aurelia_b Re: Ranking imion "brzydkich" 11.07.05, 21:37 Kamil, Adrian, Jakub, Marian, Dorian Laura, Sylwia, Marzena, Arleta (Arletta), Żaneta Brajana i Dżesikę pomijam, bo zakładam, że mówimy o normalnych imionach a nie dziwolągach rejestrowanych przez USC Odpowiedz Link Zgłoś
dolmadakia Re: Ranking imion "brzydkich" 13.07.05, 22:12 a nie było już takiego wątku? Imiona,których nie lubisz,bo ci się źle kojarzą??? Parę/paręnaście /dni temu chyba go zaczynałam czytać.... Odpowiedz Link Zgłoś
natikow Re: Ranking imion "brzydkich" 17.07.05, 23:34 Dla dziewczynki... FABIOLA Tak miał sie nazywać mój brat i szczerze dziękuję, że urodził sie mały chłopczyk Jeszcze jakiś czas temu dodałabym Nataszę, ale sie już przyzwyczaiłam - w końcu bez mała 28 lat tak na mnie wołają )) Odpowiedz Link Zgłoś
semijo Re: Ranking imion "brzydkich" 17.07.05, 23:41 Dla dziewczynki: - Marcelina - Sandra - Dorota - Danuta - Klaudia Dla chłopca: - Mieszko - Stanisław - Włodzimierz - Wiktor - Karol Odpowiedz Link Zgłoś
chuda_w-w Re: Ranking imion "brzydkich" 18.07.05, 10:45 Karolina Paulina Ewelina Malwina Dorota Jerzy Tomasz Mateusz Adrian Przemysław Odpowiedz Link Zgłoś
boczek31 Re: Ranking imion "brzydkich" 11.02.06, 15:47 chuda_w-w napisała: > Karolina - nie > Paulina - nie > Ewelina - nie > Malwina - może być > Dorota - ładne > > Jerzy - średnie > Tomasz - ujdzie > Mateusz - ładne > Adrian - nie mój gust > Przemysław - nie > Odpowiedz Link Zgłoś
boczek31 Re: Ranking imion "brzydkich" 11.02.06, 15:44 semijo napisała: > Dla dziewczynki: > - Marcelina - może być > - Sandra - nie > - Dorota - ładne > - Danuta - jw. > - Klaudia - nie > > Dla chłopca: > - Mieszko - nie > - Stanisław - nie > - Włodzimierz - nie > - Wiktor - nie mój gust > - Karol - ładne Odpowiedz Link Zgłoś
uffa1 Re: Ranking imion "brzydkich" 19.07.05, 23:21 Brzydkie dla mnie imiona to tego typu: Bronisław, Władysław, Eugeniusz itd. Beata, Agata, Renata... A z tych bardziej wspolczesnych: Patryk, Adrian, Krystian, Oskar Nicola, Angelika, Julia, Dominika Odpowiedz Link Zgłoś
szczekuszka Re: Ranking imion "brzydkich" 20.07.05, 00:04 Teraz wiem, dlaczego nie przepadam za tego typu zabawami. Odpowiedz Link Zgłoś
procenka Re: Ranking imion "brzydkich" 20.07.05, 21:04 nikola, klaudia, oliwia, wiktoria, sylwia, beata, zaneta, arleta.... max(ymilian), nikodem, krystian, adrian, oliwer, arek, przemek.... Odpowiedz Link Zgłoś
piastka Re:Nie brzydkich tylko oklepanych/osłuchanych 22.07.05, 15:57 Większośż z podanych przez Was imion wcale nie jest brzydka - tylko po prostu zbyt popularna zwłaszcza w starszej generacji. To trochę bez sensu tworzyć taki ranking.... Odpowiedz Link Zgłoś
stokrootka1 Re:Nie brzydkich tylko oklepanych/osłuchanych 22.07.05, 21:34 To bzdura ten wątek, jaki to ma sens? Przecież tu pojawiła się większośc istniejących imion. Ktoś chyba bardzo się nudził, wymyślając go. Odpowiedz Link Zgłoś
linna-altair Re: Ranking imion "brzydkich" 31.08.05, 20:13 Imiona męskie:Brian,Joshua(wszystkie starodawne) Imiona żeńskie:Jessica,Nicola,Zoe,Rebecca(tak jak powyżej) Reszta imion jest znośna. Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Ranking imion "brzydkich" 03.01.06, 16:32 chłopcy; Zbyszek Robert Norbert Alan Czesław dziewczynki: Ewelina Jessica Marlena Edyta Arleta Odpowiedz Link Zgłoś
mirabilandia Re: Ranking imion "brzydkich" 03.01.06, 20:44 Ryszard Emil Gniewomierz Tomasz Wawrzyniec Kunegunda Grażyna Bożena Paulina Monika Odpowiedz Link Zgłoś
boczek31 Re: Ranking imion "brzydkich" 11.02.06, 15:51 mirabilandia napisała: > Ryszard - nie > Emil - ładne > Gniewomierz - nie > Tomasz - średnie > Wawrzyniec - nie > > Kunegunda - nie > Grażyna - średnie > Bożena - ładne > Paulina - nie mój gust > Monika - ujdzie Odpowiedz Link Zgłoś
boczek31 Re: Ranking imion "brzydkich" 11.02.06, 15:49 trrruskawa napisała: > chłopcy; > Zbyszek - nie mój gust > Robert - jw. > Norbert - jw. > Alan - jw. > Czesław - jw. > > dziewczynki: > Ewelina - nie > Jessica - nie > Marlena - ładne > Edyta - ładne > Arleta - nie Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Ranking imion "brzydkich" 03.01.06, 20:44 No to może i ja się dopiszę, choć raczej nie lubię wpisywać się w stare wątki. Męskie: Oliwier Oskar Alan Damian Kamil Żeńskie: Angelika, Dżesika, Nikola i inne tego typu imiona Sandra Roksana Daniela Wioleta Odpowiedz Link Zgłoś
boczek31 Re: Ranking imion "brzydkich" 11.02.06, 15:53 koza_w_rajtuzach napisała: > No to może i ja się dopiszę, choć raczej nie lubię wpisywać się w stare wątki. > > Męskie: > Oliwier - nie > Oskar - jw. > Alan - jw. > Damian - nie mój gust > Kamil - jw. > > Żeńskie: > Angelika, Dżesika, Nikola i inne tego typu imiona - nie > Sandra - nie > Roksana - średnie > Daniela - nie > Wioleta - może być > Odpowiedz Link Zgłoś
mankencja Re: Ranking imion "brzydkich" 03.01.06, 21:30 Mirosław, Brajan, Oliwier, Damian, Daniel Wiktoria, Aneta, Sandra, Mariola, Martyna Odpowiedz Link Zgłoś
martunia78 Re: Ranking imion "brzydkich" 03.01.06, 21:42 Magda, Katarzyna, Elwira, Elżbieta, Małgorzata, Gabriela, Agnieszka, Otylia Andrzej, Jędrzej, Jerzy, Roch, Alan,Gabriel, Oskar, Odpowiedz Link Zgłoś
dorianne.gray Re: Ranking imion "brzydkich" 03.01.06, 21:44 Ale bez sensu wątek Z reguły wpisywane są imiona, które źle się komuś kojarzą, bo nie to ładne, co ładne, ale co się komu podoba A mnie się źle kojarzą Wanda, Basia (ale tylko jedna), Tomek, Adam, Sylwia, Bartłomiej, no i skażona na zawsze nieszczęsna, acz piękna Apolonia. Ale nie twierdzę, że są brzydkie. Ja mam natomiast na imię Kasia i uważam, że jest to najpiękniejsze imię na świecie (wbrew obiegowym opiniom z tutejszego wysnobowanego forum) Odpowiedz Link Zgłoś
boczek31 Re: Ranking imion "brzydkich" 09.02.06, 16:05 dlaczego nie lubicie imienia "Wojciech"? Wg mnie to przepiękne imię! Mówcie sobie, co chcecie, ale ja i tak uważam, że "Wojtuś" to śliczne imię! Odpowiedz Link Zgłoś
xdagmarax Re: Ranking imion "brzydkich" 09.02.06, 22:18 widzę że na początku powinnam bardzo przeprosić jeśli kogoś urażę, ale to tylko moje zdanie Kobiece -Katarzyna -Anna (i wszystkie z tymi końcówkami) -Amelia -Roksana -Karolina Męskie: -Kuba (za dużo już) -Marcin -Mariusz -Wiesław -Wojciech imie to rzecz gustów i guścików Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Ranking imion "brzydkich" 10.02.06, 02:36 Żeńskie: 1. Nikola (bezapelacyjnie) 2. Andźelika 3. Nadia 4. Klaudia 5. Roksana Męskie: 1. Mariusz 2. Brajan 3. Tytus 4. Adrian 5. Klaudiusz Odpowiedz Link Zgłoś
pepperann Re: Ranking imion "brzydkich" 10.02.06, 12:50 Jedyny pożytek z tego wątku to to, że można zobaczyć, jak różne są gusty. Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: Ranking imion "brzydkich" 10.02.06, 13:39 męskie: dionizy bronisław czesław józef brajan i tego typu hamerykańskie imiona żeńskie: klotylda gracjana żaneta wanessa mirosława Odpowiedz Link Zgłoś
tucik Re: Ranking imion "brzydkich" 11.02.06, 16:02 Bronisława, Czesława, Alfons, Alan, Dżesika/Andżelika/Marika/Nikola Odpowiedz Link Zgłoś
tucik Re: Ranking imion "brzydkich" 11.02.06, 16:03 acha i jeszcze 3 męskie: Kamil, Bronisław Odpowiedz Link Zgłoś
klamag Re: Ranking imion "brzydkich" 24.06.06, 13:21 Krystyna, Wiesława, Włodzimierz, Stefan, Brajan, Nikola, Sandra, Wiktoria, Kuba, Krystian, Klaudia, Szymon - te ostatnie imiona za "zbytnią popularność" Odpowiedz Link Zgłoś
lemonnka Re: Ranking imion "brzydkich" 25.06.06, 00:06 Żeńskie: Dobrochna Wanda Stanisława <Czesława Mirosława itd itp) Aleksandra Krystyna Męskie: Stanisław (Czesław Mieczysław itd itp) Ksawery Zygmunt Albert Aleksander Odpowiedz Link Zgłoś
helga76 do boczka31 25.06.06, 08:23 po cholerę komentujesz , co kto napisał, napisz co cie sie podoba a co nie !!! Odpowiedz Link Zgłoś
luna333 Re: hehe 26.06.06, 11:37 imię mojego synka na liście brzydkich mi nie podobają się: Justyna, Mariola, Maryna, Marlena, Bożena, Agata, Agnieszka Dominika Elwira Klaudyna Jolanta, Julita, Jowita Zofia męskie: Wojtek!, Roman, Bogdan, Dominik, Paweł, Maciek Sławek, Staś, Stefan Szczepan Tomasz i pewnie jeszcze wiele innych Odpowiedz Link Zgłoś
truscaveczka Re: Ranking imion "brzydkich" 26.06.06, 15:07 Dla mnie "brzydkie" są imiona pochodzące z kultury obcej rodzicom - czyli generalnie Wanessy i inne Dżesiki, w moim przypadku imiona chrześcijańskie, gdyż nie jestem wyznawczynią Jahwe. Piękne są dla mnie imiona słowiańskie, bo jestem Słowianką i jestem z tego dumna. Odpowiedz Link Zgłoś
marta2808 Re: Ranking imion "brzydkich" 26.06.06, 20:52 - Nikola, Paula, Dżesika, Angelika, Kunegunda - Denis, Brajan, Kornel, Fabian, Oliwier ...i wiele innych ale nie będę tu ich wszystkich wymieniała Odpowiedz Link Zgłoś
maroonka Re: Ranking imion "brzydkich" 02.08.06, 18:50 Marta - to jedno z brzydkich, niemieckich, twardych imion, fe. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka75 Re: Ranking imion "brzydkich" 22.09.07, 21:15 Marta jest imieniem pochodzenia hebrajskiego, a nie niemieckiego Odpowiedz Link Zgłoś
arabelka78 Magdalena:-/ 01.07.06, 17:10 A szczególnie zdrobnienie Madzia - ohydne!!!! Kojarzy mi się z dżdżownicą z Pszczółki Maji Poza tym: Klaudia Weronika Wiktoria Z Męskich: Damian Dawid Kamil jest więcej jeszcze brzydkich imion. Te wpadły mi na poczekaniu do głowy na czele z okropną Madzią. Odpowiedz Link Zgłoś
zakochalam_sie Re: Magdalena:-/ 01.07.06, 18:00 żeńskie: - Joanna - Jolanta - Mariola - Małgorzata - Anita - Ilona męskie: - Wojciech - Patryk - Mariusz - Piotr - Wacław - Sławomir Odpowiedz Link Zgłoś
filipkafilipa Re: Magdalena:-/ 21.09.06, 17:06 co powiecie na ISMENA tak ma na imie moja dziewczynka na osiedlu mająca 11 lat koszmar jka mama ją woła - Ismenka!!!Ismena!! Odpowiedz Link Zgłoś
kayah73 Re: Magdalena:-/ 01.07.06, 20:05 > A szczególnie zdrobnienie Madzia - ohydne!!!! Jako Magdalena, podpisuje sie pod niepiekna Madzia, ktora jednak, wg mnie, przebija Magdzia (jako dziecko rzucalam sie z piescami jak ktos mnie tak przezywal ). Natomiast Magdalene uwazam za piekne imie. Moje anty-typy: -Jowita/Julita/Anita i inne "ity" -Mariola, Malwina, Malina, Ewelina, Marlena, Ilona -Janina, Genowefa, Wladyslawa, Mieczyslawa, itp - jak to zdrabniac? Wladzia? Gienia? -Kamila, Adrian(n)a, Patrycja, Kinga (czyli "eleganckie" z mojego rocznika) -z chwilowo modniejszych: Michalina, Marcjanna, Klara Oj, jeszcze bym wiecej znalazla... Z meskich: -Jozef -Wieslaw - nie do przyjecia, natomiast inne "slawy" z trudem bo z trudem, ale w wersji meskiej jakos przelkne -Emil, Kamil -Adrian, Artur, Patryk -Marcel(i) I wszytkie "nowe" spolszczone pochodzenia ang. zarowno zenskie jak i meskie - Dzesiki, Brajany, itp. Odpowiedz Link Zgłoś
femian Re: Magdalena:-/ 01.07.06, 20:58 Żeńskie: Marzena, Longina, Władzia (od Władysławy), Jadzia (od wcale nie brzydkiej Jadwigi, ale przez zdrobnienie u mnie przepada), Prakseda, Nikola Męskie: Kaźmierz, Zdzisław (Zdzichu - okropne), Teodor, Brajan, Szymon Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Magdalena:-/ 01.07.06, 22:49 kayah73 napisała: > -Kamila, Adrian(n)a, Patrycja, Kinga (czyli "eleganckie" z mojego rocznika) A ludzie twierdzą, że dla dzieci imiona "eleganckie" z ich rocznika będą zupełnie normalne i naturalne... Odpowiedz Link Zgłoś
basiunia2d Re: Magdalena:-/ 08.08.06, 23:18 Klaudia wiolletka Nikola Dagmara Olga KUbuś Patryk Franiu Maksiu Darek Odpowiedz Link Zgłoś
ika1 Re: Ranking imion "brzydkich" 03.08.06, 22:28 imiona zenskie: -Grazyna, -Bozena, -Wladyslawa, -Bronislawa, -Kazimiera, -Barbara, -Stefania, -Elwira, -Wieslawa, -Danuta, -Mieczyslawa, -Zofia, imiona meskie: -Kazimierz,Bronislaw,Stefan,Jozef,Wladyslaw,Zbyszek,Zygmunt, -Pawel, -Robert, -Olaf, -Maciej Odpowiedz Link Zgłoś
arabelka78 Magdalena!!! - najokropniejsze imię damskie!!! 04.08.06, 15:19 Nic dodać, nic ująć!!! Odpowiedz Link Zgłoś
robin2510 Re: Ranking imion "brzydkich" 05.08.06, 13:58 Żeńskie: Tekla, Zosia, Antosia, Kordula, Zyta, Wilhelmina, Łucja i wszystkie w tym stylu "staroci", a juz nie do przyjęcia wg mnie typu: Zdzisława, Wiesława, Kazimiera, itd. Męskie: Jakub, Antoni, Jan, (zbyt popularny), Ryszard, Kacper,Leon (zawodowiec he he he), Tadeusz i też wszelkie ze starszej generacji-pokolenia moich dziadków Odpowiedz Link Zgłoś
reynevan_a Re: Ranking imion "brzydkich" 06.08.06, 23:10 Mariola, Kinga, Dobrochna, Marcelina, Konstancja, Gaudencja, Żaneta, Genowefa Maurycy, Pascal, Zenon, Sławomir, Przemysław, Tymon, Dariusz, Odpowiedz Link Zgłoś
jagoda521 Re: Ranking imion "brzydkich" 07.08.06, 08:31 Wątek dosyć starya ale chyba cały czas aktualy,więc dopiszę swoje typy brzydkich (wg mnie)imion: żeńskie: 1.Dżesika 2.Nikola 3.Sandra 4.Aneta 5.Wioletta 6.Patrycja 7.Arletta 8.Andżelika 9.Rozalia 10.Magdalena (Magda.Madzia) męskie: 1.Denis 2.Gniewosz 3.Borys 4.Brajan 5.Kewin 6.Oskar 7.Alfons 8.Nataniel (śmieszne i dziwne) 9.Adrian 10.Kajetan 11.Wacław i wiele innych tego typu 12.Krzysztof Odpowiedz Link Zgłoś
ibulka Re: link 08.08.06, 23:39 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=12924&w=27155397 Identyczny wątek... Odpowiedz Link Zgłoś
ewulka4 Re: Ranking imion "brzydkich" 22.09.06, 23:37 Dla mnie nie do przyjęcia: Weronika,Wiktoria, Klaudia, Angelika, Vaneska, Nadia, Oliwka Kacper, Emil, Kamil Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Ewulka4 urodziła Maję 27.11.06, 09:41 www.vanike.com/gazeta/dzieci.php?forum=112006gratulacje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mag Re: Ranking imion "brzydkich" IP: *.chello.pl 22.09.07, 08:20 żeńske: Scholastyka, Wacława, Wiesława, Ryszarda, Zenobia męskie: Wacław, Roman, Zenon, Alfred, Eustachy Odpowiedz Link Zgłoś