ria5 Re: konkurs na najładniejsze rzadkie imię - liter 21.12.06, 20:00 Czy mozna glosowac na berenike?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laurka Re: konkurs na najładniejsze rzadkie imię - liter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 21:37 damskie -BEatycze -Berta -Bona -Blandaazyla -Balladyna -Bonifacja meskie -Baltazar -Barnaba -Bazyliasz -Biryn -Bolemir -Bertyn -Bohdan -Bonifacy -nie wiem -nie wiem;-( pozdrawiam!!;-D Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: laurka Re: konkurs na najładniejsze rzadkie imię - liter IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 21.12.06, 21:38 ups pomylilo mi sie damskie -blanda -Bazyla złączyły mi sie Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: konkurs na najładniejsze rzadkie imię - liter 21.12.06, 22:22 ria5 napisała: > Czy mozna glosowac na berenike?? Niestety nie, bo założenia (że imienia ma nie być u Bartka Górnego) ją wykluczyły... Odpowiedz Link Zgłoś
ibby2 Re: konkurs na najładniejsze rzadkie imię - liter 22.12.06, 18:44 Żeńskie: Balbina Baldwina Bazylisa Bolemira Bratumiła Benedykta Basjana Męskie: Baldwin Benon Basjan Berengar Barnaba Baltazar Bertrand Bratomir Bogumir Bianor Z męskimi miałam chyba większy problem, mogłabym jeszcze na kilka wybrać. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Podsumowanie 22.12.06, 19:11 Wyniki: Benigna - 9 Balladyna - 8 Beatrycze - 8 Benedykta - 7 Bibiana - 6 Biruta - 6 Bona - 6 Bonifacja - 6 Boromea - 6 Balbina - 4 Basjana - 4 Batylda - 4 Berengaria - 4 Bożena - 4 Bazylisa - 3 Bernarda - 3 Berta - 3 Baldwina - 2 Bazyla - 2 Blanda - 2 Blandyna - 2 Bolesława - 2 Boguchwała - 2 Bonfilia - 2 Bratumiła - 2 Odpadły: Baldomera Bartłomieja Bądzsława Bega Benwenuta Bernardyna Bertrada Biecsława Bogdała Bogufała Boguwłość Bohdana Bolemira Borzysława Bożeciecha Budzisława męskie: Baltazar - 11 Barnaba - 10 Bożydar - 10 Bronisław - 10 Baldwin - 8 Benon - 8 Bonifacy - 7 Basjan - 6 Bogurad - 6 Bertold - 5 Bohdan - 5 Bolemir - 5 Bonawentura - 4 Benicjusz - 3 Bertrand - 3 Biryn - 3 Bogumir - 3 Budzimir - 3 Barnim - 2 Bazylides - 2 Bazyliusz - 2 Bertyn - 2 Biernat - 2 Blizbor - 2 Boguchwał - 2 Bożeciech - 2 Bratumił - 2 Brykcjusz - 2 Bygost - 2 Bytomir - 2 odpadły: Baalis Babilas Bachus, Bakchus Balbin Baldomer Barabasz Barbacy Barbatus Barlaam Baroncjusz Batuel Bawon Bądzsław Bdzigost Beat Beda Benignus Benwenut Berengar Berengariusz Bernardyn Bertram Besarion Będzieciech Będzimir Bianor Bibian Biecsław Biedrzysław Biezrząd Biezuj Blandyn Bodzepor Bodzęta Boemund Bogodał Bogudar Bogumysław Bogusąd Bogwidza Bogwiedz Bolebor Boleczaj Boleczest Bolelut Bolemysł Bonfiliusz Borzuj Borzygniew Borzymir Borzysław Borzywoj Bożebor Bracsław Bratomir Braturad Brendan Brodzisław Bronisąd Brosław Budziboj Budzigniew Budzisław Budziwoj Budziwuj Burchard Odpowiedz Link Zgłoś