balladynyiromanse 29.12.20, 09:16 Cześć. Musiałam założyć nowe konto. Ostatnio spotkałam się z imieniem Rotysław. Co sądzicie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
annthonka Re: Stare imiona 29.12.20, 14:16 To chyba nasz Rościsław jest. Imię w porządku. A pod jakim nickiem pisałaś do tej pory? Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Stare imiona 29.12.20, 16:24 Rościsław jest spoko. Rotysław to chyba jedna z wersji tego imienia i mniej juz mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
chayah Re: Stare imiona 29.12.20, 20:43 I Rościsław, i Rotysław są dla mnie w porządku Będąc już w klimatach Rościsława i jego odmian - na okolicznym cmentarzu jest pochowany Rastisław, zmarł jako niemowlę. Nie wiem, czy to dziecko polskiego pochodzenia. W każdym razie imię od zawsze mnie interesowało Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Stare imiona 29.12.20, 20:46 Roscislaw podoba mi sie bardziej poniewaz bardziej podobaja mi sie zdrobnienia Rostek czy Rosiek Odpowiedz Link Zgłoś
allegra1989 Re: Stare imiona 30.12.20, 09:06 Rotysław i Rościsław są w porządku, ale nie w moim gustach. Odpowiedz Link Zgłoś
Popularne wątki Podliczyłam koszty utrzymania syna na studiach. To aż 3000 zł! Kogo na to stać? Forum: emama Chętnie będzie się ze mną spotykał co jakiś czas na seks, ale związku ze mną nie widzi. Forum: emama REKLAMA Osoby po 40tce zaczynające karierę w nowym zawodzie. Czy to ma sens? Forum: emama Moja mega toksyczna matka umyśliła sobie, że na starość zamieszka ze mną. Forum: emama Czuję się stara i zdaję sobie sprawę, że na wszystko robi się za późno. Czy to życiowa porażka? Forum: emama