szczekuszka 07.10.06, 13:12 Czyli polski odpowiednik Phoebe. Jak Wam sie to imie na warunki polskie podoba?! Mnie sie podoba, choc wole Fibi ;P ale tak tez mozna dziecko nazywac. Tylko czy niezbyt krotkie?! Moim zdaniem do przemyslenia ;P A dla chlopca Febadiusz. ;O Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Feba 07.10.06, 14:07 Wolę Febe; Feba wydaje mi się być dośc sztucznym spolszczeniem. Odpowiedz Link Zgłoś
krzysia2 Re: Feba 07.10.06, 14:32 Moim zdaniem brzmi to bardziej jak imię dla psa niz dla dziecka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_m Re: Feba IP: *.eu.org 08.10.06, 12:44 Moja siostra cioteczna ma tak na imię. Mnie się kojarzy z psem i z chorobą...ale nie wiem dlaczego...Ogólnie imię mi się nie podoba w ogóle! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: magda_m Re: Feba IP: *.eu.org 09.10.06, 18:51 Chodziło mi o trzecie imię ...Zapomniałam dodać...różnica duuża... Odpowiedz Link Zgłoś
adziunia Re: Feba 07.10.06, 16:07 Uwielbiam imie Phoebe! A Fibi to była moja kochana kotka Niestety Feba jakos nie ma tego uroku Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczekuszka Re: Feba IP: *.energis.pl 08.10.06, 12:38 A mnie wlasnie Febe nie pasuje, wole Feba Mozna na Febę, mowic bardzo roznie (Febe, Fibi, Febunia, Fenka;P), dlatego to imie ma w sobie tyle uroku, choc trzeba sie z nim osluchac ;P. Polecam dla zwolennikow imion krotkich Odpowiedz Link Zgłoś