, ale mam nadzieje, ze mi pomozecie. I teraz problem. Czy Malwina i Tobiasz (te imiona podobaja jej sie najbardziej) pasuja do nazwiska Grabarczyk. Same widzicie. Czy to nie brzmi tak samo glupio jak Rozalia Maslanka na przyklad? Badzcie szczera. Moze macie jakies typy, ktore pasuja? Bardzo bede wdzieczna. pozdrawiam serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Lena, Malwina, Tobiasz, Olaf 16.10.04, 18:37 tromyszo, moim zdaniem pasują jak najbardziej. Nazwisko jest neutralne, w odróznieniu od Maślanki, Fiałka, Bździkota (jak najbardziej autentyczne!), tudzież innych nazwisk, z których się ludzie podśmiewają, i można z nim zestawic cokolwiek, co po prostu dobrze brzmi razem. I Tobiasz, i Malwina współbrzmią bardzo dobrze. Jeśli mogę sie wypowiedzieć również w kwestii wyboru, to ja też postawiłabym na te same imiona spośród podanej czwórki. Pozdrowienia dla szwagierki! (a Tobie życzę powodzenia w staraniach!) -- Konie i inne rzeczy nieludzkie mają cnoty. (J. Olesiak) Odpowiedz Link Zgłoś
tromysza Re: Lena, Malwina, Tobiasz, Olaf 16.10.04, 18:47 Bardzo dziekuje. Mam nadzieje, ze zyczenia okaza sie czarami . A tak poza tym: lubie b. Twoje posty. pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Lena, Malwina, Tobiasz, Olaf 16.10.04, 19:07 tromysza napisała: > Bardzo dziekuje. Mam nadzieje, ze zyczenia okaza sie czarami . A tak poza > tym: lubie b. Twoje posty. Dzięki ) Odpowiedz Link Zgłoś
wilenka Re: Lena, Malwina, Tobiasz, Olaf 16.10.04, 20:57 hm ja nieco przychylniej patrze na Lene lub Olafa,niemniej Malwina i Tobiasz ładnie wspoółgrają z nazwiskiem Pozdrwiam Odpowiedz Link Zgłoś
pomme Re: Lena, Malwina, Tobiasz, Olaf 07.02.05, 11:11 mam takie same typy jak wilenka Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Lena, Malwina, Tobiasz, Olaf 16.10.04, 22:33 Witam ! A ja jestem za Lena i Tobiaszem,chociaz Malwina tez mi sie podoba. pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Lena, Malwina, Tobiasz, Olaf 06.02.05, 22:53 Tromyszo, i co słychać w kwestii imienia dziecka szwagierki? Odpowiedz Link Zgłoś
tromysza Re: Lena, Malwina, Tobiasz, Olaf 07.02.05, 10:36 Ta... będzie Ignaś. hehe. I całe szczęście, bo mój mąż marzy o Tobiaszku. Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja_mniam Re: Lena, Malwina, Tobiasz, Olaf 07.02.05, 12:04 Ignacy - bardzo ładnie. Ostatnio coraz czesciej sie spotyka. Cysiu, ilu masz Ignasiów? Odpowiedz Link Zgłoś
cysia.b Re: Lena, Malwina, Tobiasz, Olaf 07.02.05, 12:11 lukrecja_mniam napisała: > Ignacy - bardzo ładnie. Ostatnio coraz czesciej sie spotyka. > Cysiu, ilu masz Ignasiów? W tym roku już trzech Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Lena, Malwina, Tobiasz, Olaf 07.02.05, 16:42 tromysza napisała: > Ta... będzie Ignaś. hehe. Cudnie )) Odpowiedz Link Zgłoś
pulpcik Re: Lena, Malwina, Tobiasz, Olaf 07.02.05, 17:18 Malwina Grabarczyk i Tobiasz Grabarczyk jest jak najbardziej OK. oba imiona są bardzo ładne i BEZ PORÓWNANIA lepsze niz pozostała dwójka. Lena jeszcze od biedy może być, ale Olaf - bleeee... Odpowiedz Link Zgłoś
pulpcik Re: Lena, Malwina, Tobiasz, Olaf 07.02.05, 17:19 ups! szkoda, że jednak Ignaś Odpowiedz Link Zgłoś
tromysza Re: Lena, Malwina, Tobiasz, Olaf 08.02.05, 10:14 Tobiasz to będzie mój syn!!!! Więc cieszę się, że oni tak nie nazwali syna. + Odpowiedz Link Zgłoś
reynevan_a Re: Lena, Malwina, Tobiasz, Olaf 20.05.05, 15:40 Ignacy Grabarczyk PASUJE! SUPER! Odpowiedz Link Zgłoś
reynevan_a Re: Lena, Malwina, Tobiasz, Olaf 20.05.05, 15:38 Lena Grabarczyk i Olaf Grabarczyk - moje typy, Malina i Tobiasz nieeee Odpowiedz Link Zgłoś