mango30 12.02.09, 15:57 Czy podoba wam się imię Konstanty?Mi osobiście bardzo ale niektórzy są zdziwieni że chcemy nadać takie imię.Proszę o wasze opinie.Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
olianka Re: Konstanty!!! 12.02.09, 16:27 Dawno temu mój Oblubiony wymyślił, że mógłby mieć tak na imię nasz syn. Ostatnio coraz częściej ten Kostek za mną chodzi, więc może rzeczywiście... Świetne imię. Odpowiedz Link Zgłoś
aneladgam Re: Konstanty!!! 12.02.09, 19:40 pełną formę uwielbiam, zdrobnienia mi się nie podobają Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Konstanty!!! 12.02.09, 20:03 Bardzo mi się podoba - u nas wstępnie jest Florian, jeśli okaże się chłopcem, ale do wyboru był też Konstanty, tyle że mąż wolał F. Odpowiedz Link Zgłoś
bea-sjf Re: Konstanty!!! 28.02.09, 22:36 Jeden z przedszkolnych kolegów mojego syna to Kostuś , super chłopaczek Rozważałam to imię dwukrotnie w formie Konstantyn . Odpowiedz Link Zgłoś
asidoo Re: Konstanty!!! 28.02.09, 22:44 Mój syn miał tak mieć na drugie, ale mąż się nie zgodził. Moim zdaniem świetne imię. Mój dziadek był Konstantym i dzisiaj jest rocznica jego śmierci. Właśnie wspomniałam go i powiem, że to był bardzo uczuciowy człowiek. Polecam to śliczne imię dla syna. Odpowiedz Link Zgłoś
trasimeno Re: Konstanty!!! 28.02.09, 23:04 Podoba mi się pełna forma , tylko zdrobnienie Kostek jakoś do mnie nie przemawia. Odpowiedz Link Zgłoś
ty_nia Re: Konstanty!!! 01.03.09, 00:01 Fajne imie, choc ja osobiscie tak bym nie dała dziecku, ale ogolnie mi sie podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
zyrafka1973 Re: Konstanty!!! 02.03.09, 09:22 Mój roczny syn ma na imię Konstanty. Imię szalenie mi się podobało, ale brakowało odwagi, żeby nadać je synowi. Dzięki wsparciu forumowiczów (szczególne podziękowania i pozdrowienia dla Gaudencji) udało się i po domu biega Kostek. Imię bardzo wdzięczne, podoba się wielu osobom. Mały w domu nazywany jest Kostkiem, Kotkiem, Koteczkiem, nie używamy zdrobnienia Kostuś. Pozdrawiam serdecznie żyrafka Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Konstanty!!! 02.03.09, 11:01 Podoba mi się i mam wrażenie, że robi się coraz popularniejszy. Odpowiedz Link Zgłoś
bardzo_luba Re: Konstanty!!! 02.03.09, 16:53 Podoba sie. Zwlaszcza zdrobnienie, Kostek Odpowiedz Link Zgłoś
mal_art Re: Konstanty!!! 02.03.09, 22:55 Podoba mi się, nie przepadam tylko za Kostkiem, chociaz powoli też się osłuchuję. Ale Kot już jak najbardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
jestem.mama Re: Konstanty!!! 03.03.09, 08:28 pełna forma bardzo ładna, zdrobnienia niestety fatalne. Wspomniany wyżej Kot czy Kostek to dla mnie imienna porażka... Odpowiedz Link Zgłoś
jakikosti Re: Konstanty!!! 22.05.09, 16:34 Bardzo mi się podoba!!!Mój młodszy synek ma na imię Konstanty Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś