lucy2nyu Re: Nietypowe imiona 13.08.08, 21:30 mam 2 kolezanki o imionach:milenia i samara.....jak myslicie ktore ladniejsze??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luizzz [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 25.09.08, 23:27 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Melaniaa Re: Nietypowe imiona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 13.12.08, 19:57 Ja osobiscie mam Melania coreczke nazwalabym Franczeska czyl tzw. inne Drania a wolalabym fran takie romantyczne imie albo Luna bym nazwala synka Dawid albo Krzysztod bo to takie piekne imie A imie twoje corci jest ladne xD Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Magda Re: Nietypowe imiona IP: *.catv.net.pl 24.01.09, 00:43 my mamy zamiar nazwac HIERONIM I GLORIA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Eva Re: Nietypowe imiona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 24.02.09, 15:57 ja mam córki Regina 11 lat i Elwira 2 lata moze są to orginalne imiona ale jedyne w swojm rodzaju i najładnieisze Odpowiedz Link Zgłoś
ewela345 Re: Nietypowe imiona 28.02.09, 20:06 moja córeczka ma na imię Nadia, rozważaliśmy imiona jeszcze takie jak: Natasza, Roxana, Tatiana (jak się dowiedzieliśmy, że będzie dziewczynka) ale ostatecznie została Nadia bardzo nam się podoba to imię moja siostra natomiast ma synka o imieniu Nikodem a kuzynka synka o imieniu Martin (po polsku Marcin) pozdrawiamy Odpowiedz Link Zgłoś
paulina06100 Re: Nietypowe imiona 05.03.09, 00:04 ja mam corke Teone i syna Vincenta i to sa nie typowe ale piekne imiona..i wiem ze nie bede zlowac ze tak nazwalam moich blizniakow.. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: poziomka Re: Nietypowe imiona IP: *.stk.vectranet.pl 02.04.09, 16:58 Jeśli chodzi o rzadsze imiona z którymi się spotkałam, są to: NOEMI, MIRIAM, MIRELLA, OKSANA. Sama nazywam się dość przeciętnie, mogę się za to pochwalić oryginalnym drugim imieniem, SYLWANA Uwielbiam jeszcze imię OKTAWIA, po prostu śliczne! ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iza Re: Nietypowe imiona IP: 82.160.21.* 11.04.09, 16:25 Mam na imie Iza. MOja corka bedzie miala na imie Pola Zastanawiałam sie nad Maliwna, Kalina , Lilianna a nawet Nastka Niestety Nastka jest zdrobnieniem od Anastazji tak wiec odpada... Chociaz Pola rowneiz jes zdrobnieniem ,ale od niedawna zdrobnienia jako samego mozna uzywac nadajc imie dziecku tak wiec zobaczymy Pola badz Nastka Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Nietypowe imiona 11.04.09, 16:45 Gość portalu: iza napisał(a): ,ale od niedawna zdrobnienia jako samego mozna uzywac > nadajc imie dziecku tak wiec zobaczymy Nie można. Odpowiedz Link Zgłoś
nostress.ka21 Re: Nietypowe imiona 19.04.09, 22:57 Nie można? Widocznie musi to imię <Pola> widnieć w owych spisach... Moja koleżanka niespełna dwa miesiące temu bez najmniejszego problemu zarejestrowała, jak to okropnie brzmi , córkę Polę w USC. Jak dla mnie rewelacyjne imiona męskie to Ajschylos i Menelaos, ale no zdrobnienie Menel ? Dlatego pozostaję przy mniej skomplikowanych Swoją drogą dlaczego jest więcej męskich imion? Przynajmniej ja odnoszę takie wrażenie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: asia_1983 Re: Nietypowe imiona IP: *.nat.umts.dynamic.eranet.pl 20.04.09, 13:15 Witam. Moja córeczka nazywa się Kasandra, zdrobniale Kasi . Imię miało być oryginalne, no i jest, choć niedawno dowiedziałam się że jest jeszcze jedna dziewczynka o takim imieniu w moim mieście. Uważam, że każde dziecko jest wyjątkowe i powinno mieć wyjątkowe imię, jedyne w swoim rodzaju. Dziwię się ludziom, którzy idąc za modą nazywają dzieci tak jak np. sąsiedzi. Co do imienia Mia to jest trochę nie bardzo ze względu na inną pisownię, a inne brzmienie. Mi podobała się bardzo Jessica, ale zrezygnowałam z niego właśnie ze względu na pisownię. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosia Re: Nietypowe imiona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 20.04.09, 15:00 A ja i mąż jestesmy zakochanie w Mii,piękne imię,delikatne i krótkie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tratma Re: Nietypowe imiona IP: 93.179.216.* 06.06.09, 18:32 A JA MAM KSYMENKĘ I WESELINKĘ CUDA BLIŹNIACZE Odpowiedz Link Zgłoś
owir Re: Nietypowe imiona 22.04.09, 13:25 Mi sie podoba Irmin- dla chłopca, a Irmina - dla dziewczynki !!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ?? Re: Nietypowe imiona IP: *.mobile.playmobile.pl 09.05.09, 15:12 Temat jjest: Nietypowe imiona a wy piszecie imona cale rodziny, na co komu to tu potrzebne????????? Odpowiedz Link Zgłoś
atena12345 August 27.05.09, 09:37 Mój syn ma tak na imie i ludzie różnie reagują. Jedni: jak pieknie! inni: jeszcze was wyklnie za to imie a nam sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
leniec Re: Nietypowe imiona 16.06.09, 12:40 Witajcie mam termin na wrzesień i ciągle jeszcze się zastanawiamy nad wyborem imienia. Co myślicie o Letycji albo Sergiuszu? Czy dla Was to nietypowe, dziwne imiona?czy może raczej oryginalne? Starsza córeczka to Wiktoria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: Nietypowe imiona IP: *.internetdsl.tpnet.pl 25.03.10, 15:53 Mój syn ma na imię Aron, na początku miałam wątpliwości, ale stwierdzam że to imię pasuje do niego bardzo, i nie wyobrażam sobie teraz innego Odpowiedz Link Zgłoś
hayet Re: Nietypowe imiona 31.07.09, 16:30 moja jedna corka ma na imie amina...no i tu dopeiro jest zabawa...kiedy ktos pyta o imie to chyba 1 osoba na 100 od razu lapie jak to sie mowi. wiekszosc to przeinacza i tworzy - emilke, amelke, anite, amite i amire oraz kamile...a takei proste imie az nawet troche jestem zaskoczona, bo druga corka ma na imie layla i tu nie ma probleow w ogole. Odpowiedz Link Zgłoś
ewela444 Re: Nietypowe imiona 22.10.09, 22:38 Remigiusz(Renio,Reniuś) - po dziadku Apolonia(Pola,Polcia) - po prababci smile a co do nietypowych to w mojej rodzinie znajdują się takie imiona jak : Rajmund, Ewald,Vivien,Vanessa, Armin spotkałam się jeszcze z takimi imionami jak: Tyberiusz, Tacjana, Ariadna, Witold, Jędrzej,Amadeusz, Halszka, Bianka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Anonim Re: Nietypowe imiona IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 15.01.10, 17:52 Julka , Anastazja(przykładowe imiona) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: BeataK. Re: Nietypowe imiona IP: *.dab.bellsouth.net 16.01.10, 02:38 Julka (Julia). Ladnie Odpowiedz Link Zgłoś