kasiask 12.12.03, 23:03 Mój średni syn ma na imię Julian. Mówimy do niego Julek, Julian, Julianek, Juliś, Julinek, Julko, Jul, a nawet Julle. Nasz Julek ma teraz 4 i pół roku. Jest wesołym, wygadanym chłopcem. A czy są jeszcze jakieś Julki? A jacy oni są? Napiszcie! Kasia mama Mateusza, Julka i Antosia Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
itsola Re: Julian 13.12.03, 15:21 Czesc ! Mnie to imie sie tez bardzo podoba.Stoi na liscie moich faworytow.Pa Ola Odpowiedz Link Zgłoś
catalinka Re: Julian 01.01.04, 22:45 Gratuluję wyboru. Moje dwie córcie tak miały mieć na imię oczywiście kiedy na nie oczekiwałam. To imię mojego kochanego dziadka. Pozdrawiam Kasia Odpowiedz Link Zgłoś
gyokuro Re: Julian 03.01.04, 18:50 A my zdecydowaliśmy się na Juliusza. Jest też na forum mama Juliana, więc nie jesteś sama. Odpowiedz Link Zgłoś
tradycja1 Re: Julian 05.01.04, 02:47 Imie mnie sie podoba, nawet bardzo. Szkoda tylko ze zenska forma imienia jest tak popularna ostatnio. Odpowiedz Link Zgłoś
madziarek_edziecko Re: Julian 05.01.04, 09:20 Mi nie podobało sie to imię, ale coraz bardziej sie do niego przekonuję Pa Madzia Odpowiedz Link Zgłoś
mamaagnieszka Re: Julian 11.05.04, 22:19 Moj Julek ma 9,5 roku i jest bardzo wesolym, pogodnym chlopcem. A przy tym swietnie sie uczy. Julianka braciszek ma sie urodzic w pazdzierniku. Mamy wielkie klopoty za znalezieniem drugiego imienia dla chlopca, ktore by nam sie rownie podobalo. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś