szampanna 15.07.09, 21:06 Dziś w szkole rodzenia dziewczyna pochwaliła się córką o tym imieniu. Niestety spóźniłam się i nie wiem, czy dobrze napisałam, to raz, a dwa - nie pytałam o rejestrację. Nazwiska też nie znam Ale ogólnie, przeżyłam spore zaskoczenie i chciałam się podzielić Btw, położne szybciutko zrobiły z Shyann nieco bardziej swojską Chanelkę Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gaudencja Re: Shyann 15.07.09, 21:29 Jezusie nazareński! Straszne dziwo. Szanelka zresztą swojska tylko o włos bardziej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mmaupa Re: Shyann IP: *.oxfd.cable.ntl.com 15.07.09, 22:38 Może Sian? Córka Walijczyka? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szampanna Re: Shyann IP: *.sta.asta-net.com.pl 15.07.09, 22:39 a skądże, rodzice jak najbardziej krajowi Odpowiedz Link Zgłoś
czarna-dalia Re: Shyann 17.07.09, 18:24 A co za różnica czy Cheyenne czy Shyann, jak rodzice krajowi, to i tak MSZ czarna rozpacz Odpowiedz Link Zgłoś
iwonagos Re: Shyann 17.07.09, 21:02 tragedia.... jestem nauczycielką, spotykam się z różnymi dziwnymi imionami w szkole, a najdziwniejsze wg mnie to Ceylan (Dżejlan). Dziewczynka przemiła, ale imię.... Odpowiedz Link Zgłoś
gaudencja Re: Shyann 17.07.09, 23:16 No ale jest tureckie? Któreś z rodziców Turkiem jest? Odpowiedz Link Zgłoś