vanesska123 21.12.09, 21:28 No cóż, jak wiadomo już nie długo święta. Ciekawa jestem, jakie są wasze wymarzone prezenty. Ja bym bardzo chciała pojechać gdzieś za granicę ;] A wy? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
nikawika Re: Wymarzone prezenty 21.12.09, 21:35 ja bym chciała laptopa,psa lub pocjechać do Paryża .... Odpowiedz Link Zgłoś
bonds_ Re: Wymarzone prezenty 21.12.09, 21:37 ja tez bym chciała pojechać za granicę, najlepiej do Japonii ;> Odpowiedz Link Zgłoś
nikt. Re: Wymarzone prezenty 21.12.09, 21:47 kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot, kot . i to wystarczy. no, może jeszcze bilet na samolot do Stanów. ale to nic wielkiego, prawda ? X D . Odpowiedz Link Zgłoś
trampolinka__ Re: Wymarzone prezenty 21.12.09, 22:45 Ja bym chciała ... Ojj ileż to rzeczy by mi się przydało . ! ; ] - na pewno nowa gitara ( stara już ledwo dycha... [*] ) ;D - lepsza deska ( i do snowboardu i taka normalna ) Fajnie by było ... ;p - ale najważniejsze to: wreszcie dostać moją piękną, wymarzoną perkusję ... ; ] Doprosić się o nią nie mogę ... ;] Na razie chyba tyle jak mi się coś przypomni to dopiszę ... !. ; ] Odpowiedz Link Zgłoś
pola16 Re: Wymarzone prezenty 21.12.09, 22:54 chciałabym nowego fona,ale się nie spełni,bo nie umiem szanować swoich rzeczy!!!_.nie muszę chyba mówić kogo to jest text Odpowiedz Link Zgłoś
ooonanaooo Re: Wymarzone prezenty 22.12.09, 15:47 ymm..? to więc chciałabym: -laptopa -kotka,pieska,króliczka,myszkę<białą>albo chomika -bilet za granice do Grecji lub do CHin albo do Francji albo do Spain. Odpowiedz Link Zgłoś
zgredek_x3 Re: Wymarzone prezenty 22.12.09, 18:30 macie życzenia... Ja bym chciała żeby moi rodzice sie nie kłócili, i co? i kupa. ;/ a moim najjj. marzeniem jest koncert US5 Koszmarrr. ;dd Odpowiedz Link Zgłoś
renassou Re: Wymarzone prezenty 22.12.09, 15:54 lustrzanka , a dokładniej taki aparat jak mają fotoreporterzy, paparazzi . : b wszak pozostaje mi czekać do osiemnastki, albo samej sobie uzbierać . Odpowiedz Link Zgłoś
reigai Re: Wymarzone prezenty 22.12.09, 15:58 Alexa Kapranosa pod choinką a tak poza tym o rodzice mogliby sypnąć groszem na mojego wymarzonego psa Odpowiedz Link Zgłoś
mruffkaxd Re: Wymarzone prezenty 22.12.09, 16:04 psiaka Ale jakiegoś rasowego, nie ? Maltańczyka... Odpowiedz Link Zgłoś
olka94 Re: Wymarzone prezenty 22.12.09, 16:08 Ja czekam az przyjdzie mój telefon ale chciałabym: - Bilet do Ameryki, najlepiej do Los Angeles. - i koncert Beyonce w Polsce ale to już nie zależy od moich rodziców. Odpowiedz Link Zgłoś
andziaa. Re: Wymarzone prezenty 22.12.09, 19:13 Ja bym chciała dostać jakieś nowe ciuchy. Odpowiedz Link Zgłoś
the_best Re: Wymarzone prezenty 22.12.09, 19:24 niespodziankę , żeby była prosto z serca , a nie jak zawsze z konta bankowego ; / żeby najbliżsi napracowali się przy ukryciu jej , żeby już od września szukali czegoś czym będę zachwycona , żeby dziadek przebrał się za mikołaja, wziął mnie na kolana i spytał ' a zasłużyłaś w tym roku na prezent ' (robił tak ja byłam mała ) żeby był mocno zapakowany i żebym musiała długo go rozpakowywać ... taaa marzenia ..... a dostane na pewno kilka kopert i buty emu : / / Odpowiedz Link Zgłoś
vanesska123 Re: Wymarzone prezenty 22.12.09, 20:24 oczywiście lista moich prezentów jest długa, bo jeszcze bym aparat chciała dostać, buty, ciuchy, kosmetyki, nowego phona i w ogóle Odpowiedz Link Zgłoś
vamtherina Re: Wymarzone prezenty 23.12.09, 07:41 Ja bym chciała pojechać na koncercik GaGuni Byłoby nie ziemsko xD Odpowiedz Link Zgłoś
zaczepista Re: Wymarzone prezenty 23.12.09, 08:31 ja bym chciala dostac i poda . nano . ! Odpowiedz Link Zgłoś
oliiviia Re: Wymarzone prezenty 23.12.09, 08:36 Też bym chciała wyjechac za granice...hmm...do Hollywood, Japoni i drugi raz do Egiptu ;D Odpowiedz Link Zgłoś
twilight_6 Re: Wymarzone prezenty 23.12.09, 09:26 Dostać sagę Zmierzchu, płyty Paramore i kasę xdd Odpowiedz Link Zgłoś
smola Re: Wymarzone prezenty 23.12.09, 09:39 Dostać Laptopa [wiem że nie dostanę] książki xD, jakąś fajną płyte i... ciuchy!!! Odpowiedz Link Zgłoś
pepu Re: Wymarzone prezenty 23.12.09, 09:30 Pastele suche(nie wiem czy to wypali) Kasa(hm..) mp4(na pewno. leży w szafie schowana ;*) Książkę''Szkoła rysunku ołówkowego i pastelowego(kiss czekam na nia juz cały rok!!!kiss ) i przydał by mi sie Nowy Telefon ale chce dostac kase zeby sobie samemu kupic tongue_out (telefonu to ja nie mam juz praktycznie zadnego . Miałam taki super Samsung U600 ale mi sie klapka popsuła . a telefony rozsuwane to kittt . w ogóle marka samsung to kit.;// ja tak uważam bo zawsze mam samsungi i sa do tyłka xD) Odpowiedz Link Zgłoś
vanesska123 Re: Wymarzone prezenty 24.12.09, 19:41 piszcie, co dostaliście pod choinkę Odpowiedz Link Zgłoś