leon_leon_leon 27.06.07, 23:46 Macie jakieś pomysły? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Tawananna* Re: brat / siostra Leona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 27.06.07, 23:50 Pierwsza myśl: Marianna/Marcjanna Wincenty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: brat / siostra Leona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 28.06.07, 09:38 Moje propozycje: Makary Cyprian Kajetan Marianna Marcelina Kornelia Odpowiedz Link Zgłoś
alexandraf1 Re: brat / siostra Leona 28.06.07, 12:58 Leon śliczne imię! Gratuluję Leon i Gabrysia Leon i Iga Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Manon Re: brat / siostra Leona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 13:03 Cecylia / Marceli Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wia Re: brat / siostra Leona IP: *.adsl.alicedsl.de 28.06.07, 16:48 Leon i Lena Leon i Julian Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dziewczynka Re: brat / siostra Leona IP: *.mt.pl 28.06.07, 13:17 Olgierd Ignacy Teodor Fryderyk Cyprian Jan Aniela Jaśmina Lilianna Faustyna Zofia Odpowiedz Link Zgłoś
leon_leon_leon Re: brat / siostra Leona 28.06.07, 16:00 Dzięki za wszystkie odpowiedzi, z mężem wybraliśmy takie imiona: Tytus Tycjan Xawery (mąż mówi że to archaiczna forma anie jakieś wydziwianie) Zofia Stefania Irena więcej pomysłow już nie mamy, może skomentujecie, pomożecie nam wybrac coś z tych naszych? Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: brat / siostra Leona 28.06.07, 16:16 Z męskich podobają mi się wszystkie, co do Xawerego, myślę tak samo jak mąż. rjp.pl/?mod=oip&type=imiona&id=116&letter=X Z dziewczęcych najbardziej podoba mi się Stefania, potem Irena. Zofia jest teraz bardzo popularna. Odpowiedz Link Zgłoś
leon_leon_leon Re: brat / siostra Leona 28.06.07, 16:25 Gaudencjo, a które z tych imion męskich byś wybrała? Ja się trochę boję, że Xawery będzie odbierany jako pretensjonalny zapis Ksawerego Rodzina już się krzywi ;/ Z dziewczęcych zdecydujemy się chyba na Stefankę. Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: brat / siostra Leona 28.06.07, 16:43 W tej chwili, dla swojego dziecka? Tytusa na pewno, bo Tycjan bardzo mi się podoba, ale bałabym się skojarzeń z jedną postacią, a Xawery ogromnie mi się podobał przez całe życie i w dzieciństwie nawet myślałam, że może tak nazwę syna, ale po Wiśniewskim wahałabym się nad tym imieniem z tą pisownią. Z dziewczęcych też wybrałabym Stefankę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: brat / siostra Leona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 29.06.07, 08:42 Z meskich zadne mi sie nie podoba, a z żenskich tylko Zofia. Pozostale odpadają całkowicie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: brat / siostra Leona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.06.07, 16:55 Z tych, których podałaś podoba mi się Stefania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Aleksandra Re: brat / siostra Leona IP: *.DWUDZIESTOLATKA.ds.uni.wroc.pl 28.06.07, 19:53 Irena???!!! Tytus to kot mojego wujka, Tycjan okropnie, Xawery to X dziwnie wygląda.. Zosia super !! Stefania...beda wolac Stenia jak Ksenia Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: brat / siostra Leona 28.06.07, 22:17 Gość portalu: Aleksandra napisał(a): > Tytus to kot mojego wujka, Nie sądzisz chyba, że jest to kot znany w całej Polsce? Odpowiedz Link Zgłoś