lemur_ks 28.05.07, 21:55 Czy Leon lub Olgierd pasują do imienia starszego brata Kornela? A może macie jakieś inne propozycje? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
abiela Re: Leon, Olgierd? 28.05.07, 21:57 O, jesteś w ciąży? Do Kornela chyba bardziej pasuje Leon, choć Olgierd też nie jest zły! Poza tym: Kornel i Tymon Kornel i Miron Kornel i Jeremi Odpowiedz Link Zgłoś
lemur_ks Re: Leon, Olgierd? 28.05.07, 22:11 Tymon i Jeremi to propozycje z mojej prywatnej listy - niestety mąż odrzuca je na wstępie. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Leon, Olgierd? 28.05.07, 22:16 Ja bym wybrała Olgierda, ale Leon też jest niezły. Gdybym jednak myślała o imieniu idealnie pasującym do Kornela, wybrałabym przede wszystkim Makarego, a inne pomysły to np. Kosma, Maksym, Maurycy, ściągam Jeremiego od Abieli, Roch, Justyn. Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Leon, Olgierd? 28.05.07, 22:49 Oba sa bardzo ładne ale do Kornela bardziej pasuje mi Olgierd. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Klementynka Re: Leon, Olgierd? IP: *.acn.waw.pl 29.05.07, 21:57 Straszna szkoda Tymona i Jeremiego. Super zestaw. Ale Leon też bardzo ładne wg. mnie. Odpowiedz Link Zgłoś
manarai Re: Leon, Olgierd? 30.05.07, 18:10 Moim zdaniem Olgierd lepszy, ale Leon też nie jest zły. Oprócz tego do Kornela pasują mi: Feliks Sergiusz Ernest Albert Bruno Florian Lucjan Witold Odpowiedz Link Zgłoś