stary.prochazka 13.01.05, 14:03 to imię chyba nie będzie miało wielkiego powodzenia ale dołączam je do innych ciekawostek: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/1,53600,2491777.html Chłopiec o imieniu Yahoo Rumuńska para, która poznała się przez internet i której urodził się ostatnio synek, dała malcowi na imię Yahoo - poinformowały w czwartek bukareszteńskie dzienniki. Jest to wyraz wdzięczności dla najpopularniejszego chyba portalu internetowego, który przez trzy miesiące był dla świeżo upieczonych rodziców miejscem wirtualnych spotkań. Yahoo jest zresztą drugim imieniem malca; pierwsze, całkiem konwencjonalne, to Lucian, po dziadku ze strony mamy. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
idaaa Re: Yahoo 13.01.05, 14:16 Że też ja na taki pomysł wcześniej nei wpadałam... Mogłabym nazwać swojego syna na przykład "UAM" a córkę "WPiA" Tak na wszelki wypadek gdybym zapomniała gdzie poznałam ich tatę Bo raczej Wirtualna Polska i Onet w naszym przpadku odpadają, niestety... Odpowiedz Link Zgłoś
forencja Re: Yahoo 13.01.05, 14:18 Ido, a co powiesz na Interię ? Nawet ładnie brzmi... Chociaż to pewnie też (przynajmniej w Twoim przypadku) odpada Odpowiedz Link Zgłoś
tatjana Re: Yahoo 13.01.05, 14:35 Skoro rodzice dali tak maleństwu na drugie, znaczy że są przytomni. Dla mnie pomysł jest w porządku. Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Yahoo 13.01.05, 16:59 Hehe a wiesz, że nawet ładnie brzmi?? Lepiej w każdym razie niż "Onet" albo "Tlen" ("Panie Onecie, telefon do pana!!"). Jako alternatywne imię mogła by byc Wikipedia na przykład Oj szkoda, szkoda że to nie wchodzi w grę Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Yahoo 13.01.05, 18:47 Hmm, przypomina mi się dość niewybredna odpowiedź na pytanie reklamowe, doczepiane do listu wysyłanego z Yahoo, którą dostał mój znajomy od swojego kolegi. Pytanie było "do you Yahoo?" a odpowiedź - tu jeszcze raz przepraszam za użyte słowo - "ni hoo yaa". Odpowiedz Link Zgłoś