chayah 11.12.20, 15:54 Świąteczne Gwiazdeczki - Kraków (pierwsza lista) i powiat krakowski (druga lista) Maluszki: Adam x3 (jeden ma obce nazwisko) Airi (obce nazwisko) Alan x2 Aleksander x3 Aleksandra x2 Alicja Amadeus (obce nazwisko) Amelia Anna Antoni Antonina Artur Aurelia Barbara Bella (obce nazwisko) Blanka Daniel (obce nazwisko) Daria Dawid Emanuela Emil Emilia x3 Filip x3 (jeden ma obce nazwisko) Franciszek x3 Gabriel Gabriela Hanna Henryk Hubert Hugo Igor x4 Jagna Jakub x6 Jan x3 Jeremi Jewa (obce nazwisko) Joanna Julia x3 Julian Kacper x2 Kaja Kornelia Kristian Alex (obce nazwisko) Krzysztof x3 Kuba (nie wiem, czy Jakub, czy "po-prostu-Kuba") Larysa Lea Lena x2 Leo (polskie nazwisko) Leon x4 Leonard (obce nazwisko) Liam (obce nazwisko) Liliana x3 Maciej Maja x3 (jedna ma obce nazwisko) Maksymilian Marcel x2 Marcelina x4 Marek Maria Marianna Marika x2 (jedna ma obce nazwisko) Melani Emma - nie wiem, czy to literówka, czy naprawdę... Michał x2 Mikołaj x3 Milena Natalia Natan Nikodem x2 Nikol (obce nazwisko) Oliwia Oliwier Oskar x2 Patryk Polina (obce nazwisko) Róża Stanisław x2 Stefania (obce nazwisko) Szymon x3 Teodor Theo (polskie nazwisko) Tymon Tymoteusz Yuna (obce nazwisko) Wiktor Wiktoria x2 Zoe (polskie nazwisko) Zofia Zuzanna x2 Rodzeństwo: Łucja i Emilia Aleksander i Wiktoria Lena i Szymon Pola i Wojciech Dziewczynki: Adelina (obce nazwisko) Aleksandra Alicja x3 Amelia x2 Anastazja Aniela x2 Antonina Barbara Cataleya (nazwisko z końcówką "-ska") Eliza Emilia x2 Helena Izabela Julia x4 Julianna Kaja Kalina Kamila Katarzyna Kornelia x2 Laura x3 Lena x4 Lila (nie wiem, jaka pełna forma) Lilianna Roma Lily (obce nazwisko, jeden z rodziców jest z Egiptu) Maja x5 Malwina Marcelina Maria x2 (jedna ma obce nazwisko) Marta Martyna Mia (polskie nazwisko) Michalina Milana (polskie nazwisko) Milena x2 Nadia x4 Natalia x2 Nel Nikola x2 Olivia (polskie nazwisko) Oliwia x4 Pola Polina (obce nazwisko) Róża Sofia (polskie nazwisko) Vanessa (polskie nazwisko) Vasilisa (obce nazwisko) Wiktoria Yana (obce nazwisko) Yeseniya (obce nazwisko) Zofia x2 Zuzanna x4 Rodzeństwo: Hanna i Barbara Hanna i Zofia Julia i Maria Nikola i Nadia Lena i Julia Gabriela i Amelia Chłopcy: Adam Alan Aleksander x2 Allan (polskie nazwisko) Amine (obce nazwisko) Antoni x3 Bartłomiej Bartosz x3 Bohdan (obce nazwisko) Borys Conor (polskie nazwisko, urodzony w Irlandii) Dawid Fabian Filip Ignacy Igor x3 Ivan (obce nazwisko) Jakub x4 Kacper x5 Karol Krzysztof Kuba (nie wiem, czy Jakub, czy "po-prostu-Kuba") Leon x2 Maksymilian x2 (jeden ma obce nazwisko) Malek (obce nazwisko) Mateusz x3 Michał x2 Mikołaj x2 Nataniel x2 Olaf Olivier (polskie nazwisko) Oskar Przemysław Stanisław x2 Szymon x3 Tymon Wiktor x2 Władysław Wojciech Xavery (popularne polskie nazwisko) Rodzeństwo: Przemysław i Bartłomiej Danyil i David (obce nazwisko) Maluszki - lista druga: Adam Alan Aleksandra x2 Anastazja Antoni x3 Bartosz x2 Blanka Borys Emilia x2 Emma (polskie nazwisko) Filip x3 Franciszek x2 Hubert Iga Ignacy Jagoda Jakub x4 Jan Julia Kacper x2 Kajetan Ksawery Lena x2 Liliana Lilianna Maciej Magdalena Maja x2 Marcel Maurycy Milena x4 Miron Nela Nikodem Nikola Olivia (polskie nazwisko) Oliwia x2 Pola Sabrina Szymon Vanessa (polskie nazwisko) Zofia x2 Zuzanna x3 Dziewczynki - lista druga: Aleksandra Alicja Amelia x3 Anna Antonina Autumn (obce nazwisko) Gabriela x2 Helena Jagoda Jowita Kaja Laura Maja Marcelina Martyna Nadia Natalia Nikola x2 Olimpia Oliwia x3 Sabina Viktoria (polskie nazwisko) Wiktoria x2 Zuzanna Rodzeństwo: Paulina i Weronika Lena i Nadia Sandra i Anastazja Laura i Oliwia Chłopcy - lista druga: Aleksander x3 Antoni x2 Brajan (polskie rzeczownikowe nazwisko) Dominik Fabian Filip Franciszek Hubert Igor x2 Jakub x3 Jan Juliusz Kacper x2 Kamil Karol Leon Maksymilian Mateusz Mikołaj Miłosz Natan Olaf Patryk Sławomir Szymon x3 Wiktor Wojciech Rodzeństwo: Oliwier i Ksawery Maciej i Filip Franciszek i Kann (plus siostra i starszy brat - nie znam imion) Adam i Gabriel Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Świąteczne Gwiazdeczki 2020 - Kraków 12.12.20, 13:49 Ciekawe zestawienie, nie wiedziałam, że na Wschodzie wraca Ewa (Jewa) - albo się dopiero upowszechnia. Nie wiem, czy kiedyś była popularna. Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Świąteczne Gwiazdeczki 2020 - Kraków 12.12.20, 14:16 Też nie wiem, czy Jewa była popularna. Mnie najbardziej zastanawia Kann, co to jest za wynalazek? Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama