cataluna 13.04.06, 10:14 Znam 10-latka o tym imieniu. Jak Wam sie ono podoba? Mi nawet przypadlo do gustu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nchyb Re: Milan 13.04.06, 17:46 bardzo romsko mi się kojarzy... Bardzo miękko, zbyt miękko jak na mężczyznę... Tak typ rugolfovalentinowaty, brunet, włosy na brylantynę i przymglone oczy... Ładne, ale jakieś takie mało męskie... Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Milan 13.04.06, 19:35 Podoba mi się bardzo, zwłaszcza , że po kojarzy mi się z moja ukochaną druzyną piłkarską )) Odpowiedz Link Zgłoś
mamagai Re: Milan 12.08.06, 20:09 Podciągam!A może więcej opinii o imieniu MILAN! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Milan 12.08.06, 20:43 Niemęskie, w Polsce w stylu latino disco. W d. Jugosławii - normalne imię, ale bez zachwytów. Odpowiedz Link Zgłoś
robin2510 Re: Milan 13.08.06, 11:38 bardzo fajne, za duzo juz tych antków, jasiów, franków, itd, przynajmniej coś świerzego w męskich imionach, bo wieje nudą Odpowiedz Link Zgłoś
martunia78 Re: Milan 16.08.06, 07:39 Ja juz zakładałam wątek o Milanie, mam synka milana 2,5mca Dobrze, że jest tak dużo opinii na "nie" przynajmniej nie bedzie ich tylu co Igorów- o zgrozo! Odpowiedz Link Zgłoś
lirael Re: Milan 16.08.06, 10:35 Brzmieniowo-wizualne wrażenia pozytywne, kojarzy mi się przede wszystkim z Kunderą. Serdeczności. Odpowiedz Link Zgłoś
mamagai Re: Milan 16.08.06, 18:59 Hmmm...a wiecie że ja się nie umiem zdecydować czy bardziej mi się podoba czy nieOgólnie chyba jestem na tak,ale zastanawiam się czy faktycznie większości ludziom nie będzie się kojarzyło z MIENTKIM facetem Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Milan 19.08.06, 18:09 Chcę dodać, że jestem trochę (świadomie) niesprawiedliwa wobec tego imienia, ale trzeba przyznać, że w średniowieczu były już w Polsce jego zapisy (to forma skrócona pochodna od męskich imion zaczynających się na Miło-), w odróżnieniu od Mileny na przykład. Z tym, że takie mam skojarzenia brzmieniowe po prostu... Odpowiedz Link Zgłoś
ibby2 Re: Milan 19.08.06, 23:16 Mi za bardzo kojarzy sie z włoskim klubem piłkarskim( AC Milan). Odpowiedz Link Zgłoś