cepekolodziej 26.09.09, 09:06 Najpierw trochę o sobie. Wstaję sobie codziennie gdzieś koło piątej rano (taki ze mnie ranny ptaszek), myję zęby, tymczasem czajnik już wrzątkowy, zalewam szczyptę herbaty w dużym ulubionym kubku - Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perla Re: Net is Cool 26.09.09, 09:09 cepekolodziej napisał: > Wstaję sobie codziennie gdzieś koło piątej rano (taki ze mnie ranny ptaszek), m > yję zęby, tymczasem czajnik już wrzątkowy, zalewam szczyptę herbaty w dużym ulu > bionym kubku dlatego nie oglądam telewizji, bo to w każdym serialu jest właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Net is Cool 26.09.09, 09:12 Naprawdę? Nie miałem pojęcia. Z seriali oglądam tylko "Brzydulę", a tam nikt nie wstaje aż tak wcześnie rano. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 nareszcie zrozumialam!!!!! 26.09.09, 12:26 cepoaty napisal: "Wstaję sobie codziennie gdzieś koło piątej rano (taki ze mnie ranny ptaszek), myję zęby, tymczasem czajnik już wrzątkowy, zalewam szczyptę herbaty w dużym ulubionym kubku - Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Net is Cool 26.09.09, 12:30 "wstaje aż tak wcześnie rano" Bush jr. ponoc tez o 6 wstawal. Z innych, mi znanych, ja sam sie wczesnie budze, ale zeby od razu wstawac? PF Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Net is Cool 26.09.09, 13:06 Budzę się koło czwartej (późna wiosna-lato- wczesna jesień), wstaję po godzinie, piece o'cake. Ale - Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Re: Net is Cool 26.09.09, 13:16 Blackowi sie pewnie wszystko z czarnym kojarzy. A co do meritum. W takich sprawach nalezy zasade oko za oko stosowac. Co tez i ty i ja robimy. Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Net is Cool 26.09.09, 13:25 polski_francuz napisał: > Blackowi sie pewnie wszystko z czarnym kojarzy. > To całkiem możliwe, nawet mi do głowy nie przyszło. Ale tak - Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Net is Cool 26.09.09, 19:09 Nadal jakoś nie potrafię się dogrzebać do tych polskich (faszystów w) czarnych koszul(ach), którzy w 1933 brutalnie bili Żydów na placach polskich miast. Ktoś coś wie? Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Elementarne Watsonie 26.09.09, 19:14 "polskich (faszystów w) czarnych koszul(ach), którzy w 1933 brutalnie bili Żydów Polacy to antysemici" Czarne koszule mieli wloscy faszysci. Wlosi lubia Polakow. Ergo, to co na wstepie. PF Odpowiedz Link Zgłoś
3nd Re: Elementarne Watsonie 26.09.09, 19:45 polski_francuz napisał: > "polskich (faszystów w) czarnych koszul(ach), którzy w 1933 brutalnie bili Żydó > w > Polacy to antysemici" > > Czarne koszule mieli wloscy faszysci. > > Wlosi lubia Polakow. > > Ergo, to co na wstepie. > > PF > > > Dali pomoc polskiej ND Odpowiedz Link Zgłoś
cepekolodziej Re: Elementarne Watsonie 26.09.09, 19:50 Rozumiem, że to jakby oczywiste, jakby - bo w terminach tzw. fuzzy logic. Ale w k u r w i a mnie bezczelne chamstwo, z jakim przedstawia się fikcję jako rzeczywistość. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Net is Cool 26.09.09, 21:23 net is full of shit and cool places are hard to find. gratuluje bycia rannnym ptaszkiem,mnie to sie nie zdaza czesto Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Re: Net is Cool 26.09.09, 21:26 Sennosc poranna jest oznaką starosci i wiąże sie z niekontrolowanym oddawaniem moczu. Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Net is Cool 26.09.09, 21:35 .marksistowski napisał: > Sennosc poranna jest oznaką starosci i wiąże sie z niekontrolowanym > oddawaniem moczu. cierpisz widac na nia wraz ze swoja mloda zona i 16 dzieciatek splodzonych w starczym amoku jak sie nudzisz to rznij w lustro i odpieprz sie chamie od mego nicka. Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski pani Vicky, taki jęyk nie przystoi żonie araba 26.09.09, 21:57 tak.tak. Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Kochana Hiszpania :) 26.09.09, 21:35 Punkt dla hiszpanii i dla zapatero Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Skoro chcial dac malpom prawa czlowieka.. 26.09.09, 21:43 ..to z rozpedu mogl tez poglaskac tzw. Balestynczykow Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: Skoro chcial dac malpom prawa czlowieka.. 26.09.09, 22:05 Wlasnie, wlasnie. Lepiej uwazaj i nie przyjezdzaj tu na wakacje, bo jak bedziesz mial, nie daj boze, wypadek, to twoje dzieci zostana oddane homoseksulanej malpiej parze do zoo do adopcji... Wszystko z winy wstretnego Zapatero. (swoja droga ze satysfakcja obserwuje, jak porownujesz palestynczykow do malp. Czemu uczestniczy forum erec wczesniej czy pozniej sie staczaja?) Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Skoro chcial dac malpom prawa czlowieka.. 26.09.09, 22:08 Hehe, mam wg. hiszpanskiego prawa doroslych synow, stary jeden ma lat 20, drugi 16 Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Kochana Hiszpania :) 26.09.09, 21:52 chcesz powiedziec,antysemityczna,bo bezwstydnie uwaza,ze palestynczycy to tez ludzie? a gdzie poczucie winy za holocaust))) Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: Kochana Hiszpania :) 26.09.09, 22:02 No wlasnie, powinnismy odpowiedziec sobie na to fundamentalne pytanie: czy Zapatero jest odpowiedzialny za Holokaust? Moze brak poczucia winy skrzywilo jego swiatopoglad do tego stopnia, ze uwaza Palestynczykow za ludzi? Odpowiedz Link Zgłoś
vicky17 Re: Kochana Hiszpania :) 26.09.09, 22:21 mirmilek napisał: > No wlasnie, powinnismy odpowiedziec sobie na to fundamentalne pytanie: czy > Zapatero jest odpowiedzialny za Holokaust? Moze brak poczucia winy skrzywilo > jego swiatopoglad do tego stopnia, ze uwaza Palestynczykow za ludzi? > kazdy,oprocz zydow walczacych ramie w ramie z hitlerem,judenratow,zydow amerykanskich i innych koszer z calego swiata, jest odpowiedzialny za holocaust i dlatego nawet zulusi powinni sie zan wstydzic, wedlug bibi of kors. poza tym uznawanie palestynczykow za ludzi jest tak samo straszne jak pisanie,ze achmacik wcale nie chce najechac na izrael,tylko sie bronic przed nim wczoraj niejaki marudny napadl na mnie,ze jestem hiena,bo mi nie zal ludzi,ktorzy chca napasc na iran.a fe powinnam sie cieszyc,ze ich ktos jeszcze ma ochote wykonczyc pieknie Odpowiedz Link Zgłoś
polski_francuz Po zastanowieniu 27.09.09, 12:51 "uwaza Palestynczykow za ludzi" Hiszpanie sa byli wymieszani z Arabami przez kilka wiekow. Stad ta genetyczna bliskosc pewnie. I nie sa materialem na propagandowa "dana-like" obrobke. Pozdro PF Odpowiedz Link Zgłoś
marksistowski Hiszpanie zniewoleni pzez lewacką mafię... 27.09.09, 13:00 ... ktora doszła do wladzy pod fałszywymi hasłami a teraz zmusza narod hiszpanski do kąpieli w lewackiej gnojówce. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Otoz to! 27.09.09, 13:16 A to narod sympatyczny i sobie normalnie na to nie zasluzyl! Odpowiedz Link Zgłoś
mirmilek Re: Hiszpanie zniewoleni pzez lewacką mafię... 30.09.09, 16:00 Nie zaperzaj sie tak, bo jak zacznie u ciebie rzadic lewica, to samobojstwo przyjdzie popelnic Widzisz, choc u mnie rzadzi Zapatero, to jesli przyjda rzady prawicy, to tez bedzie pozytywnie, choc mniej niz teraz, rzecz jasna. Odpowiedz Link Zgłoś