gato.domestico 19.09.07, 15:43 czytam forum i co rusz Milena czy jest faktycznie taka popularna? ile znacie kobiet/dziewczynek o tym imieniu? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Milena 19.09.07, 18:11 Wczoraj dowiedziałam się, że mam w rodzinie jedną, siedmioletnią. Imię mi się podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
astomi25 Re: Milena 19.09.07, 20:21 Znam tylko jedna moja corke Mam nadzieje, ze imie nie przybiera na popularnosci??? Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Milena 19.09.07, 20:30 Nie znam ani jednej, nie odbieram Mileny jako imienia popularnego. Odpowiedz Link Zgłoś
magdulichaa Re: Milena 19.09.07, 22:02 moja chrześniaczka - to Milena, ładne imię i chyba coraz bardziej popularne Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Milena 19.09.07, 22:07 Kobietę o tym imieniu znałam jedną, miałaby dziś około 40 lat; zmarla młodo. Dziewczynkę - też jedną. Ciągle słyszę o Milenach na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Milena 19.09.07, 22:57 Imię mi się nie podoba. W mojej rodzinie jest jedna - ja miałam tak mieć na imię wg gustu mojej mamy, ale ojciec chciał Joannę. Jestem z tego wyboru bardzo zadowolona mimo, że Joanna miała wówczas szczyty popularności. Mama kilka lat później nazwała tym imieniem swoją chrześnicę. Dla ciotki było to takie novum, że nazywała swoją własną córkę Melina. No kuzynka wyrosła na trunkową, ale nie wiem, czy to wina używania błędnej formy jej imienia... Odpowiedz Link Zgłoś
pavvka Re: Milena 20.09.07, 11:01 Melina to greckie imię żeńskie. Czekam kiedy ktoś na tym forum zapyta o opinię na jego temat Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Milena 20.09.07, 23:13 pavvka napisał: > Melina to greckie imię żeńskie. Czekam kiedy ktoś na tym forum > zapyta o opinię na jego temat Już o nim było w kontekście imion nienadawalnych w Polsce. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Dee Re: Milena IP: *.internetdsl.tpnet.pl 21.09.07, 08:23 Chyba nie jest popularna,ale w Trojmiescie ostatnio dwie Mileny przyszly na swiat. Nie podoba mi sie to imie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: burak_cyfrowy Re: Milena IP: *.leed.cable.ntl.com 21.09.07, 23:32 a mnie się to imię kojarzy z jedną z piosenek Nosowskiej. szło jakoś tak: \ milena to dziwka tak zwykli mawiać ci co jej nie mieli a bardzo chcieliby mieć \ poza tym imię jest spoko Odpowiedz Link Zgłoś
pontecorvo Re: Milena 22.09.07, 21:34 Osobiście nie znam żadnej, ale wiem o istnieniu jednej - rodowitej Włoszki, koleżanka mojej znajomej. Słowiańskie imię w Italii? Odpowiedz Link Zgłoś