snotty14 28.05.05, 13:16 No wlasnie..wg Was jakie imiona są napopularniejsze? Wg mnie dziewczyny-Ania,Asia,Kasia,Marta,Ola,Agnieszka,Magda. Chlopcy-Michał,Maciek,Marcin,Dawid,Mateusz,Damian,Piotrek... A wedlug Was? Pozdrowienia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
theodorka Re: Najpopularniejsze Imiona 28.05.05, 13:22 Julka, Zuzia, Natalia, Wiktoria, Oliwia, Maja, Weronika, Zosia, Marysia, Gabrysia, Ala, Martyna. Kubuś, Mateusz, Kacper, Jaś, Michaś, Bartosz, Maciek, Piotruś, Szymek, Mikołaj, Filip (mam nawet jednego w bloku), Antoś, Wiktor, Adaś, Olek. Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Najpopularniejsze Imiona 28.05.05, 16:18 Wszystkie ktorych przedstawicieli znam lub o nich slyszalam, wymieniac nie bede bo nie jestem w stanie, to bylby prawie caly kalendarz :] Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Najpopularniejsze Imiona 28.05.05, 22:37 snotty14 napisała: > No wlasnie..wg Was jakie imiona są napopularniejsze? Hmmm, przeciez są statystyki, czemu służy taki wątek? Odpowiedz Link Zgłoś