amelia83 04.12.04, 17:15 W dzisiejszym wydaniu witajcie na świecie mamy jedną niespodzianke, z prowadzenia spadła julia, 9 nadań, na rzecz aleksandry, 10 nadań. Dużo jest również zuzann-9, wiktorii-9, ann-7 i natalii 5. Zaskakujące jest występowanie 3 łucji. Można też zauważyc powrót oliwii- 5 nadań. Wśród chłopców podobnie jak od dłuższego czasu prowadzi jakub, 13 nadań. wysoko jest również maciej-7 nadań, mateusz również 7 oraz kajetan 5. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tawananna Re: witajcie na świecie warszawa 4.XII 04.12.04, 17:55 Amelio, a miałabyś czas, żeby zaprezentować całość rankingu? Mnie ostatnio najbardziej interesują te imiona z samego końca notowania . Łucja faktycznie zaskakująca. I nawet nie zauważyłam, kiedy Kajetan stał się taki popularny. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia83 Re: witajcie na świecie warszawa 4.XII 04.12.04, 18:26 aleksandra 10 julia 9 wiktoria 9 zuzanna 9 anna 7 natalia 7 magdalena 5 maja 5 oliwia 5 amelia 4 maria 4 adrianna 3 alicja 3 anastazja 3 karolina 3 łucja 3 małgorzata 3 patrycja 3 weronika 3 dominika 2 emilia 2 iga 2 joanna 2 gabriela 2 lena 2 martyna 2 paulina 2 zofia 2 agnieszka andrea andżelika (taki własnie zapis) blandyna daria ewelina ida izabela jagoda justyna hanna helena karina kinga klaudia krystyna luiza marika marlena nikola roksana jakub 13 maciej 7 mateusz 7 kajetan 5 jan 5 bartosz 4 (+ bartek) kacper 4 krystian 4 bartłomiej 3 (+ bartek) damian 3 hubert 3 piotr 3 stanisław 3 adrian 2 antoni 2 błażej 2 dawid 2 franciszek 2 michał 2 mikołaj 2 rafał 2 wojciech 2 adam alex i matheo (bliźniacy, nazwisko na moje oko pochodzenia niemieckiego) daniel dominik eryk filip ignacy jarosław julian kamil konrad krzysztof marceli marcin miłosz olaf oskar patryk paweł przemysław tomasz Odpowiedz Link Zgłoś
wiklinka Re: witajcie na świecie warszawa 4.XII - Kajetan 04.12.04, 18:35 Czy Kajetan faktycznie jest imieniem ostatnio często (częściej) nadawanym? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: witajcie na świecie warszawa 4.XII - Kajetan 04.12.04, 19:10 wiklinka napisała: > Czy Kajetan faktycznie jest imieniem ostatnio często (częściej) nadawanym? Na to wygląda, albo nasze forum ma taki wpływ )) Kajetanów było 4 albo 5, nie wiem, czy Amelko zauważyłaś że dwa razy był identycznu podpis pod dwoma różnymi zdjęciami, może przez pomyłkę. Zaskoczyła mnie równiez Łucja, a także aż trzy Anastazje. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia83 Re: witajcie na świecie warszawa 4.XII - Kajetan 04.12.04, 19:25 niestety nei zwróciłam na to uwagi też cieszy mnie wzrastająca popularność łucji anastazji również ciekawa jestem kiedy znudzą sie kubusie julie wiktorie, ale myśle że na to trzeba jeszcze poczekać Odpowiedz Link Zgłoś
reirei Re: witajcie na świecie warszawa 4.XII 05.12.04, 12:52 Blandyna? o.o O rany, a co to za imię? Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Blandyna 05.12.04, 14:26 Blandyna- łac.blandus - przymilny, usłużny, miły, blandior- przymilac sie komu, blanditia- pochlebstwo Skrot od imienia Blandyna- Blanda Zdrobnienie mi sie nie podoba, ale cale imie tak. Jest oryginalne i ma dosyc fajne znaczenie. Odpowiedz Link Zgłoś
amelia83 Re: Blandyna 05.12.04, 15:29 mnie imię blandyna wydaje się całkiem zwyczajne, pewnie dlatego że nosi je moja babcia jednak nie lubi ona swojego imienia na tyle, że na codzień używa drugiego alicja, które i mnie się bardziej podoba a zdrobnieniem od blandyny może być również blanka Odpowiedz Link Zgłoś
tatjana Re: Blandyna 05.12.04, 20:57 No cóż, nie dziwię się, ze Twoja babcia, amelia83, uzywa swojego drugiego imienia. Mnie też nie podoba się Blandyna. Od Blandyny jest pół kroku do blondyny, a to jest koszmarne słowo, w dodatku nie ma oddźwięku pozytywnego. Co innego-Blanka. Ładne. P.S. Mnie też zaskoczyła ilość Kajetanów. Piękne imię. Znałam jednego Odpowiedz Link Zgłoś
magia Re: witajcie na świecie warszawa 4.XII 10.12.04, 22:46 ooo, az tyle Kajtkow, pozytywnie zaskoczona jestem znaczy nie ciesze sie ze zyskuje na popularnosci, ale zawsze to jakas odmiana Za tydzien w gazecie bedzie tez conajmniej jeden Kajtek - moj Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś