gaudencja 03.02.08, 12:38 dziewczynki: Maja 14 Natalia 8 Wiktoria 7 +Viktoria Zuzanna 8 Aleksandra 7 Julia 7 Nikola 4 +Nikol Zofia 5 Oliwia 4 Anna 3 Gabriela 3 Maria 3 Sandra 3 Agata 2 Amelia 2 Dominika 2 Gaja 2 Hanna 2 Joanna 2 Klara 2 Lena 2 Milena 2 Pola 2 Ada Alicja Angelika Antonina Barbara Bianka Eliza Emilia Esterina Iga Irena Judyta Julita Justyna Kaja Kalina Karolina Katarzyna Kinga Konstancja Liliana Magdalena Małgorzata Marta Martyna Melania Michalina Nadia Nela Patrycja Paula Rozalia Róża Tatiana chłopcy: Jakub 11 Bartosz 7 +Bartek 2 Michał 9 Jan 8 Mateusz 8 Maciej 5 Adam 4 Damian 4 Kamil 4 Maksymilian 4 Mikołaj 4 Oskar 4 Szymon 4 Wojciech 4 Aleksander 3 Franciszek 3 Igor 4 Julian 3 Kacper 3 Krystian 3 Krzysztof 3 Piotr 3 Sebastian 3 Tomasz 3 Adrian 2 Filip 2 Jerzy 2 Jędrzej 2 Łukasz 2 Paweł 2 Rafał 2 Stanisław 2 Alan Aleksy Antoni Bartłomiej Borys Dawid Gustaw Ignacy Józef Kajetan Karol Konrad Maksym Marcin Miłosz Mirosław Patryk Przemysław Roman Sławomir Tymon Tymoteusz Wiktor bliźnięta: Joanna i Jakub Angelika i Eliza Miłosz i Igor Nikola i Oliwia pary imion: Kajetan Tomasz Klara Maria Wojciech Andrzej Paula Monika Julian Karol Maria Klara Julian Peter (zagr. nazwisko) Jan Maksymilian Maja Maria Jan Rafał Jan Andrzej Maksymilian Olgierd Igor Sylwester Maksymilian Andrzej Kalina Apolonia Zuzanna Maria Szymon Ignacy Liliana Edyta Maciej Andrzej Julita Joanna Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
orvokki Re: WnŚ Warszawa 2 lutego 03.02.08, 15:06 Największe zaskoczenie to Esterina, pierwszy raz się spotykam z takim imieniem. Dużo ładnych: Agata, Barbara, Iga, Konstancja (ślicznie!), Rozalia :o) Róża. Nikol nieodmiennie pasuje mi na nazwę jakiegoś lakieru, albo może rozpuszczalnika? Z męskich bardzo podobają mi się Gustaw, Kajetan. Podoba mi się zestaw Wojciech Andrzej, Igor Sylwester. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Nikol to chłopak czy dziewczyna? 03.02.08, 17:06 A, widzę, że wymienione wśród imion żeńskich. Boszsz... Gabriela, Hanna, Klara (zwłaszcza Klara Maria), Melania - śliczne, tak samo Maksymilian i Mirosław (!). zaskakują Bianka, Gaja (2 razy??), Esterina i Tatiana. Odpowiedz Link Zgłoś
ibby2 Re: WnŚ Warszawa 2 lutego 03.02.08, 18:58 Nie wiedziałam, że Maja stała się teraz taka popularna? Odpowiedz Link Zgłoś
koza_w_rajtuzach Re: WnŚ Warszawa 2 lutego 03.02.08, 19:57 podwójnie przegoniła Julię Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: WnŚ Warszawa 2 lutego 07.02.08, 23:24 Sporo ciekawych imion. Esterina faktycznie zaskakuje. Odpowiedz Link Zgłoś
milenium5 Re: WnŚ Warszawa 2 lutego 08.02.08, 08:28 Maja jest bardzo popularna, ale w Warszawie, w innych miastach w WnS jest ich zdecydowanie mniej. Zauważyłam też rosnącą popularność Wojtusia, fajne imie. Odpowiedz Link Zgłoś