gunka2 23.05.05, 20:35 Starogreckie. Szlachetna (Arystokratka). Antyczna wersja Adelajdy . Komu sie podoba? Ja bym nie dala, ale do kogos o szlacheckim pochodzeniu, czemu nie. "Gaudencja Arystea Zamoyska" - MZ pasuje . Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Arystea 23.05.05, 20:40 Ładne Ale mi niestety nie pasuje, chyba zebym stworzyła sobie osobowość alternatywną Odpowiedz Link Zgłoś
cynta Re: Arystea 24.05.05, 13:31 Znalam jedna Arystee, greczynke, strasznie ambitna ale o delikatnej osobowosci, latwo dawala sie meczyc szefowi laboratorium, ale doktorat do medycyny dorobila.... a jak potrafila walnac dzwiami do lodowki jak sie po cichutku wsciekla!!! Odpowiedz Link Zgłoś
bodomlake Re: Arystea 19.10.05, 20:55 Bardzo ładne. O wiele bardziej mi się podoba od Adelajdy. Odpowiedz Link Zgłoś
dierde Re: Arystea 01.04.22, 23:00 Ciekawe, coś w sobie ma. Na razie trudno mi powiedzieć więcej. Odpowiedz Link Zgłoś
sulimira Re: Arystea 01.04.22, 23:07 Ma cos w sobie. Ciekawe, ladnie brzmi tak dosyc delikatnie Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Arystea 02.04.22, 22:30 Ciekawe, ładne, ma w sobie coś eleganckiego. Ja osobiście nie jestem fanką imion kończących się na "-ea" - są dla mnie jakby niedokończone. Odpowiedz Link Zgłoś