zaino 14.07.05, 12:08 Przedwczoraj znajoma pani z mojego osiedla powiła bliźnięta. Chłopcy mieli być Piotrusiem i Pawełkiem, a tu niespodzianka i chyba będzie Hubert z Dawidem. Mi osobiście imiona Dawid i Hubert nie podobają się, ale z drugiej strony zestaw Paweł i Piotr jest zbyt oklepany. Czekam na wasze opinie) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
bonnie75 Re: Dawid I Hubert contra Paweł i Piotr 14.07.05, 12:09 Ja bym w tym zestawie zamieszala i wybrala dla chlopcow imiona Hubert i Pawel. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Dawid I Hubert contra Paweł i Piotr 14.07.05, 12:24 Za Dawidem zupełnie nie przepadam, ale rzeczywiście przy strasznie oklepanym zestawieniu Piotr + Paweł to drugie jest chyba lepsze... Zeby tylko Dawida czymś zastąpić Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Dawid I Hubert contra Paweł i Piotr 14.07.05, 12:58 Podpisuje sie pod Gaudencją Hubert nawet fajne imie, Dawid mi sie w ogole nie podoba a Paweł i Piotr to imiona co drugiej pary blizniat. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Dawid I Hubert contra Paweł i Piotr 14.07.05, 13:13 Mam rowniez to samo zdanie co Gaudencja. Odpowiedz Link Zgłoś
zaino Re: Dawid I Hubert contra Paweł i Piotr 14.07.05, 18:36 Ja też wole Huberta od Dawida. Odpowiedz Link Zgłoś
azja.david Re: Dawid I Hubert contra Paweł i Piotr 17.07.05, 21:48 A ja zupełnie mam inne zdanie!Gdybym miała bliżnięta mieli by imionaawid i Filip W naszej dość duzej rodzinie jest 3 Pawłów i 2 Piotrów. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Dawid I Hubert contra Paweł i Piotr 18.07.05, 10:48 Z tych zestawów wybrałabym - Dawid i Paweł Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_b Re: Dawid I Hubert contra Paweł i Piotr 18.07.05, 14:33 Nie przepadam ani za Dawidem, ani za Hubertem, ani za Piotrem. Jeżeli musiałabym wybierać z podanych imion to pewnie Paweł i Hubert. Odpowiedz Link Zgłoś