grazynarosa 29.11.03, 15:24 czesc.....gdy bylam w ciazy to miala byc Amelka....ale urodzil sie siopak no i klopot bo nie bylo imienia...za to mnostwo propozycji ...Brunon,Patrycjusz,Krzysztof....i w koncu wybralam MIKOŁAJ...ja sama,bo poprzednie wybrala rodzina:Michalina i Jakub. Jak sie Wam podoba Mikołaj ??????? Grazka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
ariana1 Re: A co z Mikołajem ???? 29.11.03, 18:07 Mnie się bardzo podoba! Mimo że takie świąteczne Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: A co z Mikołajem ???? 29.11.03, 19:41 Mnie sie nie podoba,szczegolnie zdrobnienia. Odpowiedz Link Zgłoś
grazynarosa Re: A co z Mikołajem ???? 30.11.03, 10:17 Co do zdrobnień to zgoda-ja ich nie używam...no bo jakie ????Mówie:Mikolaj i tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
joasiiik24 Re: A co z Mikołajem ???? 30.11.03, 12:51 moj maz to Mikołaj..... asia i 20 tyg Kamilka (w brzuszku) i tato Mikolaj Odpowiedz Link Zgłoś
delafolie Re: A co z Mikołajem ???? 30.11.03, 14:16 Śliczne, wprawdzie nie chcę znać wcześniej płci dziecka, ale mam już wybrane imiona. Jeśli będzie chłopak (rodzę końcem marca)- to Mikołaj, od zawsze miał być Mikołaj. Mój mąż ma na drugie Mikołaj (był prezentem od Mikołaja). Pozdrawiam ewka Odpowiedz Link Zgłoś
marcsi Re: A co z Mikołajem ???? 30.11.03, 15:16 Bardzo lubię to imię, ale tylko w jego pełnym brzmieniu. Wszelkie zdrobnienia typu Miki odpadają. Pozdrawiam Marcsi Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: A co z Mikołajem ???? 01.12.03, 10:24 Bardzo ładne . Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: A co z Mikołajem ???? 01.12.03, 13:05 Czesc ! Wlasniw w zeszlym tygodniu moja znajoma w Polsce urodzila malego Mikolaja. Ladne imie.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
dylan2002 Re: A co z Mikołajem ???? 01.12.03, 17:03 Ładne imię, jedno z moich ulubionych. Tylko nie obchodźcie imienin w Mikołajki! Odpowiedz Link Zgłoś
grazynarosa Re: A co z Mikołajem ???? 01.12.03, 19:30 dzieki za opinie...bardzo mnie to cieszy,ze podoba sie Wam to imie. Grazka i Mikołaj. Odpowiedz Link Zgłoś
dorotakatarzyna Re: A co z Mikołajem ???? 02.12.03, 23:50 Gdyby moja Amelka miała siusiaka, to byłaby Mikołajem! A tak na Michałka mówię Mikuś. Bardzo mi się to imię podoba. Odpowiedz Link Zgłoś
monad2 Re: A co z Mikołajem ???? 06.12.03, 10:49 Ja mam dwie dziewczynki ale gdyby był chłopczyk to takby miał na imię- Mikuś zdrobniale. Bardzo lubimy to imię Odpowiedz Link Zgłoś