amelia83 22.04.06, 19:51 jakub 10 kacper 6 piotr 6 maciej 5 mateusz 5 aleksander 4 karol 4 michał 4 mikołaj 4 stanisław 4 szymon 4 bartosz 3 igor 3 jan 3 konrad 3 krzysztof 3 antoni 2 filip 2 marcel 2 marcin 2 tymoteusz 2 wojciech 2 adrian andrzej bartłomiej błażej daniel dawid dominik gabriel kajetan kamil kornel marek olaf oliwier patryk paweł rafał wiktor julia 13 maja 9 oliwia 7 aleksandra 6 natalia 6 patrycja 5 zuzanna 5 gabriela 4 wiktoria 4 maria 3 zofia 3 anna 2 barbara 2 emilia 2 karolina 2 łucja 2 pola 2 rozalia 2 weronika 2 agata agnieszka alicja angelika antonina blanka dominika iga julianna kaja kalina kamila katarzyna klara klaudia lea magdalena małgorzata marcelina marika marta martyna matylda michalina monika nikola olga paulina sara Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
koza_w_rajtuzach Re: WnŚ Warszawa 22.04 22.04.06, 20:00 Widzę, że Karol ostatnio stał się dość popularnym imieniem. Oko najbardziej cieszy Klara . Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: WnŚ Warszawa 22.04 22.04.06, 20:31 Wiele ładnych imion, bardzo duża różnorodność u dziewczynek Cieszą zwłaszcza dwie Łucje i Rozalie Ale niestety Jakub i Julia znowu na prowadzeniu... Smuci mnie to, choć to ładne imiona. Myślę, że minie jeszcze wiele lat, zanim inne imiona ich zastąpią, w końcu taka Natalia, Aleksandra czy inny Mateusz byli popularni baaaardzo długo (mniej więcej od końca lat 80!) i do tej pory są... Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Warszawa 22.04 22.04.06, 21:08 koza_w_rajtuzach napisała: > Oko najbardziej cieszy Klara . > Tak! Nie zwrocilam uwagi. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Warszawa 22.04 22.04.06, 21:07 Wsrod chlopcow wlasciwie zadnych rewelacji. Stas bardzo mocno zwyzkuje, Michal rowniez pozostaje w scislej czolowce. Jakuba nie komentuje. Cieszy 2 Tymoteuszow, Gabriel, Kornel, Kajetan. Wsrod dziewczynek dziwi mnie az 5 Patrycji, mile zaskakuja 2 Rozalie, Antonina, Blanka i Lea. Angelika dziwi. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: WnŚ Warszawa 22.04 22.04.06, 23:14 Nie przypuszczałam, że z ulgą spojrzę na Jakuba i Julię w czołówce, po ostatnich wyskokach z Nataliami, Aleksandrami i Mateuszami. Poza tym szczególnie zaskoczyły mnie 2 Rozalki, Łucje i Lea, a bardzo się cieszę m.in. z Kornela i Julianny. Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: WnŚ Warszawa 22.04 23.04.06, 09:23 Mnie zaskoczyła az tak wysoka pozycja Piotra. Ciszy 2 Tymoteuszów i Rafał - dośc oryginalnie jak na te czasy U dzieczynek martwi ogromna przewaga Julii , ciszy Kalina i Lea. Czyżby Basia miała zastąpić Zośkę?? Osobiście wole Basie Odpowiedz Link Zgłoś