amelia83 10.09.05, 23:17 maja 9 zofia 9 aleksandra 7 oliwia 6 wiktoria 6 natalia 5 zuzanna 5 joanna 4 julia 4 anna 3 amelia 3 emilia 3 klaudia 3 magdalena 3 patrycja 3 paulina 3 weronika 3 alicja 2 gabriela 2 karolina 2 kinga 2 lena 2 maria 2 marta 2 martyna 2 milena 2 nina 2 angelika aniela blanka dagmara dominika hanna helena inga izabela jagoda katarzyna konstancja lilianna małgorzata marcela (marcelina?) nicola olga pola roksana rozalia sandra jakub 12 piotr 6 kacper 5 mateusz 5 igor 4 jan 4 maksymilian 4 michał 4 karol 3 maciej 3 oskar 3 paweł 3 sebastian 3 stanisław 3 szymon 3 alan 2 antoni 2 bartek 2 bartosz 2 damian 2 daniel 2 dominik 2 filip 2 franciszek 2 krystian 2 krzysztof 2 ksawery 2 marcin 2 oliwier 2 tymoteusz 2 wiktor 2 wojciech 2 adrian arkadiusz bolesław dawid emil grzegorz iwo jacek jarosław kamil kryspin leon łukasz mikołaj nicolas rafał roch victor Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andaba Re: WnŚ 10.09 10.09.05, 23:20 Nie wierzę! Julia spadła na piąte miejsce! Jakub jeszcze nie... Za to Bolesław i Jarosław - bardzo mnie cieszą. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ 10.09 10.09.05, 23:59 Maja i Zofia ex aequo na pierwszym miejscu - nieźle! A i poza tym też ładnie: Kryspin, Roch, Bolesław, 2 Ksawerych, Konstancja, Blanka, Helena, Marcela (Marcela od Marcelego to tak jak Paula od Pawła; natomiast Marcelina jest od męskiego imienia Marcelin, tak jak Paulina od imienia Paulin), Rozalia. Tylko nie wiem, o co chodzi ludziom z tymi Alanami, Oliwierami, Nicolami itp. Odpowiedz Link Zgłoś
linna-altair Re: WnŚ 10.09 11.09.05, 07:26 A mnie bardzo cieszy Nicolas!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ 10.09 11.09.05, 11:02 Nie wiem, czy przejdzie w USC, bo to przecież Mikołaj. Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: WnŚ 10.09 11.09.05, 09:15 Bardzo dobrze, że nadawalność Julii spada Zauważyłam, że rodzice wracają ostatnio do imion, które były na topie już wcześniej: Joanna, Anna, Klaudia, Magdalena, Patrycja, Paulina, Karolina. Czyżby zwiastowało to nową tendencję ? W imieniu Zofia coś mi nie do końca leży, natomiast na pewno wolę je od Julii i cieszy mnie jego przewaga. Maja jednak jest dla mnie trudna do przełknięcia - główna forma ładna, ale dość infantylna, ale zdrobnienie Majka IMO okropne Szkoda, że znów jest jakaś Angelika - czyżby miało to związek z Andżeliką Borys, o której ostatnio tak głośno było w mediach? Cieszą mnie natomiast Aniela, Blanka, Dagmara, Helena, Konstancja, Lilianna, Marcela i oczywiście Rozalia Wśród chłopców w cziłówce brak jakichś większych zaskoczeń. Nadal na prowadzeniu Jakub. Ciekawie się zaczyna dopiero wśród "dwójek" - dwóch Antonich, Ksawerych, Tymoteuszów, Wojciechów. Pośród singli - Bolesław, Emil, Grzegorz, Iwo, Jacek, Jarosław, Kryspin, Leon, Łukasz, Roch i Rafał (bardzo ładne imię, choć dosyć popularne). Odpowiedz Link Zgłoś
martka_k Re: WnŚ 10.09 11.09.05, 10:34 Szok, po prostu, tylko 4 Julie!! Zosiek za to az 9 i coraz bardziejs ie ciesze, ze sie mezowi na Zosie nie dalam namowic... Ale w zasadzie niezbyt ciekawe. Poza Marcela, Bolkiem i az dwoma Ksawerymi... Odpowiedz Link Zgłoś
aurelia_b Re: WnŚ 10.09 11.09.05, 12:23 Czyżby nareszcie spadkowa tendencja Julii? Szkoda tylko, że Maja i Aleksandra nadal na topie. Z męskich najbardziej ucieszył mnie Bolesław i Leon. Jakuba postanowiłam więcej nie komentować - no chyba, że spadnie na dalsze miejsce Odpowiedz Link Zgłoś