cwiatooschec 02.12.05, 19:58 Chłopcy: Szymon 2x Adam Błażej Eryk Filip Franciszek Gracjan Jakub Jan Kamil Maciej Maksymilian Mateusz Oskar Dziewczynki: Julia 3x Martyna 3x Agata Aleksandra Anna Dominika Ewa Iga Kaja Kornelia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Wnś, Toruń, 2 grudnia 2005 02.12.05, 20:02 hej, wlasnie sie zastanawialam, gdzie sie ostatnio podziewasz W Toruniu, jak widac, mila odmiana w pierwszej lidze po warszawskich Jakubach i Mateuszach, mianowicie Szymon. Za to Julia rzadzi niezmiennie. Jak to jest, ze imiona meskie czesciej wydaja mi sie ciekawsze od zenskich, tym razem - bo jest Błażej, ktorego bardzo lubie, i Gracjan, ktorego moze swojemu synkowi bym nie nadala, ale ciesze sie z roznorodnosci imion, jesli ktos je wybiera. Odpowiedz Link Zgłoś
cwiatooschec Re: Wnś, Toruń, 2 grudnia 2005 02.12.05, 20:28 Też lubię, kiedy nie jest monotonnie, dziś podobają mi się Gracjan i Kaja. Przeprowadziłam się i teraz nie mam w Wyborczej Wnś , ale dziś byłam "na starych śmieciach" i oczywiście kupiłam lokalne wydanie. Odpowiedz Link Zgłoś