Gość: Miniaturka IP: *.icpnet.pl 26.11.07, 20:06 w mojej miejscowosci jest mały chłopczyk-Alex Skrzypczak-spróbujcie to szybko wymówić Chyba rodzice tego do końca nie przemysleli.Mogli mu dac na imię Aleksy i wołać Aleks albo coś.Zastanawiam się czy ten mały będzie sie umiał w przedszkolu przedstawić? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: To dopiero zestaw 26.11.07, 20:12 Rzeczywiście zestaw niewymawialny. Odpowiedz Link Zgłoś
ibby2 Re: To dopiero zestaw 26.11.07, 20:40 Gość portalu: Miniaturka napisał(a): Zastanawiam się czy ten mały będzie sie umiał w przeds > zkolu przedstawić? No cóż, zawsze może zacząć od nazwiska, może tak będzie prościej Odpowiedz Link Zgłoś
annajustyna Re: To dopiero zestaw 29.11.07, 12:58 Taa i wtedy wyjdzie Skrzypczaka lex... Odpowiedz Link Zgłoś
pas.ja Re: To dopiero zestaw 29.11.07, 13:17 moja przyjaciółka z dzieciństwa ma syna. rzeczony nazywa się Karol Rola. spróbuj TEN ZESTAW szybko wymówić. ja nie potrafię. )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ;) Re: To dopiero zestaw IP: *.fdk.airbites.pl 29.11.07, 16:06 To ja znam chłopaka który nazywa się Karol Rojek xD Jak bym mały to mówił że jest Kajojojek xD Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: To dopiero zestaw 29.11.07, 18:43 A ja dzisiaj ujrzałam na papierze zestaw Katarzyna Jarzyna. Ludziom brakuje wyobraźni... Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka75 Re: To dopiero zestaw 29.11.07, 18:44 Będzie przedtawiał sie zaczynając od nazwiska. brzmi znacznie lepiej, choć dość... rodem z poprzedniej epoki.... Odpowiedz Link Zgłoś
troubleska Re: To dopiero zestaw 29.11.07, 18:55 mrowka75 napisała: > Będzie przedtawiał sie zaczynając od nazwiska. brzmi znacznie > lepiej, choć dość... rodem z poprzedniej epoki.... i niepoprawnie. Odpowiedz Link Zgłoś
mrowka75 Re: To dopiero zestaw 30.11.07, 22:15 tak. ale czasem przydatne. Lista katyńska odczytywana była rozpoczynając od stopnia/stanowiska i własnie nazwiska. Odpowiedz Link Zgłoś
enigmatic2 Re: To dopiero zestaw 30.11.07, 19:02 Albo ludzie tak specjalnie nazywają dzieci. W każdym razie mam nadzieję, że dziecko nie będzie miało wady wymowy inaczej w urzędach go nie zrozumieją... a jeszcze gorzej przez telefon ) Odpowiedz Link Zgłoś