majka243 09.08.06, 20:47 witam wszystkie mamy,moj urwis ma na imie Gabriel! jest tu moze jakas mama ktora ma synka o tym wlasnie imieniu? bo jakos na forum nie znalazlam zadnego Gabrysia,a to takie piekne imie i dosc niespotykane.jestem ciekawa jak zdrobniale mowicie do swoich szkrabow? bo ja na swojego Gabrys,Gabi,Gapus. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Gabriel 09.08.06, 20:51 Bardzo ładne imię! Niestety nie znam żadnego małego Gabriela, tylko jednego dorosłego, mówimy na niego Gabryś. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Gabriel 09.08.06, 21:34 Podoba mi się, to była jedna z opcji na imię mojego brata. No właśnie, zawsze mnie intrygowało, jak się mówi do nastoletniego Gabriela? Na Gabrysia za duży, na Gabriela za mały. Chyba bym go przemianowała na Gabora albo Gabana. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Gabriel 12.08.06, 21:09 ibulka napisała: > Mam tak samo jak abiela :o) I ja też. Odpowiedz Link Zgłoś
idaaa Re: Gabriel 11.08.06, 16:26 Baaaardzo, bardzo ładne imię Na mojego kuzyna, który je nosi woła się- między innymi- Gabi, Gabiś, Gabuś, Gabryś, Rysiek, Gabba Odpowiedz Link Zgłoś