alexandria1982 27.05.07, 01:57 To moje ulubione imiona chłopięce... Wincenty - Wicek, Wicuś , Wini, Wincencik Ignacy - Ignaś, Ignac, Igi Fryderyk - Frycek, Fryc ... nie wiem jak jeszcze ???? - mało zdrobnień;/ Baaardzo wybiegam w przyszłosc no ale ....które byście wybrały do Józi i Tosi? =) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tawananna* Re: Wincenty czy Ignacy czy Fryderyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 08:07 Mnie najbardziej podoba się Ignacy, ze słodkim zdrobnieniem Ignaś włącznie . Na drugim miejscu Wincenty (bardziej oryginalny od Ignacego). Ale Fryderyk też jest niczego sobie Odpowiedz Link Zgłoś
shilla01 Re: Wincenty czy Ignacy czy Fryderyk? 27.05.07, 11:16 d Józi i Tosi zdecydowanie Fryderyk Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Wincenty czy Ignacy czy Fryderyk? 27.05.07, 12:04 Mnie najbardziej podoba sie Fryderyk. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aedo Re: Wincenty czy Ignacy czy Fryderyk? IP: 80.48.73.* 27.05.07, 16:10 Ja też uważam, że Fryderyk najładniejsze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Wincenty czy Ignacy czy Fryderyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 16:39 Fryderyk to Ferdek a najladniejsze to chyba Ignacy ale czemu wszystkie takie stare?? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Wincenty czy Ignacy czy Fryderyk? 27.05.07, 17:10 Ferdek to Ferdynand, a Fryderyk to Frycek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lila Re: Wincenty czy Ignacy czy Fryderyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.05.07, 17:11 wiem ale tak mi sie jakos kojarzy ja zdrabnialabym ferdek Odpowiedz Link Zgłoś
nelvita Re: Wincenty czy Ignacy czy Fryderyk? 28.05.07, 16:27 Fryderyk podoba mi się ogromnie! Nie wiem jednak, czy wybrałabym je na imię dla syna - szalenie lubię zrodbnienia, a tutaj posucha. Niemniej zachwycający jest Ignacy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: Wincenty czy Ignacy czy Fryderyk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.05.07, 17:51 Podoba mi się Ignacy. I to szalenie! Odpowiedz Link Zgłoś
nati_28 Ignacy 28.05.07, 18:25 Ignaś, ale jestem stronnicza, bo mój ukochany synek ma tak właśnie na imię. Nie mniej jednak, Wincenty jest cudne, tak bardzo, że czasem mówimy tak na naszego Ignasia. Odpowiedz Link Zgłoś