mkarusi 01.02.05, 17:10 Hej mam córeczkę Karinę (jestem bardzo zadowolona z wyboru) i zastanawiam się nad imionami przyszłego rodzeństwa, może coś zaproponujecie, nie musi być z tej samej kategorii co Karina. Dodam, że dla chłopczyka wybrałabym Natan lub Nataniel ale na pierwszym miejscu jest Samuel. Pozdrawiam. Marta i Kari Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mkarusi Re: Jakie imię dla braciszka lub siostrzyczki Kar 01.02.05, 17:37 A jeśli będzie dziewczynka, to jakie imiona zaproponujesz? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Jakie imię dla braciszka lub siostrzyczki Kar 01.02.05, 17:41 Hmm, to moze w zaistniałej sytuacji Salomea? Odpowiedz Link Zgłoś
lukrecja_mniam Re: Jakie imię dla braciszka lub siostrzyczki Kar 02.02.05, 11:29 Salomea i Samuel - TAK! Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Jakie imię dla braciszka lub siostrzyczki Kar 01.02.05, 19:45 A może Flora, Róża, Marcja, Blanka, Marcjanna, Marika, Rozalia, Sara, Emma albo Laura?? Odpowiedz Link Zgłoś
illka1 Re: Jakie imię dla braciszka lub siostrzyczki Kar 01.02.05, 19:56 Maria (Marysia), Idalia, Lena, Kamilka, Łucja..??? Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Jakie imię dla braciszka lub siostrzyczki Kar 01.02.05, 20:00 O właśnie!! O Idalii i Łucji zapomniałam!! Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Jakie imię dla braciszka lub siostrzyczki Kar 02.02.05, 10:57 Witaj. Jestem za: Nataniel (jak moj synek),Natan -podobne,sliczne. Samuel- rowniez bardzo mi sie podoba. Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Jakie imię dla braciszka lub siostrzyczki Kar 02.02.05, 11:00 A,dla dziewczynki: Łucja - sliczne Marika, Blanka,Bianka, Berenika... Odpowiedz Link Zgłoś