Gość: marta IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 15:39 Za dwa miesiace na swiat przyjdzie nasze drugie malenstwo....mamy juz czteroletniego synka Kubusia, teraz czas na dziewczynke Nie mamy pojecia jakie imie wybrac...Pomozecie nam? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Klementynka Re: Imie dla dziewczynki.... IP: *.acn.waw.pl 13.04.07, 15:48 Napisze Ci moje typy: - Emma - Klara - Ida - Kaja - Tosia - Róża Tylko nie wiem czy akurat te imiona pasują do Kubusia i czy są w Twoim typie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Imie dla dziewczynki.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 16:50 A moja tak jak mamusia. Też mam na imie Marta. Jak bylam mała to imie nie podobało mi się a teraz twierdze ze jest bardzo ładne Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: M Re: Imie dla dziewczynki.... IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.04.07, 16:51 Miało być: a może tak jak tak jak mamusia. Też mam na imie Marta. Jak byłam mała to imie nie podobało mi się a teraz twierdze ze jest bardzo ładne pszepraszam za błąd Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tawananna* Re: Imie dla dziewczynki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.04.07, 16:55 Jakub i Idalia (Ida i Kubuś) Jakub i Antonina (Tosia) Jakub i Kornelia Jakub i Malwina Jakub i Jaśmina (Inka) Jakub i Marcelina Jakub i Gabriela Coś z tych imion Ci się podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Imie dla dziewczynki.... 13.04.07, 17:22 Jakub i Paula Jakub i Judyta Jakub i Julita Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: essi Re: Imie dla dziewczynki.... IP: *.devs.futuro.pl 13.04.07, 17:27 Kubuś i Ania Odpowiedz Link Zgłoś
dziewczynka_bez_zapalek Re: Imie dla dziewczynki.... 13.04.07, 21:16 też mam Kubusia w przyszłości chciałabym aby jego siostra miała na imię: Hania lub Lilianna Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Imie dla dziewczynki.... 14.04.07, 11:51 Kubuś i Agatka Kubuś i Michalinka Kubuś i Marcelinka Kubuś i Natalka Kubuś i Martusia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klementynka Re: Imie dla dziewczynki.... IP: *.acn.waw.pl 14.04.07, 12:25 Kubuś i Misia. Super pasuje i choc nie obstawiałam Michalinki to rzeczywiście piękne imię. K. Odpowiedz Link Zgłoś
marysiamaria Re: Imie dla dziewczynki.... 21.04.07, 23:31 Marcelina Natalia Gabriela Michalina Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: janunia5 Re: Imie dla dziewczynki.... IP: *.helnet.pl 20.04.07, 16:04 Proponuję Hania,moja córeczka ma tak na imię .Ładnie brzmi Kubuś i mała Hania Haneczka. Odpowiedz Link Zgłoś
hovawartka Re: Imie dla dziewczynki.... 15.04.07, 11:02 z wymienionych tutaj jestem za Malwiną i Michaliną! M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anek Re: Imie dla dziewczynki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.04.07, 11:20 Nie podoba mi się zarówno Michalina (powód: pewnie nikt ni będzie sie zwracać Michalina, lecz Misia, a to jest dobre być może dla maluszka), jak i Malwina (nieładne wg mnie, i już). Odpowiedz Link Zgłoś
magdmaz Re: Imie dla dziewczynki.... 19.05.07, 07:07 Na moją Michalinę nikt nie mówi Misia!!!!!!! Sama przedstwia się "Michalinka", w szkole jest też czasem Michaśką. Imię "nosi" się świetnie od ośmiu lat. Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Imie dla dziewczynki.... 18.04.07, 19:06 Proponuję Kornelię, Alicję, Gabrysię i Marcelinę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Imie dla dziewczynki.... IP: *.171.60.146.crowley.pl 20.04.07, 14:30 Judyta Jowita Lilianna Kornelia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monia..***: Re: Imie dla dziewczynki.... IP: 195.205.24.* 21.04.07, 23:24 Moje ulubione ; Laura Blanka Wiktoria Daria Lidia Gabriela Antonia Julianna Odpowiedz Link Zgłoś
nelvita Re: Imie dla dziewczynki.... 22.04.07, 18:41 Klara Olga Helena Paula Maja Iga Apolonia Aniela Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Imie dla dziewczynki.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.05.07, 13:25 Kubuś i Tosia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Aleksandra, Marcjanna, Gabrysia, Antosia IP: *.DWUDZIESTOLATKA.ds.uni.wroc.pl 19.05.07, 02:49 Jakub i Aleksandra Jakub i Marcjanna Jakub i Gabriela /Antonina Odpowiedz Link Zgłoś