synek11 24.07.03, 11:32 co myslicie o tym imieniu? Moim zdaniem to piekne slowianskie imie, obecnie troche zapomniane. mama Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
mmgad Re: PRZEMEK 24.07.03, 15:33 sama zastanawiałam się nad tym imieniem dla mojego drugiego synka - ale mąz nie był zachwycony...szkoda Imię jest bardzo ładne i męskie - gratuluję wyboru Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: PRZEMEK 24.07.03, 21:11 Czesc ! Nie powiem ,ze to imie mi sie nie podoba, ale chyba nie dalabym mojemu synkowi tak na imie . To rzecz gustu. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
ingi Re: PRZEMEK 29.07.03, 00:57 Witam! Imie przepiekne, bo moj 2-letni synek ma tak na imie)). Jest takie przemile (Przemcio) i powazne (Przemyslaw) dla malego i duzego "chlopca". Wybor trafny, poniewaz gdy wolam synka na podworku, to nie odwraca mi sie troje innych (jak w przypadku zenskich imion Wiktoria i Oliwia ). Pozdrawiam -Ilona Odpowiedz Link Zgłoś
dora31 Re: PRZEMEK 03.08.03, 12:41 hej! Super imię ha ha,bo mój synek też tak się zwie.Wołam na niego "Przemcio","Przemek" itd. pozdrawiam Dorota z Przemkiem (5,5 roku) i Kamilkiem (11 m-cy) Odpowiedz Link Zgłoś
edyta774 Re: PRZEMEK 07.08.03, 10:40 Moj brat (24 lat) tak się nazywa i... nigdy nie narzekał na to imię. Myślę, że nadal jest aktualne. Odpowiedz Link Zgłoś
darcia73 Re: PRZEMEK 08.08.03, 13:43 ja tez jestem mama Przemka i jestem bardzo zadowolona z wyboru tego imienia. Duzo mozliwości odminy, Przemcio, Przemek, Przemulka. Poza tym ma bardzo dobre znaczenie - "przemyslny, inteligentny, sprytny" Odpowiedz Link Zgłoś