margala 18.05.05, 14:54 Chryzostom, czy nie zbyt pretensjonalne? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gunka2 Re: Chryzostom, czy nie zbyt... 18.05.05, 14:57 Na piewsze czy na drugie? Zanane, osluchane, tylko troche przydlugie. Wedlug mnie nie bardziej pretensjonalne niz Aleksander, Remigiusz, Arkadiusz czy Maksymilian. Tylko troche rzadsze. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Chryzostom, czy nie zbyt... 18.05.05, 15:04 Nie widze nic pretensjonalnego, ale ja bym dala tylko na drugie. Odpowiedz Link Zgłoś
epoche Re: Chryzostom, czy nie zbyt... 18.05.05, 16:42 kojarzy mi sie tylko z Paskiem. dla mnie jest zbyt wydumane. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Chryzostom, czy nie zbyt... 18.05.05, 16:50 Tradycyjnie był to tylko Jan Chryzostom i przy tym bym została. Jak do Jana, nie jest to imię pretensjonalne w żadnym wypadku, tylko miło tradycyjne. Gorąco, naprawdę gorąco polecam. Sam Chryzostom bez Jana to jak Kapturek bez Czerwonego; czegoś istotnego tu brak. Odpowiedz Link Zgłoś
cynta Re: Chryzostom, czy nie zbyt... 24.05.05, 13:38 A mnie sie w pierwszym odruchu skojarzylo z Markiem Piegusem, bylo tam "..... Chryzostomie moj..." zabawna postac Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Chryzostom, czy nie zbyt... 18.10.05, 11:23 Ciekawe czy ktos zdecyduje sie nazwac synka Jan Chryzostom? Nie mialabym nic przeciwko Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Chryzostom, czy nie zbyt... 18.10.05, 16:20 abiela napisała: > Ciekawe czy ktos zdecyduje sie nazwac synka Jan Chryzostom? Nie mialabym nic > przeciwko Gdybym miała synka Jasia, na drugie dałabym mu pewnie Chryzostom Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Chryzostom, czy nie zbyt... 18.10.05, 20:32 theodorka napisała: > Gdybym miała synka Jasia, na drugie dałabym mu pewnie Chryzostom A drugi pasowalby Michal Korybut Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Chryzostom, czy nie zbyt... 17.03.06, 17:15 "Samych" CHryzostomów jest 37. Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Chryzostom, czy nie zbyt... 17.03.06, 18:23 Jan Chryzostom to po prostu Jan Złotousty. Ładne )) Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Chryzostom, czy nie zbyt... 15.08.06, 00:42 Bardzo, a jak dobrze wróży! Odpowiedz Link Zgłoś