Gość: bagulec IP: *.bulldogdsl.com 20.06.07, 18:18 Jest powrot na 'dziadkowe' imona, tak? a co powiecie na Henryka? Henryk, Henek, Henryczek, Henio, Henry (and.)... Podoba wam sie? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: A moze Henryk? 20.06.07, 18:21 Podoba. Henryka jeszcze bardziej, odkąd poznałam Finkę Henriikę (nie jestem pewna pisowni). Odpowiedz Link Zgłoś
magda_m22 Re: A moze Henryk? 20.06.07, 18:23 Mnie się bardzo podoba ). Zwłaszcza zdrobnienie Henio ). Ale raczej nie ze względu na jakiekolwiek powroty czy ich brak. Odpowiedz Link Zgłoś
das.krokodil Re: A moze Henryk? 20.06.07, 18:23 Bardzo podoba mi się Henryk. Henryka również Odpowiedz Link Zgłoś
scarbonka Re: A moze Henryk? 20.06.07, 19:46 Podoba mi się, ale nie u mojego dziecka. Dla mnie trochę zbyt odważne. Odpowiedz Link Zgłoś
saraanna Re: tak n/t 20.06.07, 22:57 Mi sie podoba bo tak nazywa sie moj siostrzeniec.W zasadzie to jest Henrikus - jest pol Holendrem ,a imie dostal po holenderskim dziadku.Dodam ,ze na codzien uzywa zdrobnienia Rik ,natomiast dziadek ,niestety juz niezyjacy uzywal zdrobnienia Henny. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: A moze Henryk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.06.07, 23:06 Tak, ale raczej w pełnej wersji niż w zdrobnieniu Henio. Odpowiedz Link Zgłoś
ulik81 Henrysiu... 21.06.07, 15:08 Henrysiu! Naści pierniczek - Rzekł przyjaciel domu, Ale zjedz go gdzie w kącie I nie daj nikomu. Ej, pan chyba żartuje - Odpowie Henryczek - Mam zjeść sam to dziękuję. Schowaj pan pierniczek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: A moze Henryk? IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.06.07, 08:45 Nie podoba mi sie, kojarzy sie z konkretną osobą.. Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: A moze Henryk? 21.06.07, 15:26 Ja tak samo odbieram to imię jqak Dee.Jesteśmy z Gdańska może znamy tego samego Henryka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Do Tami46 IP: *.internetdsl.tpnet.pl 26.06.07, 09:54 Całkiem możliwe. Ten Heniek ma nazwisko na G. Odpowiedz Link Zgłoś
kolejny_forumowicz Re: A moze Henryk? 24.06.07, 21:04 Heniek super. może troche starodawne, ale według mnie bomba. mój ulubiony wujek tak ma, więc może dlatego mi się bardzo podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nataloosia :) Re: A moze Henryk? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.06.07, 21:28 Mam wujka Henryka i niestety, wiele problemów w domu zawdzięczam własnie jemu. Nie polecam ;p Nie no żartuje... ludzie są różni.. jak się komuś podoba czemu nie. Myślę, że niedługo to imię stanie sie sławne :] Odpowiedz Link Zgłoś