mallina Re: data urodzin=data imienin 24.02.09, 18:11 ja mialabym na imie Eliza. jedyne zenskie imie w dniu moich urodzin i nawet mi sie podoba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: data urodzin=data imienin IP: *.gorzow.mm.pl 19.01.11, 14:47 Eliza jest ładne Odpowiedz Link Zgłoś
szyszunia86 Re: data urodzin=data imienin 04.06.09, 21:00 ja tak wlasnie mam, rodzice poszli na latwizne ale co mi tam Justyna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: data urodzin=data imienin IP: *.gorzow.mm.pl 19.01.11, 14:49 Justyna też jest ładne Odpowiedz Link Zgłoś
ffanatyczka Re: data urodzin=data imienin 04.06.09, 22:55 Anita, Emilia, Joanna, Halina, Malina, Michalina. ja bym chciała być Maliną ) ale pewnie moi rodzice wybraliby Joannę czy inne mniej krzykliwe imię. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: data urodzin=data imienin IP: *.gorzow.mm.pl 19.01.11, 14:50 No to dobrze, bo Joanna to jest piękne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
czerwona_skarpeta Re: data urodzin=data imienin 12.10.10, 16:24 Gdybym miała imieniny i urodziny w ten sam dzień to byłabym Michaliną,Julianną lub Romualdą...Z tych trzech najbardziej bym chciała Michalinę,ale na bycie Natalią nie narzekam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: data urodzin=data imienin IP: *.gorzow.mm.pl 19.01.11, 14:51 Natalia ładne imię Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: data urodzin=data imienin 12.10.10, 20:45 Ja byłabym ... Amalią, Myśliborą, Sylwiną, Wacławą bądź Więcesławą Z tego wszystkiego mogłabym być ew. Amalią. Odpowiedz Link Zgłoś
kwiecienka1 Re: data urodzin=data imienin 13.10.10, 13:49 w dzien moich urodzin imieniy obchodza: Alicja, Amedeusz, Apoloniusz, Bogumiła, Bogusław, Bogusława, Eleuteria, Eleuteriusz, Eleutery, Flawiusz, Gosław, Gosława, Gościsław, Maria, Ryszard i Sabina a wiec, calkiem niezly wybor chcialabym nazywac sie Alicja lub Eleuteria, ale moja mama pewnie wybralaby Marysie pozdrawiam Kwiecienka z Imionami Odpowiedz Link Zgłoś
domi_33 Re: data urodzin=data imienin 13.10.10, 21:25 a ja miałabym do wyboru imiona: Aniela, Benedykta, Dafroza, Dobromir, Doroteusz, Elżbieta, Eugeniusz, Fereol, Grzegorz, Krystiana, Rygobert, Suligost i Tytus. wybrałbym Dafozę albo Fereola jakbym była chłopcem. a syna to powinnam nazwać: Amancjusz, Apolinary, Asynkryt, August, Cezary, Cezaryna, Dionizy, Ema, Emma, January, Julia, Julian, Makaria, Maksyma, Perpetuus, Radosław i Walter. tak na serio Dyzio byłby najfajniejszy jak dla mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wyczyny Re: data urodzin=data imienin 13.10.10, 15:05 w dniu moich urodzin sa imieniny: Justyny i Ludgardy mimo ze Ludgarda jest nietuzinkowa, to i tak wolalabym byc Justyną Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: data urodzin=data imienin IP: *.gorzow.mm.pl 19.01.11, 14:57 Justyna ładne imię Jedrzęj to Andrzej to jest to samo ładne imiona Piotr też jest ładne. Odpowiedz Link Zgłoś
ilka114 Re: data urodzin=data imienin 13.10.10, 15:13 Mogłabym być: Agrykola, Dżesika (fuuujjj!), Emeryka, Franciszka, Helena (w pewnym sensie mam bo jestem Ilona), Modesta, Mścisława, Perpetua. I jakby się uprzeć to: Karolina, Olga (choć nie jestem pewna jaka jest żeńska forma tego imienia, może Olgierdyna). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: data urodzin=data imienin IP: *.gorzow.mm.pl 19.01.11, 15:00 Karolina ładne Olga też jest ładne. Ja mam na drugie Karolina, a na trzecie mam Magdalena. Ze chrztu mam Joanna Karolina, a z bieżmowania mam Magdalena. Odpowiedz Link Zgłoś
luska.s Re: data urodzin=data imienin 13.10.10, 15:58 Mogłabym być Marią, Mają lub Sylwiną. Wolałabym być Mają Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Joanna Re: data urodzin=data imienin IP: *.gorzow.mm.pl 19.01.11, 15:00 Maja ładne imię Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: godziasia Re: data urodzin=data imienin IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 13.10.10, 18:32 u mnie większość męskich - Trofim, Jonatan, Gerarda, Dominik, Marcin, Tomasz, Gosław, Dawid, Gerard, Jakert, Tadea, Prymian. Z dwojga złego wybieram Tadeę, ostatecznie również Dominikę Odpowiedz Link Zgłoś
chomiczkami Re: data urodzin=data imienin 13.10.10, 23:51 Eustazja, Ludolfina lub Satura. Odpowiedz Link Zgłoś
zabulin Re: data urodzin=data imienin 14.10.10, 12:50 Wg różnych kalendarzy mialabym na imię Katarzyna bądź Rita Odpowiedz Link Zgłoś
katharin Re: data urodzin=data imienin 19.01.11, 15:10 Byłabym: Danuta, Julianna, Irena a tak to jestem Kasia i bardzo dobrze mi z tym Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: inna Re: data urodzin=data imienin IP: *.koba.pl / 10.0.80.* 19.01.11, 17:48 A ja musiałabym urodzić się chłopcem w trzech kalendarzach sprawdzałam i same męskie imiona Odpowiedz Link Zgłoś
panna.w.drodze Re: data urodzin=data imienin 20.01.11, 22:05 Alfonsa ... aż dziw że mnie tak nie nazwali Odpowiedz Link Zgłoś
panna.w.drodze Re: data urodzin=data imienin 20.01.11, 22:06 jeszcze ew. Tymona i Marcela Marcela ok Odpowiedz Link Zgłoś
eraz-lilipop Re: data urodzin=data imienin 07.08.11, 15:57 Anna lub Brygida a moze Dziadumiła, Weridiana lub Winanda.Po prostu jest w czym wybierac Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: data urodzin=data imienin 07.08.11, 16:12 Gracjana, Gracjanna, Klotylda lub Marlena. O matko Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: data urodzin=data imienin 07.08.11, 16:16 a mój syn zamiast Szymona: Bonifacy, Borzysław, Gaudencjusz, Gaudenty, Gerwazy, Otto, Odon, Protazy, Romuald. Chyba wybrałabym Bonifacego a mąż zamiast Dawid: Aldhelm, Beda, Borzysław, Dionizy, Grzegorz, Heladiusz, Leon, Mariusz, Wenerand albo Zenobiusz. No to tu Leon jest ok. Odpowiedz Link Zgłoś
kaszunia Re: data urodzin=data imienin 11.08.11, 17:34 A ja byłabym Katarzyną, zaraz zaraz, ja jestem Katarzyną ur 25 listopada. Dobrze, że nie jestem chłopcem, bo wtedy byłby Erazm, Godzimir, Merkury, Mojżesz lub Tęgomir Odpowiedz Link Zgłoś
polonica7 Re: data urodzin=data imienin 11.08.11, 17:52 Aisza, Dagna, Diodora, Krzesława, Teodora... Dagna najbardziej mi się podoba ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Madzia Re: data urodzin=data imienin IP: *.dynamic.chello.pl 31.01.12, 18:41 Anastazja, Bazylisa, Olimpia, Potencjana, Potencjanna chyba wybrałabym Anastazję... Odpowiedz Link Zgłoś
szarrak Re: data urodzin=data imienin 31.01.12, 19:57 Ja tak mam. Niechcący się trafiło, miałam się urodzić innego dnia, imię wybrane dużo wcześniej. Luiza, urodzona 25.08 Imienin siłą rzeczy nie obchodzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Alinka Re: data urodzin=data imienin IP: *.abaks.pl 07.02.12, 20:13 W dniu moich urodzin imieniny obchodzą Lucjan, Antoni, Gracja, Grzegorz i Gerard. Odpowiedz Link Zgłoś
dasza_dm Re: data urodzin=data imienin 08.02.12, 13:04 Helena lub Iga. Oba świetne! Odpowiedz Link Zgłoś
m_india Re: data urodzin=data imienin 10.02.12, 22:17 Ja byłabym Alicją lub Alojzą. W ten sposób imię dostał mój kolega Mieczysław. Odpowiedz Link Zgłoś
florianne Re: data urodzin=data imienin 11.02.12, 08:29 Byłabym Karoliną ,Marią albo Antonią . Odpowiedz Link Zgłoś