badziul 04.12.03, 17:50 pozdrawiam serdecznie moja koleżanka tak właśnie nazwała córeczkę, choć nie jestem wybredny typ, to mnie zdziwiło trochę to imię, słyszałyście o takim? causki badziul Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczekuszka Re: Makaria? 04.12.03, 20:02 badziul napisała: > pozdrawiam serdecznie > > moja koleżanka tak właśnie nazwała córeczkę, choć nie jestem wybredny typ, to > mnie zdziwiło trochę to imię, słyszałyście o takim? To pewnie zenska forma imienia Makary. Tylko, ze Makaria jest dosyc ryzykowne. Wystarczy zmiana literki Makaria-Malaria. Nie podoba mi sie to imienia. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Makaria? 05.12.03, 08:48 Nie jestem przekonana do tego imienia, nie podoba mi się. Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Makaria? 05.12.03, 10:45 Mnie sie tez wogole nie podoba. Makary jeszcze ujdzie ale Makaria???? Ania Odpowiedz Link Zgłoś
itsola Re: Makaria? 13.12.03, 15:51 Czesc ! Mnie tez sie nie podoba ,kojarzy mi sie z malaria. Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
mader1 Re: Makaria? 13.12.03, 18:39 Hm... nie chce nikogo urazic, bo wiem, ze wielu osobom nie podobaja sie tez imiona moich dzieci... moze gdybym poznala fajna Makarie, nie kojarzylaby mi sie z makaronem. Odpowiedz Link Zgłoś
anma Re: Makaria? 14.12.03, 23:02 No nie mogę powiedzieć, ze ładne((( Dziwne przede wszystkim. Pierwszy raz się tak zdziwiłam kiedy kolega z pracy nazwał swoją córeczkę Ismena. Ale to było już ładnych parę lat temu i od tego czasu juz się kilka razy z tym imieniem spotkałam (ale nadal nie jestem do niego przekonana). Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś