Gość: zośka IP: *.inowroclaw.mm.pl 16.05.08, 18:25 Dzisiaj rano mąż opowiadał mi o znajomym Radku. Od razu pomyślałam o Radosławie, ale Jurek sprostował, że chodzi o Radomira. W pierwszej chwili byłam zdziwiona, ale teraz stwierdzam, że Radomir jest o wiele piękniejszym imieniem od Radosława (przynajmniej dla mnie). Podobnie z Jarkiem - Jarosława nie lubię, natomiast Jaromir mnie zauroczył. A jak wy odbieracie te imiona? Znacie kogoś, kto je nosi? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Radomir? Jaromir? 16.05.08, 19:21 Bardzo lubię Radomira, a z imion na Jaro- najbardziej podoba mi się Jarogniew Odpowiedz Link Zgłoś
panna_turkus Re: Radomir? Jaromir? 16.05.08, 19:23 radosława i jarosława nie znoszę. radomir i jaromir to co innego! ciekawe, męskie i oryginalne. na pewno bym ich nie skracała ani nie zdrabniała. Odpowiedz Link Zgłoś
baskokvet Re: Radomir? Jaromir? 19.05.08, 10:51 Znam Radomira1 Bardzo mi sie podoba to imię-ale mój mąz stanowczo oprotestował ( Odpowiedz Link Zgłoś
tami46 Re: Radomir? Jaromir? 19.05.08, 11:00 Jedyny Jaromir z jakim sie spotkałam nazywany był Mirkiem,a on sam spowodował,że imię to skreślone jest z listy moich ulubionych. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: Radomir? Jaromir? 17.10.08, 16:57 Bardzo lubię. Znam Jarogniewa - Gniewka. Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Radomir? Jaromir? 17.10.08, 19:20 Radosława lubię, ale Radomir jest lepszy i to dużo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mirona Re: Radomir? Jaromir? IP: *.chello.pl 17.10.08, 19:49 Jaromir bardzo mi się podoba . Znam jednego - rocznik 80. Odpowiedz Link Zgłoś