abiela 21.07.09, 23:39 O takim imieniu dziewczynkę poznałyśmy. W Niemczech, nazwisko niemieckie. Poznana jednak w środowisku anglojęzycznym, więc nazywana Dżawa. I co wy na to? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
gobisha Re: Java 22.07.09, 13:16 deela napisała: > java... script dokladnie to samo skojarzenie mam. Odpowiedz Link Zgłoś
generalizacja Re: Java 22.07.09, 08:34 ta dzeiewczyka pewnie ma rodziców informatyków =) Nie miała brata? Może byłby wtedy Linuxem na przykład =) Odpowiedz Link Zgłoś
abiela Re: Java 22.07.09, 10:12 Moim pierwszym skojarzeniem jest wyspa Jawa. Dopiero daleko za nim jest java script. Odpowiedz Link Zgłoś
pluskotka Re: Java 22.07.09, 14:23 A moje skojarzenie to: murzyn na jawie jedzie po trawie vel czarne na czerwonym jedzie po zielonym. Odpowiedz Link Zgłoś
szampanna Re: Java 22.07.09, 15:08 ja jednak jestem zacofana technologicznie Najpierw Jawa- wyspa, potem motocykl, a informatyka na samym końcu ciągu skojarzeń Nawiasem mówiąc, Java jeszcze ujdzie, ale Dżawa to koszmar. Odpowiedz Link Zgłoś