Gość: trzeźwa_puenta Paola IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 15:39 Paola - soki. graciarnia.blox.pl/html Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Monika Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami IP: *.acn.waw.pl 13.09.07, 15:41 Serek homogenizowany DAREK Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: aniaaaaaaaaa Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami IP: 217.153.180.* 13.09.07, 15:45 cukierki Michałki a z dawniejszych czasow szczotka do dywanow- Kasia moja babcia taka miala Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monias Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 16:45 Joanna - kosmetyki do wlosow Grzesiek - batoniki Odpowiedz Link Zgłoś
squonk Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami 13.09.07, 16:50 Kiedys byla pasta do podlog: AGATA Odpowiedz Link Zgłoś
corneliss Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami 13.09.07, 17:24 sprzety domowe z Zelmeru: krajalnica Alexis i Doris maszynki do mielenia Diana i Dorota sokowirowki Evita, Julita, Jowita Odpowiedz Link Zgłoś
dr.verte Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami 13.09.07, 17:27 po Krakowie jezdzi auto firmy KURZ,pewnie od nazwiska jakiegos szwaba ale wyglada to dosc dziwnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maaaaaaa Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami IP: *.elblag.dialog.net.pl 13.09.07, 18:37 surowki Gośka!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kaczor_donald Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami IP: *.bredband.comhem.se 13.09.07, 18:56 zapomnieliscie o batonikach Adas Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Filipecki Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami IP: *.abg.com.pl 13.09.07, 19:16 nikt nie wspomniał O smażonym serze topionym "Filip" z Nowego Tomyśla. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: herba Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami IP: *.centertel.pl 13.09.07, 19:29 moje stare meble miały na imię Małgosia. To były dobre meble. fajny watek. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami 13.09.07, 19:36 radio weronika, meble ola, robot kuchenny kasia Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami 13.09.07, 21:24 Agata meble - właśnie były reklamowane w tv Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alfa Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami IP: *.internetdsl.tpnet.pl 13.09.07, 19:26 radio tranzystorowe kupione na początku lat siedemdziesiątych o nazwie MARIOLA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piter Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 11:21 Papier toaletowy- REGINA , LOL Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Mercedes - samochód 14.09.07, 12:16 inne autka: Skoda Fabia Skoda Felicia Toyota Carina Renault Megane Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jay Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 14.09.07, 15:44 NO ktoś przecież musi to napisać: Radio- Maryja Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami 05.01.08, 21:22 Budyń Dr.Oetker'a o nazwie Paula z chamską piosenką o krowie w okularach. Co mam zrobić jeśli mam tak na imię i noszę okulary? Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami 05.01.08, 21:51 Pluskotko, co się martwisz? Ja mam na imię co prawda Paulina, ale dla wszystkich wkoło jestem Paulą.Podobnie jak ty moszę okulary. Nawet gdyby ktoś podchwycił(w co wątpię)nie ma co się zamartwiać, po co to komu... co do piosenki dlaczego chamska? Produkty-sokowirówka Katarzyna(moja osobista) Odpowiedz Link Zgłoś
gandziaxd Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami 02.06.08, 16:54 napoje Zbyszko i Helena Odpowiedz Link Zgłoś
ninotshka Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami 03.06.08, 00:15 Stella pack - firma ktora produkuje torebki foliowe itepe podobnie jak Jan Niezbedny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ania Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami IP: *.cable.ubr01.bath.blueyonder.co.uk 03.06.08, 01:06 A ja znalazłam w zegarku baterię RENATĘ Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami 03.06.08, 10:26 Ania - rzutnik (pamiętacie to jeszcze?) Pawełki, Andrzejki, Michałki - cukierki Natalia, Julia - modele wózków dziecięcych. Kajtek - buty dziecięce Staś - łóżka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hhhhhhhhhhh [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 23:43 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
hazaja Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami 30.10.08, 12:49 Napoje Zbyszko Kosiarka Ania Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami 21.05.09, 21:09 margaryna Adela, Manuel jakieś rękawiczki gumowe, mopy, takie rzeczy - Gosia Gosposia mydło Erica kiedyś było, Lena też kupa rajstop i pończoch nazwana imionami żeńskimi - nie pomnę wszystkich, ale Patrizia jako marka i sporo modeli z Gatty drink - krwawa Mary meblościanka Natalia, serwisy z Chodzieży - Iwona, Aldona czekoladka Delfina P. (swoją drogą zawsze śmieszyło mnie to P., jak z kroniki kryminalnej ) aaaa... i jeszcze studia projektowe często nazywają gotowe projekty domów imionami (ostatnio spodobał mi się Franek i Noe ) Odpowiedz Link Zgłoś
miss_iq Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami 17.10.09, 20:44 napoje z Jurajskiej: Ola, Krzyś i Sprytny Zbyś Odpowiedz Link Zgłoś
dalenia Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami 14.01.10, 21:23 A zwierzęta też mogą być ? Muszę się tym z kimś podzielić ... Otóż dzisiaj wyczytałam wspaniały "artykuł" pt. : "Suczka Magda (6l.) szuka domu" czy coś w tym stylu Sześcioletnia suczka Magda nieziemsko mnie rozbawiła O ile do wszystkich czworonożnych "Kaj" czy "Maksów" jestem przyzwyczajona, o tyle suczka Magda mnie powaliła na twarz Odpowiedz Link Zgłoś
misself Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami 14.01.10, 22:55 Kiedyś w IKEI były fotele OLGA A ja mam ręczniki DOMINISIA. Odpowiedz Link Zgłoś
liliowewzgorze Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami 16.01.10, 00:05 no właśnie to mi się wcale nie podoba, bo potem osoby o danym imieniu jakie widnieje np na mleku czy płynie do naczyń są kojarzone głownie z tymi produktami... ale z drugiej strony, niektóre nazwy produktów też ładnie brzmiały by jako imiona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Angelina Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.01.10, 16:44 Jeszcze mi brakuje ROMAN - udrażniasz do rur Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami 17.01.10, 14:14 nie wiem czy juz bylo podawane olej karolina budyn paula rozne batoniki pawelki grzeski irki cypisek-proszek do prania kiedys byl nie wiem czy jest tina-magazyn i narazie juz nie pameitam wiecej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nutka01 Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami IP: *.legnica.vectranet.pl 31.01.10, 22:21 Tina-gazeta dla kobiet Odpowiedz Link Zgłoś
magducha78 Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami 21.03.10, 21:56 widziałam reklamę gazety Amelia Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: godziasia Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami IP: *.dynamic.gprs.plus.pl 16.06.10, 17:05 na pewno czajniki elektryczne, nie pamiętam z jakiej firmy, spotkałam Jasia i Filipka, ale było ich więcej, tylko umknęły z pamięci Odpowiedz Link Zgłoś
gondziakoja Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami 17.06.10, 12:15 Amelia-czekolada Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja przeniesione 12.06.13, 23:32 Imiona jako produkty. Autor: gazeta_mi_placi 12.06.13, 23:18 Trochę zbrzydło mi imię Regina od kiedy tak nazywa się popularny papier toaletowy. Natomiast nazwa batonów Jacek i Pawełek jest w porządku. Nie kojarzy mi się źle. Znacie jeszcze jakieś produkty które mają w nazwie imiona? I jeszcze meble Agata. Odpowiedz Link Zgłoś
niwius Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami 13.06.13, 12:14 Z tych, których jeszcze nie było: Inka - kawa zbożowa Zara - odzieżowa sieciówka Krzyś - napój Mieszko - cukierki Sir Roger - herbata Felix - orzeszki Leon, Michaś, Hugo - soki w kartonikach Halina, Britta - ryż i kasza Jana - serek homogenizowany Flora, Manuel, Adela - margaryna (choć przy Florze zbieżność z imieniem raczej przypadkowa) Agnes - suknie ślubne i wizytowe Piotr i Paweł, Lewiatan - sieć sklepów spożywczych Jacek, Adaś - baton Sylwek - płyn do zmywania Eva - szampony, sole i płyny do kąpieli Lenor - płyn do płukania tkanin Agata - sklep meblowy Octavia, Alfa Romeo, Orlando, Austin - samochody Katarzyna, Dominika, Magda, Monika, Diana, Kacper, Wanda, Bartek, Violetta - piece węglowe kuchenne, pokojowe, kominki, kozy Odpowiedz Link Zgłoś
liliowewzgorze Re: Nazywanie produktów ludzkimi imionami 27.05.14, 13:04 nie podoba mi się ten pomysl, uważam że imiona ludzkie powinny być zarezerwowane wyłacznie dla ludzi, a wymyslający nazwy dla produktów powinni wykazać się większą wyobraźnią. Odpowiedz Link Zgłoś