tesska 04.09.03, 10:29 Ktore Wam sie podoba? Kaja Roza Emilia Emma Jesli macie jakies propozycje, to prosze, powinno pasowac do sredniej dlugosci nazwiska, na litere "T" o niepolskim brzemieniu. Raczej o charakterze uniwersalnym, aby bylo zrozumiale w Polsce i Niemczech m.in. Dzieki Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsola Re: Kaja, Roza, Emilia czy Emma? 04.09.03, 11:01 Czesc ! Mnie podoba sie EMMA i KAJA.W Polsce chyba jest Kaja popularniejsze ,a w Niemczech teraz coraz czesciej slyszy sie Emma.Wiec sama nie wiem co bym wybrala.Decyzja nalezy przeciez do Was. Pozdr. Ola Odpowiedz Link Zgłoś
olinerkha Re: Kaja, Roza, Emilia czy Emma? 04.09.03, 13:40 Hej, Mnie najbardziej podoba się Emilka Kaja też ładnie, ale chyba zbyt popularne. Natomiast Emma: ok dla dorosłej dziewczyny, ale dla małego brzdąca??? Róża nie jest moim typem... pozdrowionka Ola i Lokatorka(?) Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Kaja, Roza, Emilia czy Emma? 04.09.03, 13:54 Witam. Ja jestem za Emilką. To takie ładne, wdzięczne imię. Kaja - także jest ładne. Emma - chyba mało w Polsce popularne, mi nie bardzo sie podoba. Róża - nawet ładne. Emilka wg mnie najfajniejsze. Pozdrawiam Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
kalamburka_89 Emilia 04.09.03, 17:43 Emilka jest najładniejsze. Na drugim miejscu Kaja, na trzecim Emma. Jak byłam malutka, to moja ulubione lalka miała na imię Róża, ale teraz już mi się tak nie podoba... Odpowiedz Link Zgłoś
dylan2002 Re: Kaja, Roza, Emilia czy Emma? 08.09.03, 11:12 Wszystkie te imiona są ładne,na twoim miejscu najprawdopodobniej nazwałabym córke KAJA. J. Odpowiedz Link Zgłoś
asia-ch Re: Kaja, Roza, Emilia czy Emma? 08.09.03, 17:41 A mi oczywiście najbardziej podoba się Róża. Odpowiedz Link Zgłoś