kamka-l 19.07.06, 12:15 Podpowiedzcie mi jakie imie pasuje do sistrzyczki Julki? My zastanawiamy się nad Leną. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
wana Re: Siostra Julii??? 19.07.06, 13:43 Urszula. Ulka i Julka - co Ty na to? Pozdrawiam wana Odpowiedz Link Zgłoś
athandavan moze takie pary? 19.07.06, 13:44 Julia i Rozalia Julia i Aurelia albo inaczej: Julia i Halszka Odpowiedz Link Zgłoś
theodorka Re: Siostra Julii??? 19.07.06, 14:07 Odradzam zestaw Julia i Lena. Będzie wszystkim kojarzyć się z duetem dwóch piosenkarek TATU . Proponuję: Julia i Letycja Julia i Hersylia Jullia i Genadia (bardzo ładne imię; można wołać Nadia) Julia i Leandra (można mówić na Leandrę Lena: czyż nie ładne ?) Julia i Nikazja (czyli Nika )) Julia i Nina Julia i Antonia Julia i Kinga Julia i Lawinia Julia i Amalia Julia i Tarsylia Julia i Ludwika Julia i Dorota Julia i Malwina Julia i Łucja Julia i Laura Julia i Klara Julia i Kornelia Julia i Lilianna Julia i Konstancja Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: Siostra Julii??? 19.07.06, 15:00 Nela Zoja Karina Kalina Jaśmina Aniela Agnieszka Laura Anastazja Odpowiedz Link Zgłoś
kamka-l Re: Siostra Julii??? 19.07.06, 15:48 Julia i Kornelia bardzo mi się podoba. A o TATU to nawet nie pomyślałam dobrze, że mi przypomniałyści!!! Dzięki za propozycję i czekam na kolejne. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Siostra Julii??? 19.07.06, 16:12 Do megapopularnej Julki lepiej dodać coś równie znanego, żeby było sprawiedliwie. Proponuję: Julka i Kornelka Julka i Zuzia Julka i Zosia Julka i Tosia Julka i Anielka i jakoś mi się najbardziej Julka i Basia podoba Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Siostra Julii??? 19.07.06, 16:21 Julia i Zuzanna Julia i Emilia Julia i Maja Julia i Blanka Julia i Hanna Julia i Jagoda Julia i Kalina Julia i Kaja Julia i Lidia Julia i Liliana (Julka i Lilka) Julia i Malwina Julia i Róża Napisz co sądzisz na ten temat Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Siostra Julii??? 19.07.06, 16:27 O właśnie, pod niektórymi propozycjami Kozy się podpisuję: tzn. Emilka, Liliana, Hania i Róża. I oczywiście prześliczne imię małej Kózki Klarki! Odpowiedz Link Zgłoś
kamka-l Re: Siostra Julii??? 19.07.06, 17:36 Bardzo ciekawe propozycje, no może Maja i Zuzia bardzo ostatnio popularne, a chciałabym uniknąć sytuacji jak z pierwszą córą: jak 5 lat temu wybraliśmy to imię to owszem zdarzało się gdzieś spotkać to imię a teraz co druga dziewczynka to Julka. Emilia mi się podoba, Klare też brałam pod uwagę ale chcę, żeby mąż też miał coś do powiedzenia a on jak na razie tylko co do Leny jest przekonany(( A więc na razie dzięki. Jak się urodzi 28.08 to dam znać! Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Siostra Julii??? 19.07.06, 18:12 Koniecznie daj znać. Myślę, ze Kornelia to b. fajny pomysł, tym bardziej że oba imiona są łacińskie, a Kornelia zdrabnia się do Neli, od czego już do Leny niedaleko Pozzdrawiam! g. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Siostra Julii??? 19.07.06, 21:48 Tez uwazam, ze Kornelia nie jest zlym pomyslem. Proponuje Amelie, Gabriele, Idalie. Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Siostra Julii??? 19.07.06, 16:26 Julia i Rozalia Julia i Aniela( bardzo mi sie podoba) Julia i Ignacja Moja znajoma wybrała Tosię. Waszym zdaniem Tosia pasuje do Julii? Bo mi coś zgrzyta... Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: Siostra Julii??? 19.07.06, 17:38 A Tosia to Antonina czy Teodora??? Teodora to Grecja, a reszta to Rzym, moze stad zgrzyt??? Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Siostra Julii??? 19.07.06, 17:43 Skoro mąż chce Lenę to może Helena? Odpowiedz Link Zgłoś
kamka-l Re: Siostra Julii??? 19.07.06, 17:50 Źle mi się kojarzy ta Helena - z jedną wredną babą! P.S. Przepraszam wszystkie inne Heleny. Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Siostra Julii??? 19.07.06, 18:03 Antonina. W sumie julia i Antonina pasuje mi, ale Julia i Tosia już nie... Odpowiedz Link Zgłoś
monikap31 Re: Siostra Julii??? 19.07.06, 23:26 Witam,moja córka Julia ma siostrę bliźniaczkę Ewę.Pięknie ją woła:"Eła,Eła!!!"...jak Julia coś zmaluje i ją się zapyta "kto to zrobił?- odpowiedź brzmi"Eła",oczywście...poza tym Ewek teraz mało... Odpowiedz Link Zgłoś
cynta Re: Siostra Julii??? 20.07.06, 23:06 Moja Julia (lat 17) ma siostry: Zuzanne (lat 20), Klare i Matylde. U nas w gre wchodzily jeszcze: Marianna, Klementyna, Gabriela, Adela, Roza. Odradzalabym imiona konczace sie na -lia, zbyt podobne wedlug mnie choc Kornelia jest sliczna. Poszukaj moze u Szekspira, w koncu Julia to zdaje sie od niego. A moze Koryna? (nie Karina) Odpowiedz Link Zgłoś
trrruskawa Re: Siostra Julii??? 24.07.06, 11:29 Ja znam zestaw julia i Magdalena. W takiej formie pasuje, ale,że Magdalena jest Magdą...to juz mniej. Julia i Gabrysia-super! Odpowiedz Link Zgłoś