Gość: lejla81 IP: *.85-237-164.tkchopin.pl 28.08.08, 19:16 Wychodzę dziś ze Stasiem na balkon, patrzę - na balkonie obok nowa sąsiadka w zaawansowanej ciąży wiesza pranie. Wywiązał się między nami taki oto dialog: JA: imię już wybrane? S: Tak? Melani. JA: W sensie Melania? S: nie, Melani. JA: (nie wiedząc co powiedzieć) Aha. No normalnie nic mnie już nie zdziwi! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: już nic mnie nie zdziwi... 28.08.08, 19:21 Może to był "Mel Ani", np. sama ma na imię Ania, a syn będzie Melem :-] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: słoń afrykański o w mordę jeża, to się IP: *.fbx.proxad.net 28.08.08, 19:23 rzeczywiście niektórym przewraca. Ciekawe jak sie skończy z jej Melani w USC? Jak bedzie mądry kierownik USC, to szanowna "światowa" mamusia wróci do domu z Malanią w akcie urodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
majarzeszow Re: już nic mnie nie zdziwi... 28.08.08, 20:54 bez "a" na koncu nikt jej tego w Polsce nie zarejestruje. Odpowiedz Link Zgłoś
patysia00 Re: już nic mnie nie zdziwi... 28.08.08, 20:58 różni są ludzie i różne gusta. Komuś podoba się imię Ania a komuś Frania. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: już nic mnie nie zdziwi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 21:01 jak będzie uparta to zarejestruje!Znam zarejestrowane w Polsce Nicole i Michelle. Odpowiedz Link Zgłoś
olianka Re: już nic mnie nie zdziwi... 28.08.08, 21:01 patysia00 napisała: > różni są ludzie i różne gusta. Komuś podoba się imię Ania a komuś > Frania. I jak mniemam uważasz, że miłośnicy Ani mają lepszy gust aniżeli miłośnicy Frani? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Malwina Re: już nic mnie nie zdziwi... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 28.08.08, 21:08 Miłośnicy Ani uważają,że mają lepszy gust niz miłościcy Frani i vice verso! Odpowiedz Link Zgłoś
quasimodo82 Re: już nic mnie nie zdziwi... 29.08.08, 14:35 No chyba, ze dziecko jest chlopcem Ale juz nie wiem, co gorsze Odpowiedz Link Zgłoś
donmari Re: już nic mnie nie zdziwi... 29.08.08, 18:31 Nie rozumiem tych "światowych" rodziców. Po co Martin, Patrick i Melani(e) jak mamy Marcina,Patryka i Melanię? Odpowiedz Link Zgłoś
mamaemmy Lejla 29.08.08, 18:44 przypuszczam,że imię Twojego synka Staś się tej pani nie podoba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lejla81 Re: Lejla IP: *.85-237-164.tkchopin.pl 29.08.08, 21:19 A i owszem powiedziała że jej się podoba. Ja nie twierdzę, że mi się nie podoba Melani, ani tym bardziej ani słowem się nie zająknęłam, że powinna dać dziecku na imię inaczej. Wręcz przeciwnie, ponieważ skarżyła mi się, że rodzinie się nie podoba i się z tego wyboru śmieją, powiedziałam, że powinna nazwać dziecko, tak jak ona chce i nikomu nic do tego. Niemniej uważam, że to dziwny wybór. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lejla81 Re: Lejla IP: *.85-237-164.tkchopin.pl 29.08.08, 22:07 A tak swoją drogą, szkoda że nie dałam mu na imię Stanislas, byłoby bardziej światowo Odpowiedz Link Zgłoś
bonnie75 Re: już nic mnie nie zdziwi... 30.08.08, 08:28 Gaudencjo, z tego Mela padlam trupem i mniemam, ze jeszcze dzis niejednokrotnie bede sie usmiechac na samo wspomnienie. Swietne. Dzieki A co do Melani(e) - moze tatko nie Polak jest? Zawsze tak sobie tlumacze z ogromna nadzieja Odpowiedz Link Zgłoś
ninotshka Bonnie - zgadzam sie z Toba :) 01.09.08, 12:54 zawsze mam nadzieje ze 2 rodzic jest obcokrajowcem Odpowiedz Link Zgłoś