Gość: kamilla IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 11.02.07, 19:06 Jak lepiej: Florentyna Marcjanna Florentyna Marianna Florentyna Maria Florentyna Eulalia Antonina Maria Antonina Marianna może inne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Florentyna? Antonina? 11.02.07, 19:18 Florentyna Marcjanna długo nic i... Antonina Marianna Ale wszystkie zestawy są ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essi Re: Florentyna? Antonina? IP: *.devs.futuro.pl 11.02.07, 19:22 Antonina Maria-bardzo ładnie Florentyna Marianna Florentyna Zuzanna Florentyna Julianna do Florentyny pasuje mi drugie imię z -anna na końcu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: Florentyna? Antonina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 19:23 Bardzo ładne, stylistycznie dobrane zestawy. Zdecydowanie najbardziej podoba mi się Florentyna Marcjanna - R-E-W-E-L-A-C-J-A! Kusi mnie tylko, by odwrócić kolejność - jak podoba Ci się Marcjanna Florentyna? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natalia Re: Florentyna? Antonina? IP: *.chello.pl 11.02.07, 19:53 Zdecydowanie Florentyna Maria. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Florentyna? Antonina? 11.02.07, 20:14 Antonina Maria i Antonina Marianna. Jesli Florentyna, to może to drugie jeszcze jakies inne? Np. Klara? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kamilla Re: Florentyna? Antonina? IP: *.wolow.sdi.tpnet.pl 11.02.07, 20:27 Najbardziej podoba mi się Florentyna Marcjanna i Antonina Maria Może jeszcze skonsultuję z Wami imiona męskie: Ignacy Józef Ignacy Grzegorz Fryderyk Ryszard Jędrzej Ryszard a może coś jeszcze Wam przyjdzie do głowy? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: Florentyna? Antonina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 11.02.07, 21:00 Najbardziej podoba mi się Ignacy Grzegorz. Ale to zestaw wybitnie kojarzący się z "Jeżycjadą" Musierowicz, warto sobie z tego zdawać sprawę Nie lubię Józefa ani Ryszarda, i w ogóle byłabym za innym zestawieniem imion. Może Fryderyk Ignacy albo Ignacy Fryderyk? Bardzo podoba mi się Jędrzej, ale "nie gra" mi z żadnym z wymienionych przez Ciebie imion. Może Jędrzej Florian, Jędrzej Konstanty? Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Florentyna? Antonina? 11.02.07, 21:06 Fryderyk Ryszard i Jędrzej Ryszard podobają mi się, ale bardzie podobałby mi się zestaw Fryderyk Jędrzej. Dla dziewczynki podobałby mi się też zestaw Marianna Fryderyka lub Fryderyka Marianna. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Florentyna? Antonina? 11.02.07, 21:29 Trrudno wybarć, wszystkie zestawy piękne, może postawię na Fryderyka Ryszarda. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Florentyna? Antonina? 12.02.07, 22:37 A ja jestem za Florentyną Eulalią lub Antoniną Marianną Co do chlopca - Ignacy Grzegorz jest świetny (bo I J nie bardzo wygląda), Fryderyk i Jędrzej tez, ale dodałabym do nich inne drugie imię. Np.: Jędrzej Gustaw, Fryderyk Juliusz Fryderyk Jerzy Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Florentyna? Antonina? 11.02.07, 21:28 Najbardziej podoba mi się Florentyna Marianna. Odpowiedz Link Zgłoś
dlania Re: Florentyna? Antonina? 12.02.07, 19:33 Z męskich nie moge sie zdecydować... jakos mi sie te zestawy wewnnetrznie gryzą... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: joniec Re: Florentyna? Antonina? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 12.02.07, 20:34 ja proponuję Florencja i Wenecja śliczna kompozycja. Odpowiedz Link Zgłoś