Dodaj do ulubionych

Czy jest chociaz jeden uczciwy polski prawicowiec?

IP: 172.16.60.* 06.02.02, 08:12
Kochani jak tak dalej pójdzie , to wszyscy z poprzedniej elity władzy / AWS i
UW / pójdą siedzieć !!!
To się w pale nie miści nawet Koniowi Kocyby...Codziennmie wychodzą nowe
afery...
Na dzisiaj mamy sprawę przekrętów w ARiMR związaną z systemem AJAX...To nas na
początek już kosztuje 3 mln.zł...
Kochani co wyjdzie jutro ????!!!
Jutro może się okazać , że Ci z pod znaku Teraz K...My , sprzedali Polskę , jak
car Alaskę !!!!!!!
Teraz należy budować nowe więzienia!...Albo kruk, krukowi ...????....
Pytam jeszcze raz z nadzieja . Czy istnieje gdziekolwiek jeszcze , uczciwy
polski prawicowiec?????? Myślę , że to jest jednak głos wołającego na pustyni !
Co Wy na to ?"????
LIMAK
Obserwuj wątek
    • chlopek No właśnie!!! Nie ma!!! 06.02.02, 08:16
      prawica to z definicji sama glupota, nienawisć do człowieka i milość do
      pieniądza!!!
      • Gość: LIMAK Re: No właśnie!!! Nie ma!!! IP: 172.16.60.* 06.02.02, 08:25
        chlopek napisał(a):

> prawica to z definicji sama glupota, nienawisć do człowieka i milość do
        > pieniądza!!!

Ok Chlopek , ale jakoś musiałem określic tych potworów w ludzkiej skórze .
        LIMAK

• chlopek Nareszcie normalny czlowiek! 06.02.02, 08:33
          Cieszę się że można spotkać jeszcze na tym forum jakiegos rozsądnego człowieka.
          Dotychczas myslałem że jest ono opanowane przez samych faszystów.
          • abramowski1 Re: Nareszcie normalny czlowiek! 06.02.02, 10:29
            chlopek napisał(a):

> Cieszę się że można spotkać jeszcze na tym forum jakiegos rozsądnego człowieka.
            >
            > Dotychczas myslałem że jest ono opanowane przez samych faszystów.

ej stary, ostroznie. takimi slowami znizasz sie do typowej dla nich wlasnie
            demagogii. Nie mozesz stawiac zanku rownosci miedzy prawicowiec i faszysta tak
            jak oni nie moga stawiac znaku rownosci miedzy lewicowiec a marksista. To ze oni
            postepuja glupio nie oznacza ze musisz sie znizac do ich poziomu.

• chlopek A wlasnie, że stawiam ! 06.02.02, 10:44
              abramowski1 napisał(a):

> chlopek napisał(a):
              >
              > > Cieszę się że można spotkać jeszcze na tym forum jakiegos rozsądnego człow
              > ieka.
              > >
              > > Dotychczas myslałem że jest ono opanowane przez samych faszystów.
              >
              > ej stary, ostroznie. takimi slowami znizasz sie do typowej dla nich wlasnie
              > demagogii. Nie mozesz stawiac zanku rownosci miedzy prawicowiec i faszysta tak
              > jak oni nie moga stawiac znaku rownosci miedzy lewicowiec a marksista. To ze on
              > i
              > postepuja glupio nie oznacza ze musisz sie znizac do ich poziomu.
              >

prawdziwy lewicowiec = marksista
            • Gość: luka Re: Nareszcie normalny czlowiek! IP: 217.67.196.* 06.02.02, 10:54
              abramowski1 napisał(a):

> Nie mozesz stawiac zanku rownosci miedzy prawicowiec i faszysta tak
              > jak oni nie moga stawiac znaku rownosci miedzy lewicowiec a marksista.

To marksiści nie są lewusami? Czy oznacza to, że marksiści są prawicowcami?
              Ciekawe spostrzeżenie, może jakieś uzasadnienie...?

• abramowski1 Re: Nareszcie normalny czlowiek! 06.02.02, 11:14
                Gość portalu: luka napisał(a):

> abramowski1 napisał(a):
                >
                > > Nie mozesz stawiac zanku rownosci miedzy prawicowiec i faszysta tak
                > > jak oni nie moga stawiac znaku rownosci miedzy lewicowiec a marksista.
                >
                > To marksiści nie są lewusami? Czy oznacza to, że marksiści są prawicowcami?
                > Ciekawe spostrzeżenie, może jakieś uzasadnienie...?
                >

czytac w szkole nie uczyli, czy ze zrozumieniem tekstu sa problemy?
                marksista=lewicowiec - owszem, ale lewicowiec=marksista, to juz niekoniecznie
                • Gość: luka Re: Nareszcie normalny czlowiek! IP: 217.67.196.* 06.02.02, 11:34
                  abramowski1 napisał(a):

> czytac w szkole nie uczyli, czy ze zrozumieniem tekstu sa problemy?
                  > marksista=lewicowiec - owszem, ale lewicowiec=marksista, to juz niekoniecznie

Chyba, że tak. Pomyliłem się, przepraszam.
    • Gość: siedem Re: Czy jest chociaz jeden uczciwy polski prawicowiec? IP: *.tgory.pik-net.pl 06.02.02, 08:19
      Ty schorowany ślimaku, zdaje się w czwartki przybywasz do komputera markować
      pracę? Znam jednego prawdziwego prawicowca. Ale to bardzo długa i zamotana
      historia. Należał do "solidarności". Zdaje się LIMAK czy jakoś tak...
      7,00
      • Gość: LIMAK Re: Czy jest chociaz jeden uczciwy polski prawicowiec? IP: 172.16.60.* 06.02.02, 08:28
        Gość portalu: siedem napisał(a):

> Ty schorowany ślimaku, zdaje się w czwartki przybywasz do komputera markować
        > pracę? Znam jednego prawdziwego prawicowca. Ale to bardzo długa i zamotana
        > historia. Należał do "solidarności". Zdaje się LIMAK czy jakoś tak...
        > 7,00

Witam ośle Adamsa , czyli numerze siedem .
        Twoje posty jak zawsze na tym samym poziomie - czyli bez poziomu...ale pracuj
        dalej nad sobą, to może kiedyś / za 50 lat/ spłodzisz na forum samodzielną
        logiczną wypowiedź .
        PZDR.
        LIMAK
        • Gość: siedem ślimak IP: *.tgory.pik-net.pl 06.02.02, 08:36
          Gość portalu: LIMAK napisał(a):

> Gość portalu: siedem napisał(a):
          >
          > > Ty schorowany ślimaku, zdaje się w czwartki przybywasz do komputera markow
          > ać
          > > pracę? Znam jednego prawdziwego prawicowca. Ale to bardzo długa i zamotana
          >
          > > historia. Należał do "solidarności". Zdaje się LIMAK czy jakoś tak...
          > > 7,00
          >
          > Witam ośle Adamsa , czyli numerze siedem .
          > Twoje posty jak zawsze na tym samym poziomie - czyli bez poziomu...ale pracuj
          > dalej nad sobą, to może kiedyś / za 50 lat/ spłodzisz na forum samodzielną
          > logiczną wypowiedź .
          > PZDR.
          > LIMAK

A wiesz ślimak, że trochę za tobą tęskniłem. W zeszłym tygodniu zastanawiałem się
          nawet czyś nie wyciągnął kopyt [a ślimaki mają kopyta?]. Bałem się utraty
          ostatniego adoratora.
          To jak było z tą solidarnością? [a może to pytanie jest nielogiczne?]
          7,21
          • Gość: LIMAK Re: ślimak IP: 172.16.60.* 06.02.02, 08:51

> Gość portalu: LIMAK napisał(a):
            >
            > > Gość portalu: siedem napisał(a):
            > >
            > > > Ty schorowany ślimaku, zdaje się w czwartki przybywasz do komputera m
            > arkow
            > > ać
            > > > pracę? Znam jednego prawdziwego prawicowca. Ale to bardzo długa i zam
            > otana
            > >
            > > > historia. Należał do "solidarności". Zdaje się LIMAK czy jakoś tak...
            > > > 7,00
            > >
            > > Witam ośle Adamsa , czyli numerze siedem .
            > > Twoje posty jak zawsze na tym samym poziomie - czyli bez poziomu...ale pra
            > cuj
            > > dalej nad sobą, to może kiedyś / za 50 lat/ spłodzisz na forum samodzielną
            >
            > > logiczną wypowiedź .
            > > PZDR.
            > > LIMAK
            >
            > A wiesz ślimak, że trochę za tobą tęskniłem. W zeszłym tygodniu zastanawiałem s
            > ię
            > nawet czyś nie wyciągnął kopyt [a ślimaki mają kopyta?]. Bałem się utraty
            > ostatniego adoratora.
            > To jak było z tą solidarnością? [a może to pytanie jest nielogiczne?]
            > 7,21

nr.7
            Bez przesady z tym adoratorem .Wiem jedno , że osły żyją dosyć długo , ale kopyta
            mają i wyciągają ...przyspieszona śmierć osłów jest dziełem lwa - a ja z pod tego
            znakum pochodzę .
            LIMAK

• Gość: siedem pytanko kolejne IP: *.tgory.pik-net.pl 06.02.02, 08:58
              Jak sobie wyobrażasz ślimaka z grzywą, prężącego się i pokazującego kły?

Dowiem się w końcu jak to jest z twoim członkowstwem w "solidarności". Tylko sie
              nie wykręcaj rozkazem SB. Inwigilacja inwigilacją ale idei prawicowych musiałeś
              liznąć co-nieco.
              7,17
    • Gość: doku Znaczenie słów jest proste, więc nie kręć prowokac IP: *.mofnet.gov.pl 06.02.02, 10:23
      Każdy prawicowiec jest człowiekiem uczciwym. Nie każdy człowiek uczciwy jest
      prawicowcem. Z lewicą np. jest troszkę inaczej: każdy człowiek nieuczciwy jest
      lewicowcem, istnieją jednak lewicowcy uczciwi.

A poza tym tylko człowiek nieuczciwy nazywa AWS prawicą.
      • Gość: siedem Dokuciński IP: *.tgory.pik-net.pl 06.02.02, 10:31

> A poza tym tylko człowiek nieuczciwy nazywa AWS prawicą.

kiedy mądrze gadasz to sie ciebie boję bo w duchu musze przyznac racje. mam
        nadzieje, ze to wyzej to nie do mnie [bo jesli tak to "w ryj"!]
        7,00
        • Gość: doku Re: Dokuciński IP: *.mofnet.gov.pl 06.02.02, 13:44

>
          >
          > kiedy mądrze gadasz to sie ciebie boję
          >
          A nie przyszło ci do głowy, że to ktoś się podszywa pod mój nick?
      • abramowski1 Re: Znaczenie słów jest proste, więc nie kręć prowokac 06.02.02, 10:32
        Gość portalu: doku napisał(a):

> Każdy prawicowiec jest człowiekiem uczciwym. Nie każdy człowiek uczciwy jest
        > prawicowcem. Z lewicą np. jest troszkę inaczej: każdy człowiek nieuczciwy jest
        > lewicowcem, istnieją jednak lewicowcy uczciwi.
        A co z KLD - tzw. aferalami, przeciez byli prawica a to jeden zlodziej na drugim.
        wiec konstrukcja: "kazdy prawicowiec jest uczciwy" opiera sie na blednym
        zalozeniu.
        • Gość: doku Ideały a życie IP: *.mofnet.gov.pl 06.02.02, 14:06
          abramowski1 napisał(a):

>
          > A co z KLD - tzw. aferalami, przeciez byli prawica a to jeden zlodziej na drugi
          > m.

Na pewno nie całe KLD. A ci złodzieje nie powinni być nazywani prawicowcami. Był
          to okres zamętu - rozwalanie PRL po upadku socjalizmu. Nie jest to żaden argument
          przeciwko tezie, że słowo "prawica" związane jest znaczeniowo ze słowami: prawy,
          prawda, prawo, prawość. A przecież wszędzie mogą przemycic się ukradkiem
          złodzieje.
          • abramowski1 Re: Ideały a życie 07.02.02, 08:16

> abramowski1 napisał(a):
            >
            > >
            > > A co z KLD - tzw. aferalami, przeciez byli prawica a to jeden zlodziej na
            > drugi
            > > m.
            >
            > Na pewno nie całe KLD. A ci złodzieje nie powinni być nazywani prawicowcami. By
            > ł
            > to okres zamętu - rozwalanie PRL po upadku socjalizmu. Nie jest to żaden argume
            > nt
            > przeciwko tezie, że słowo "prawica" związane jest znaczeniowo ze słowami: prawy
            > ,
            > prawda, prawo, prawość. A przecież wszędzie mogą przemycic się ukradkiem
            > złodzieje.

"Każdy prawicowiec jest człowiekiem uczciwym. Nie każdy człowiek uczciwy jest
            prawicowcem" - cytuje ciebie, zeby nie bylo watpliwosci.

A co do mojej opinii, to jest ona taka - wszedzie sa ludzie uczciwi: i po prawej
            i po lewej i na gorze i na dole a takze w centrum. wszedzie sa tez lobuzy. I to
            nie ma zadnego zwiazku z orientacja polityczna a raczej z (wg. jednych) genami
            albo(wg. drugich) socjalizacja, tzn. szeroko pojetym wychowaniem. A moze jest to
            wypadkowa tych dwoch czynnikow.

pozdrawiam
      • Gość: luka Re: Znaczenie słów jest proste, więc nie kręć prowokac IP: 217.67.196.* 06.02.02, 10:32

> prawicowcem. Z lewicą np. jest troszkę inaczej: każdy człowiek nieuczciwy jest
        >

Doku, anuluję ci wczorajszy dług do wysokości 3300 PLN jako uznanie za powyższy
        post. A teraz wracaj do roboty.
        • Gość: LIMAK Re: do zgranego Luki IP: 172.16.60.* 06.02.02, 10:46

> Gość portalu: doku napisał(a):
          >
          > > Każdy prawicowiec jest człowiekiem uczciwym. Nie każdy człowiek uczciwy je
          > st
          > > prawicowcem. Z lewicą np. jest troszkę inaczej: każdy człowiek nieuczciwy
          > jest
          > > lewicowcem, istnieją jednak lewicowcy uczciwi.
          > >
          > > A poza tym tylko człowiek nieuczciwy nazywa AWS prawicą.
          >
          > Doku, anuluję ci wczorajszy dług do wysokości 3300 PLN jako uznanie za powyższy
          >
          > post. A teraz wracaj do roboty.

Luka.
          Ty ciągle ze zgranymi politykami i ze zgranym UPR-em ?
          Czytałes Wesele ? Czy coś takiego jak UPR jeszcze istnieje ? Jeżeli nie to ,,
          ostał Ci się jeno sznur ..."
          Pożycz mi 3300 zł , a napiszę Ci też fajny post.
          Pzdr.
          LIMAK

• Gość: luka Re: do złamanego LIMAKA IP: 217.67.196.* 06.02.02, 10:51

> Ty ciągle ze zgranymi politykami i ze zgranym UPR-em ?
            > Czytałes Wesele ? Czy coś takiego jak UPR jeszcze istnieje ? Jeżeli nie to ,,
            > ostał Ci się jeno sznur ..."
            > Pożycz mi 3300 zł , a napiszę Ci też fajny post.

Wolę swój zgrany UPR od nowatorskiego SLD - ich coraz to nowe pomysły
            podwyższania podatków przestały mnie już bawić. Jeszcze parę złodziejskich
            chwytów - i faktycznie zostanie mi tylko sznur, który zarzucę na gałęzi uschłego
            LIMAKA.
            Komunistom forsy nie pożyczam, ponieważ:
            1. I tak nie oddadzą;
            2. I tak mnie okradną.

Salut, LIMAKOCHODZIE z Księżyca
            • Gość: LIMAK Re: do zwykłego Luki IP: 172.16.60.* 06.02.02, 11:26

>
              > > Ty ciągle ze zgranymi politykami i ze zgranym UPR-em ?
              > > Czytałes Wesele ? Czy coś takiego jak UPR jeszcze istnieje ? Jeżeli nie to
              > ,,
              > > ostał Ci się jeno sznur ..."
              > > Pożycz mi 3300 zł , a napiszę Ci też fajny post.
              >
              > Wolę swój zgrany UPR od nowatorskiego SLD - ich coraz to nowe pomysły
              > podwyższania podatków przestały mnie już bawić. Jeszcze parę złodziejskich
              > chwytów - i faktycznie zostanie mi tylko sznur, który zarzucę na gałęzi uschłeg
              > o
              > LIMAKA.
              > Komunistom forsy nie pożyczam, ponieważ:
              > 1. I tak nie oddadzą;
              > 2. I tak mnie okradną.
              >
              > Salut, LIMAKOCHODZIE z Księżyca

Ty i Doku ich nie pożyczyłeś ,ale umożyłeś pożyczkę nieudzieloną ...jak każdy
              złamany UPR-owiec...gadać , gadać kocopały...jak ten wasz J.K...a Mikke...istnieć
              przez pier...e.
              Cześć UPEEROUTOPIOLUKO.
              LIMAK

• Gość: luka Re: do galopującego krzaczora LIMAKA IP: 217.67.196.* 06.02.02, 11:30

> Ty i Doku ich nie pożyczyłeś ,ale umożyłeś pożyczkę nieudzieloną ...jak każdy
                > złamany UPR-owiec...gadać , gadać kocopały...jak ten wasz J.K...a Mikke...istni
                > eć
                > przez pier...e.
                > Cześć UPEEROUTOPIOLUKO.

Blee... bleeee... czk!... eeeeeeee... pierdu pierdu... bleee... kocopały...
                eeee...
                Cześć LIMAKOMUCHU
                • Gość: LIMAK Re: Luka jak zawsze wali upeerowskie kocopały... IP: 172.16.60.* 06.02.02, 12:55

>
                  > > Ty i Doku ich nie pożyczyłeś ,ale umożyłeś pożyczkę nieudzieloną ...jak ka
                  > żdy
                  > > złamany UPR-owiec...gadać , gadać kocopały...jak ten wasz J.K...a Mikke...
                  > istni
                  > > eć
                  > > przez pier...e.
                  > > Cześć UPEEROUTOPIOLUKO.
                  >
                  > Blee... bleeee... czk!... eeeeeeee... pierdu pierdu... bleee... kocopały...
                  > eeee...
                  > Cześć LIMAKOMUCHU

Luka .
                  nareszcie wyszedł z Ciebie ten wstrętny smród.
                  Tyle na dzisiaj UPR-owski nędzarzu.
                  LIMAK

• Gość: luka Re: LIMAK jak zawsze robi pod siebie. IP: 217.67.196.* 06.02.02, 13:04

> nareszcie wyszedł z Ciebie ten wstrętny smród.
                    > Tyle na dzisiaj UPR-owski nędzarzu.

Zatem bez odbioru, LIMAKOMUCHOCHODZIE z innego systemu planetarnego. Tylko uważaj
                    na drwali z UPR, bo Ci coś obetną, na przykład szyję, ponieważ wyżej nic już nie
                    ma.

• Gość: siedem Re: Luka jak zawsze wali upeerowskie kocopały... IP: *.tgory.pik-net.pl 06.02.02, 13:05
                    Ślimak! a ja cały czas czekam aż opowiesz o tym jak przelwałeś krew [niebieską]
                    za "solidarność" jak cierpiałeś, jak byłeś prześladowany? "Konradzie" mów niech
                    wszyscy usłyszą.

7,31

ps
                    niestety nie mogę wyszukac twoich esbeckich wypocin bo wyszukiwarka nie reaguje
                    na ślimaki. Zdaję się na ciebie
                    • Gość: LIMAK Re: Luka jak zawsze wali upeerowskie kocopały... IP: 172.16.60.* 06.02.02, 14:18
                      Jakbyś zgadł , z tą niebieską krwią .Parobku nr. 7 , do roboty , bo pocięgłem
                      przejadę po plecach .
                    • Gość: LIMAK Re: Luka jak zawsze wali upeerowskie kocopały... IP: 172.16.60.* 06.02.02, 14:29

> Ślimak! a ja cały czas czekam aż opowiesz o tym jak przelwałeś krew [niebieską]
                      >
                      > za "solidarność" jak cierpiałeś, jak byłeś prześladowany? "Konradzie" mów niech
                      >
                      > wszyscy usłyszą.
                      >
                      > 7,31
                      >
                      > ps
                      > niestety nie mogę wyszukac twoich esbeckich wypocin bo wyszukiwarka nie reaguje
                      >
                      > na ślimaki. Zdaję się na ciebie

Idiosiole nr. 7
                      Nazwy własne pisze się zawsze z dużej litery . Zdanie tez się z takiej litery
                      zaczyna .Zwracając się do kogoś , człowiek kulturalny pisze ten zwrot też z dużej
                      litery . " Konrad " nie jest to jedyne słowo qw języku polskim które z dużej
                      litery zaczynamy i piszemy ...ale czy złamany osioł o tym wie .
                      Limak
                      Ps.
                      Pa , osiołku
      • Gość: LIMAK Re: do doku ...o co chodzi ! IP: 172.16.60.* 06.02.02, 10:42

>

Doku
        Ale dałeś popalic ! Skoro prawicowiec to człowiek uczciwy , tzn w Polsce nie ma
        prawicy !!
        Cieszy mnie stwierdzenie , ze wśród ludzi lewicy istnieją ludzie uczciwi .
        To elity Solidarności , AWS i Uw nazywały siebie prawicą !!! Aluzje paniał .
        Myślę jednak , że nie warto załamywac rąk i należy szukać uczciwego
        prawicowca...może chociaż jednego znajdziemy .
        LIMAK
        • Gość: siedem ślimak IP: *.tgory.pik-net.pl 06.02.02, 10:46
          Zapewne przez roztargnienie zapomniałeś opowiedzieć o swojej "solidarnościowej"
          przeszłości, nieprawdaz?
          7,00
          • Gość: LIMAK Re: Osioł nr. 7 IP: 172.16.60.* 06.02.02, 10:53

> Zapewne przez roztargnienie zapomniałeś opowiedzieć o swojej "solidarnościowej"
            >
            > przeszłości, nieprawdaz?
            > 7,00

Ośle nr.7
            Już nieraz pisałem , że bardzo wstydzę się tego krótko trwającego błędu w moim
            życiu...Czy napisanie tego po raz n-ty zadawala Cię dożywotnio ...jeżeli tak , to
            sprawia mi to radość ...nie , nie bój się , nie będę przepraszał za SOLIDARNOŚĆ
            jak to zrobił Z. Bujak.
            Pa , osiołku Adamsa
            LIMAK

• Gość: siedem pytania, pytania IP: *.tgory.pik-net.pl 06.02.02, 11:00

>
              > > Zapewne przez roztargnienie zapomniałeś opowiedzieć o swojej "solidarności
              > owej"
              > >
              > > przeszłości, nieprawdaz?
              > > 7,00
              >
              > Ośle nr.7
              > Już nieraz pisałem , że bardzo wstydzę się tego krótko trwającego błędu w moim
              > życiu...Czy napisanie tego po raz n-ty zadawala Cię dożywotnio ...jeżeli tak ,
              > to
              > sprawia mi to radość ...nie , nie bój się , nie będę przepraszał za SOLIDARNOŚĆ
              >
              > jak to zrobił Z. Bujak.
              > Pa , osiołku Adamsa
              > LIMAK

1
              Ślimaku czy popełniając ten krótkotrwały błąd złożyłeś czerwoną legitymację?

2
              Czy moze swoją "chorągiewkową osobowością" badałeś sytuację? [jak "solidarność"
              będzie rozdawać talony na Poloneza - zostaję!]

7,00
              • Gość: LIMAK Re: pytania, pytania...odpowiedzi.... IP: 172.16.60.* 06.02.02, 11:05

>
                > > Gość portalu: siedem napisał(a):
                > >
                > > > Zapewne przez roztargnienie zapomniałeś opowiedzieć o swojej "solidar
                > ności
                > > owej"
                > > >
                > > > przeszłości, nieprawdaz?
                > > > 7,00
                > >
                > > Ośle nr.7
                > > Już nieraz pisałem , że bardzo wstydzę się tego krótko trwającego błędu w
                > moim
                > > życiu...Czy napisanie tego po raz n-ty zadawala Cię dożywotnio ...jeżeli t
                > ak ,
                > > to
                > > sprawia mi to radość ...nie , nie bój się , nie będę przepraszał za SOLIDA
                > RNOŚĆ
                > >
                > > jak to zrobił Z. Bujak.
                > > Pa , osiołku Adamsa
                > > LIMAK
                >
                > 1
                > Ślimaku czy popełniając ten krótkotrwały błąd złożyłeś czerwoną legitymację?
                >
                > 2
                > Czy moze swoją "chorągiewkową osobowością" badałeś sytuację? [jak "solidarność"
                >
                > będzie rozdawać talony na Poloneza - zostaję!]
                >
                > 7,00

Ośle nr. 7
                Czy osioł potrafi pisać , jeżeli nie to kto to robi za niego ?
                Gdzie osioł sypia ?
                Czy lubi hamburgery ?
                Czym wypełniony jest czerep osła - trociny , gnojówka ?
                Kopnij się ośle sam w żyć , bo mnie szkoda buta !
                LIMAK

• Gość: siedem Re: pytania, pytania...odpowiedzi.... IP: *.tgory.pik-net.pl 06.02.02, 11:10

>
                  > > Gość portalu: LIMAK napisał(a):
                  > >
                  > > > Gość portalu: siedem napisał(a):
                  > > >
                  > > > > Zapewne przez roztargnienie zapomniałeś opowiedzieć o swojej "so
                  > lidar
                  > > ności
                  > > > owej"
                  > > > >
                  > > > > przeszłości, nieprawdaz?
                  > > > > 7,00
                  > > >
                  > > > Ośle nr.7
                  > > > Już nieraz pisałem , że bardzo wstydzę się tego krótko trwającego błę
                  > du w
                  > > moim
                  > > > życiu...Czy napisanie tego po raz n-ty zadawala Cię dożywotnio ...jeż
                  > eli t
                  > > ak ,
                  > > > to
                  > > > sprawia mi to radość ...nie , nie bój się , nie będę przepraszał za S
                  > OLIDA
                  > > RNOŚĆ
                  > > >
                  > > > jak to zrobił Z. Bujak.
                  > > > Pa , osiołku Adamsa
                  > > > LIMAK
                  > >
                  > > 1
                  > > Ślimaku czy popełniając ten krótkotrwały błąd złożyłeś czerwoną legitymacj
                  > ę?
                  > >
                  > > 2
                  > > Czy moze swoją "chorągiewkową osobowością" badałeś sytuację? [jak "solidar
                  > ność"
                  > >
                  > > będzie rozdawać talony na Poloneza - zostaję!]
                  > >
                  > > 7,00
                  >
                  > Ośle nr. 7
                  > Czy osioł potrafi pisać , jeżeli nie to kto to robi za niego ?
                  > Gdzie osioł sypia ?
                  > Czy lubi hamburgery ?
                  > Czym wypełniony jest czerep osła - trociny , gnojówka ?
                  > Kopnij się ośle sam w żyć , bo mnie szkoda buta !
                  > LIMAK
                  >

A na co ślimaki ubierają buty? Z tego co się orientuję jedyna wystająca część
                  ciała to "rogi" wystawiane w celu wyżebrania "pierogi"
                  7,00
    • Gość: PRAWICOW ISTNIEJE!!!!!! JA NIM JESTEM!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.02.02, 10:47
      Witam!

Oczywiście, że istnieje!

Ja nim jestem!

Do polityki...

się

nie pcham...

ale

codziennie...

zjadam...

jednaego...

lewaka...

na

sniadanie...

by mieć dobry...

humor

na reszte dnia...

Były różne socjalizmy:

utopijny... Morus, Fourier

naukowy... Marx, Engels

realny... Bierut, Miller

czerwone... Stalin, Rote Armee

brunatne... narodowosocjalistyczna robotnicza partia Niemiec

czarne... Mussolini wybitny działacz socjalistyczny

a ja zbuduję nowy socjalizm...

warstwowy!

Nie wiecie jak..?

Dam warstwę piasku...

potem warstwę...

socjalistów...

i znów...

warstwa piasku...

Uważajcie...

bo to zrobię...

bo jestem uczciwy...

nieprzekupny...

więc

niebezpieczny!

Pozdrawiam!

Wasz
      Prawicowiec

• Gość: LIMAK do PRAWICOW - utopisty IP: 172.16.60.* 06.02.02, 10:58
        Gość portalu: PRAWICOW napisał(a):

> Witam!
        >
        >
        > Oczywiście, że istnieje!
        >
        >
        >
        > Ja nim jestem!
        >
        >
        >
        > Do polityki...
        >
        >
        >
        >
        > się
        >
        >
        >
        > nie pcham...
        >
        >
        >
        >
        > ale
        >
        >
        >
        > codziennie...
        >
        >
        >
        > zjadam...
        >
        >
        > jednaego...
        >
        >
        >
        >
        > lewaka...
        >
        >
        >
        > na
        >
        >
        > sniadanie...
        >
        >
        > by mieć dobry...
        >
        >
        >
        > humor
        >
        > na reszte dnia...
        >
        >
        >
        > Były różne socjalizmy:
        >
        >
        > utopijny... Morus, Fourier
        >
        > naukowy... Marx, Engels
        >
        >
        >
        > realny... Bierut, Miller
        >
        >
        > czerwone... Stalin, Rote Armee
        >
        >
        >
        > brunatne... narodowosocjalistyczna robotnicza partia Niemiec
        >
        >
        >
        > czarne... Mussolini wybitny działacz socjalistyczny
        >
        >
        > a ja zbuduję nowy socjalizm...
        >
        >
        >
        > warstwowy!
        >
        >
        >
        >
        > Nie wiecie jak..?
        >
        >
        > Dam warstwę piasku...
        >
        >
        >
        > potem warstwę...
        >
        >
        >
        > socjalistów...
        >
        >
        > i znów...
        >
        >
        >
        >
        > warstwa piasku...
        >
        >
        >
        > Uważajcie...
        >
        >
        > bo to zrobię...
        >
        >
        >
        > bo jestem uczciwy...
        >
        >
        >
        >
        > nieprzekupny...
        >
        >
        > więc
        >
        >
        >
        >
        > niebezpieczny!
        >
        >
        >
        >
        > Pozdrawiam!
        >
        >
        > Wasz
        > Prawicowiec

rawicow
        To , że zjadasz lewicowca na śniadanie , znaczy tyle, że jest on zjadliwy .
        Gdybyś zjadł prawicowca to momentalnie zatrułbyś się jadem .
        Spróbuj / jeżeli masz odpowiednia odtrutkę / ugryść się we własną rękę , a
        poczujesz smak własnego jadu.
        Z harcerskim uśmiechem
        LIMAK

• Gość: EURO Prawda leży na prawo? Na lewo? Kurde, jak to było? IP: *.liwest.at 06.02.02, 11:13
      • bykk Re: Koń Franka . znowu ... 06.02.02, 12:16
        Witaj ulubieńcze!
        śLIMAK,czyżby przepusteczka ze szpitala?
        Jak widać Łapiński Ci nawet nie pomógł.
        Kit Siódemce wciskasz z "solidarnością" dalej?Przecież Ty "cierpiałeś"
        za "Solidarność"!
        Sam się zastanów czy jesteś uczciwy?Przychodzisz do roboty i stukasz na koszt
        podatników! Podłącz sobie sieć, kup kompa i stukaj z chałupy,nie kradnij
        "uczciwy" lewaku!
        życzę Ci szybszego powrotu do zdrowia(poważnie,bo wiem,że miałeś zabieg)!
        • antoni.goczal Czy jest chociaz jeden uczciwy polski prawicowiec? 06.02.02, 12:20
          Nie ma.
        • Gość: LIMAK Re: ...i znów bykk z byka spadł... IP: 172.16.60.* 06.02.02, 13:12
          bykk napisał(a):

> Witaj ulubieńcze!
          > śLIMAK,czyżby przepusteczka ze szpitala?
          > Jak widać Łapiński Ci nawet nie pomógł.
          > Kit Siódemce wciskasz z "solidarnością" dalej?Przecież Ty "cierpiałeś"
          > za "Solidarność"!
          > Sam się zastanów czy jesteś uczciwy?Przychodzisz do roboty i stukasz na koszt
          > podatników! Podłącz sobie sieć, kup kompa i stukaj z chałupy,nie kradnij
          > "uczciwy" lewaku!
          > życzę Ci szybszego powrotu do zdrowia(poważnie,bo wiem,że miałeś zabieg)!

Witaj mój pieszczochu .
          Znowu tumanisz .Już 100 razy tłumaczyłem Ci , że f-ma moja płaci ryczałt /
          niezależnie od ilości ,, puknięć " - więc i Ty się puknij /. 101 raz już nie
          zdzierżę !
          A praca społeczna / w czasie L-4 / nie chańbi ...chyba , że tylko takiego jak tTy
          pazernego prawicowca.
          Za Solidarność nigdy nie cierpiałem - były to moje wyważone decyzje . Teraz
          cierpię ze wstydu , ze dałem się nabrać tej klice z Solidarności !Podłączenie
          sieci wkrótce. Nie zależy to od moich dobrych chęci .
          Za życzenia dziękuję ,ale i ja przekazuję Ci pozdrowienia / poważnie /...zaczynam
          sie łapac na tym , że bez Ciebie żyć na forum nie mogę .
          LIMAK

• bykk Re: ...i znów bykk z byka spadł..myśl śLIMAK! 06.02.02, 14:53
            >
            > Witaj mój pieszczochu .
            > Znowu tumanisz .Już 100 razy tłumaczyłem Ci , że f-ma moja płaci ryczałt /
            > niezależnie od ilości ,, puknięć " - więc i Ty się puknij /. 101 raz już nie
            > zdzierżę !
            > A praca społeczna / w czasie L-4 / nie chańbi ...chyba , że tylko takiego jak t
            > Ty
            > pazernego prawicowca.

> Za Solidarność nigdy nie cierpiałem - były to moje wyważone decyzje . Teraz
            > cierpię ze wstydu , ze dałem się nabrać tej klice z Solidarności !Podłączenie
            > sieci wkrótce. Nie zależy to od moich dobrych chęci .
            > Za życzenia dziękuję ,ale i ja przekazuję Ci pozdrowienia / poważnie /...zaczyn
            > am
            > sie łapac na tym , że bez Ciebie żyć na forum nie mogę .
            > LIMAK
            >

śLIMAK,aleś mnie połechtał!
            Ja też "tęskniłem" za Tobą.Siódemka jak widzę też czekał na Cie!
            Co do stukania w pracy.
            Owszem Twoja firma płaci ryczałt,ale...
            Uzywasz kompa(prąd,amortyzacja) do prywatnych celów! I co z tą uczciwością
            lewaków?
            Praca w "cynie" społecznym w czasie L-4? Jeśli możesz w "cynie",to i "normalnie"
            możesz być w robocie,więc co z tym L-4? Nie naciągasz ZUS-u,czyli nas podatników?
            Co z tą uczciwością?
            Zapamiętaj,najpierw obejrzyj się wokół siebie,a potem stawiaj durne pytania!
            Ja jestem pazerny prawicowiec? Po czym tak sądzisz?Po tym,że wymawiam Ci stukanie
            w pracy? Wiadomo jak jest w Polsce(nie wszystkich stać na net w domu),ale nic
            na ten temat nie stukałbym,gdybyś nie pieprzył o uczciwości!
            Z byka "bykk" spaść nie może,co najwyżej z krowysmile))!
            O Twojej ortografii nie wspominam,bo wiemy (starzy Forumowicze),że jesteś
            dyslektykiem,ale pracuj nad sobą,pracuj,potem zadawaj mądrzejsze pytania!
            dalej życzę zdrówka,nie pozdrawiam,bo kiedyś zabroniłeś mi pozdrawiać Cię!
      • Gość: doku Nie martw się, nie zapomnisz, to tylko krakanie IP: *.mofnet.gov.pl 06.02.02, 13:50
    • Gość: Tluk Do Limaka i Doku IP: *.244.213.213.Dial1.Washington2.Level3.net 07.02.02, 04:59
      Gość portalu: LIMAK 06-02-2002
      Kochani jak tak dalej pójdzie , to wszyscy z poprzedniej elity
      władzy / AWS i UW pójdą siedzieć !!!

Uzywanie slow "wszyscy" jest bardzo niebezpieczne, bo swiadczy, ze z Twoja
      edukacja nie jest najlepiej. Wszyscy umra ale siedziec nie beda!

Kochani co wyjdzie jutro ????!!! Jutro może się okazać , że Ci z pod znaku
      Teraz K...My , sprzedali Polskę , jak car Alaskę !!!!!!!

Masz zle sny, nikt nie sprzedal Polski, tylko zarobil troche grosza. Jak to
      byl bys Ty wtedy nie przyznawalbys sie na forum ale bronil, ze to Ci sie udalo,
      legalnie. Polske to nie wiele kosztuje, bo lepiej czy aby rzad rozpieprzyl
      pieniadze, czy moze ktos inny uzyje je z pozytkiem? A moze to zaplata za prace
      i ryzyko, czy nigdy tak nie myslales?

Teraz należy budować nowe więzienia!.

Wiezienia nalezy budowac niezaleznie od tego czy ktos tam korumpuje czy nie, po
      co to biadolenie.

Albo kruk, krukowi ...????....

Takie zalozenie nic nie wnosi, tylko okresla Twoj stosunek do wladzy, ktora nie
      powinna sie odwolywac do ciaglosci i mscic na tych co przegrali wybory. Nie
      lubisz wladzy, ale powody sa bez sensu, bo nie rozumiesz wladzy. To co dla
      Ciebie jest prekretem dla mnie jest oplata spoleczna dla tych co wladze
      sprawuja. Jak dluga nie znajdziesz metody posadzenia wladcow tak dlugo nie
      powinnes psioczyc. To nie oni sa winni ale ci wybieraja.

Pytam jeszcze raz z nadzieja . Czy istnieje gdziekolwiek jeszcze , uczciwy
      polski prawicowiec??????

Pytanie zaklada, ze AWS I UW to prawica, niestety blad. To urupowania
      prawicujace, ale nie prawica, gdyz jak moze prawicowy rzad dzialac na szkode
      prawicy? Albo inaczej czy prawicowy rzad umocnil idea prawicy czy ja oslabil?
      Wniosek, co to za prawica, ktora niszczy siebie?
      Odpowiadam, sa ale nie byli i nie sa przy wladzy.

Co Wy na to ?"????

Nie obciazaj prawicy za dzialania nie-prawicy!!!

Znaczenie słów jest proste, więc nie kręć prowokac
      Gość portalu: doku 06-02-2002

Każdy prawicowiec jest człowiekiem uczciwym. Nie każdy człowiek
      uczciwy jest prawicowcem. Z lewicą np. jest troszkę inaczej: każdy człowiek
      nieuczciwy jest lewicowcem, istnieją jednak lewicowcy uczciwi.

Generalnie zgadzam sie z Toba, ale pierwsze zdanie jest falszywe. Uzywanie
      slowa kazdy jest bledem logicznym, to nie matematyka, ale spoleczenstwo do
      ktorego slowa kazdy, wszyscy itp. Nie pasuja.
      Lepiej byloby “prawie kazdy prawicowiec albo lewicowiec…itd”

A poza tym tylko człowiek nieuczciwy nazywa AWS prawicą.

Z tym sie zgadzam absolutnie. Ja to rozumiem tak “prawicowiec jak powie, ze da
      lub nie da to da lub nie da” a “lewicowiec jak powie, ze da, to zawsze
      obiecuje”

A co z KLD - tzw. aferalami, przeciez byli prawica a to jeden zlodziej na
      drugim.
      wiec konstrukcja: "kazdy prawicowiec jest uczciwy" opiera sie na
      blednym zalozeniu.

Jeszcze, raz to nie prawica, tylko zwyczajni zlodzieje.

Na pewno nie całe KLD. A ci złodzieje nie powinni być
      nazywani prawicowcami. Był to okres zamętu - rozwalanie PRL po upadku
      socjalizmu. Nie jest to żaden argument przeciwko tezie, że słowo "prawica"
      związane jest znaczeniowo ze słowami: prawy, prawda, prawo, prawość. A przecież
      wszędzie mogą przemycic się ukradkiem złodzieje.

Oczywiscie.

.

Doku
      Ale dałeś popalic ! Skoro prawicowiec to człowiek uczciwy , tzn
      w Polsce nie ma prawicy !!

Jest prawica, ale ona nie ma wplywu na skale jaka jej przypisujesz. To jest
      tylko farbowana prawica.

Cieszy mnie stwierdzenie , ze wśród ludzi lewicy istnieją ludzie
      uczciwi .

Co tak cie cieszy? Takie to niezwykle. Jezeli jest ugrupowanie to sa to ludzie
      rozni, chyba, ze specjalnie dobrany gang ludzi nieuczciwych.

To elity Solidarności , AWS i Uw nazywały siebie prawicą !!!
      Aluzje paniał . Myślę jednak , że nie warto załamywac rąk i należy szukać
      uczciwego prawicowca...może chociaż jednego znajdziemy .

Jest ich tysiace, ale Ty tylko widzisz tych co sa zwiazani z aferami i
      rozciagasz na cala grupe ludzka, znow blad w rozumowaniu.

Ośle nr.7
      Już nieraz pisałem , że bardzo wstydzę się tego krótko
      trwającego błędu w moim życiu...Czy napisanie tego po raz n-ty zadawala Cię
      dożywotnio ...jeżeli tak , to sprawia mi to radość ...nie , nie bój się , nie
      będę przepraszał za SOLIDARNOŚĆ jak to zrobił Z. Bujak.
      Pa , osiołku Adamsa

Po tym stwierdzeniu wiem kim jestes. Wstapiles do Solidarnosci bo myslales,
      ze jak ona wygra to juz nie bedzie miejsca dla nikogo, i tu sie zawiodles.
      Solidarnosc to nie PZPR, pozwolila wszystkim zyc nawet jej wrogom takim jak Ty,
      ktory zawsze byl anty a wstapil na rozkaz albo z opotrunizmu. Jestes wiec
      zdemaskowany. Teraz mozesz ” walic z grubej rury” bo byles w Solidarnosci nie
      dla Solidarnosci ale dla jej wrogow.

Za Solidarność nigdy nie cierpiałem - były to moje wyważone
      decyzje . Teraz cierpię ze wstydu , ze dałem się nabrać tej klice z
      Solidarności !

Wywazone, na rozkaz czy zwykle cwaniactwo? Nie udaj Greka, ze cierpisz. Nikomu
      sie nie dales nabrac, bo oni Cie nie reprezentowali i nie reprezentuja, bujac
      to mozesz siebie ale nie nas. Zreszta uzywaj logiczniejszego jezyka “klice z
      bylej Solidarnosci”, sugerujesz jakoby Solidarnosc jeszcze istnieje albo
      istniala po pierwszych demokratycznych wyborach. Czy zrozumiales to, ze
      Solidarnosc zniknela, gdy wolny rynek i demokracja zakwitla. To takie
      oczywiste, ale dla wielu wciaz niezrozumiale. Moj Boze.

Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka