dimanche 28.01.07, 21:49 Dziadek ze strony ojca...dla Ciebie, Dziadku [*] Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sibeliuss Re: Umarł mój dziadek 28.01.07, 21:56 dimanche napisała: > Dziadek ze strony ojca...dla Ciebie, Dziadku [*] Przyjmij szczere kondolencje. Chyba byłaś z nim bardzo emocjonalnie związana. Odpowiedz Link
dimanche Re: Umarł mój dziadek 28.01.07, 22:05 sibeliuss napisał: > dimanche napisała: > > > Dziadek ze strony ojca...dla Ciebie, Dziadku [*] > > Przyjmij szczere kondolencje. > Chyba byłaś z nim bardzo emocjonalnie związana. Najsmutniejsze jest to, że niestety nie...Z dziadkiem ze strony mamy najbardziej. A ten dziadek prawie się nie interesował nami wnukami i przykro mi to pisać, ale taka jest prawda. Dziękuję... Odpowiedz Link
frida2 Re: Umarł mój dziadek 28.01.07, 22:54 dimanche napisała: > Najsmutniejsze jest to, że niestety nie...Z dziadkiem ze strony mamy > najbardziej. A ten dziadek prawie się nie interesował nami wnukami Wybierasz się na pogrzeb? Odpowiedz Link
dimanche Re: Umarł mój dziadek 29.01.07, 18:01 frida2 napisała: > Wybierasz się na pogrzeb? Oczywiście, nie wyobrażam sobie inaczej...Mimo wszystko był moim dziadkiem... Odpowiedz Link