pozarski 13.10.09, 23:15 aia-index.blogspot.com/ to nic nie da. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
amamit Re: Poczytajcie sobie,choc wiem,ze 13.10.09, 23:20 skojarzyła mnie sie\ę Tokarska-Bakir i jej badania w Sandomierzu... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: Poczytajcie sobie,choc wiem,ze 13.10.09, 23:22 Tez nic nie daly. Ogladalem jakis malo zborny program w wykonaniu jej studentow,upstrzony ich komentarzami. Chca dobrze,ale nie wiedza jak. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Poczytajcie sobie,choc wiem,ze 13.10.09, 23:28 ale wyniki tych badń i wcześniejszych... są szokujące... a skojarzyło mnie się, bo "poszło" o ten obraz upload.wikimedia.org/wikipedia/pl/thumb/b/bc/Sandomierz_katedra_-_mord_rytualny.jpg/783px-Sandomierz_katedra_-_mord_rytualny.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Poczytajcie sobie,choc wiem,ze 13.10.09, 23:24 amamit napisała: i okolicach... "Legendy o krwi. Antropologia przesądu" Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Poczytajcie sobie,choc wiem,ze 13.10.09, 23:30 nie mrugaj mnie tutaj, bo to jest dobra ksiązka... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Poczytajcie sobie,choc wiem,ze 13.10.09, 23:21 dobry link.... pewnie, ze nic nie da.... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 felczerek dal glos.... 13.10.09, 23:31 a kogo obchodzi, czy ty jestes zdruzgotany? przeciez lezysz z morda w gie juz dawno... Odpowiedz Link Zgłoś
aaki wybacz darling ale 13.10.09, 23:36 twojej pieknej fizjonomii to z pewnoscia nic na swiecie nie przewyzszy.sukcesywnie zamieniasz sie w monstrum Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Ech, ty estetyczny esteto etyczny:/ 13.10.09, 23:39 Adonis, w morde kopany! Odpowiedz Link Zgłoś
aaki maruder-daj głos!!!! 13.10.09, 23:42 i zaszczekał kundel-przydupas naszej jerozolimskiej piekności Odpowiedz Link Zgłoś
salci_rozencwajgowa Re: maruder-daj głos!!!! 13.10.09, 23:43 Odpie...ie sie od Danki! Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: maruder-daj głos!!!! 13.10.09, 23:48 to nie jest mozliwe.... co maja jeszcze w zyciu? Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: maruder-daj głos!!!! 13.10.09, 23:51 przeciez ty gruba zes sie sama tu zwalila Odpowiedz Link Zgłoś
aaki Re: maruder-daj głos!!!! 13.10.09, 23:49 przeciez my od grubej nic nie chcemy Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Dziwic sie tu Maglarze, ze.. 13.10.09, 23:45 ..kiedy przetrzezwiala, to Akus od niej kopa w doope wyfasowal) Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Dziwic sie tu Maglarze, ze.. 14.10.09, 00:20 marouder.eu napisał: > ..kiedy przetrzezwiala, to Akus od niej kopa w doope wyfasowal) Nic o tym nie wiem, ...wiem ze kogo innego kopnelam bolesnie Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu A co ty tam wiesz? 14.10.09, 00:25 Tyle wiesz, co z miski zjesz! Dostal Akus kopa?) Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Nie nakrecaj sie tak na noc ... 14.10.09, 01:03 bo do switu nie zasniesz ;/ Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re:sr.aaki... 13.10.09, 23:54 a ty parobek nawet nie byles na tyle bystry, zeby wywalic sr.aaki ze swojej odpowiedzi... kończe gadanie z toba, bo watek zaczyna na psy schodzic... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Wspolczesni Zydzi nie moga zyc bez antysemityzmu 13.10.09, 23:39 Mowilem. Swieta tacja. To element tozsamosci. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber :) 13.10.09, 23:50 Sorry ale ja nie pisze obsesyjnie o antypolonizmie. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber :) 13.10.09, 23:53 Zobacz, ja w ogole nie mowie o antypolonizmie. I kto ma obsesje? Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Poczytajcie sobie,choc wiem,ze 13.10.09, 23:45 powiedzcie koledze H., bo ja do niego nie pisze, ze jest nudny... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Poczytajcie sobie,choc wiem,ze 13.10.09, 23:49 on jest specjalista od antysemityzmu... a przede wszystkim to on jest specjalista do niedawania odpowiedzi... taki cepowaty.... tylko w miniaturze.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Poczytajcie sobie,choc wiem,ze 13.10.09, 23:57 Jak Ci ida wpisy na faszystowskich forach? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Poczytajcie sobie,choc wiem,ze 14.10.09, 00:01 jak ida tobie na forach homoseksualistow? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Poczytajcie sobie,choc wiem,ze 14.10.09, 00:08 Swietnie. Nie widzisz roznicy? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Poczytajcie sobie,choc wiem,ze 14.10.09, 00:11 nie, nie widze... ty nie wiesz, czy ja pisze na forach faszystowskich i ja nie wiem, czy ty piszesz na forach homoseksualistow. tzn. teraz wiem.... a ty ciagle nie wiesz... widzisz roznice? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Poczytajcie sobie,choc wiem,ze 14.10.09, 00:37 Naprawde powiedzialas to co powiedzialas? Nie widzisz roznicy miedzy gejami a faszystami? Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: Poczytajcie sobie,choc wiem,ze 14.10.09, 00:44 nie manipuluj znow grubber.... nie widze zadnej roznicy w tym, co ty napisales i co ja napisalam... trzasnales zdanko w niewiadome, dokladnie tak samo, jak ja trzasnelam zdanko w niewiadome... nie ma zadnej roznicy w takim pisaniu... tak samo jak ty mozesz pisac brednie, tak samo moge ja... tylko ze ja nigdy nie atakuje pierwsza takimi zdaniami... ja najwyzej moge oddac... to cala roznica... nie probuj tu teraz mi wmowic, ze nie widze roznicy miedzy homoseksualistami a faszystami.... nie widze zadnej roznicy w pisaniu takich zdan.... teraz doszlo? mam nadzieje, bo nie zamierzam ciagnac dalej twoich manipulacyjek.... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Poczytajcie sobie,choc wiem,ze 14.10.09, 00:57 1. Zadalem proste pytanie. I oczekiwalem odpowiedzi a nie tyrady obok tematu z tradycyjna mantra zarzutow. 2. Nie zjem Cie jesli napiszesz ze przyklad byl nietrafny. Slowo. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Pozarski 14.10.09, 00:25 A gdzie relacja z marszu ateistow, nie bylo, Cie na forum wiec znaczy sie maszerowales w Krakowku.Mogles przynajmniej z laptopa jakies relacje na zywo podrzucac ,ja sie poswiecilam temu marszowi caly watek, cos z 70 postow tam sie uzbieralo, a Ty ani slowa.I napisz czy mam racje, ze znamy sie z moderacji ,napisz na skrzynke , nie martw sie ja nie pejszyns, nie bede latala z tym po forum. Chce wiedziec dla siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Na dodatek becwal i pajac:/ 14.10.09, 00:01 Akunio, Hans..to jakas pora na pajacow..okres godowy, czy cos. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Love. 14.10.09, 00:12 Idiota. Tak nazywa mnie Wasza naczelna inelektualistka. I tego sie trzymaj bo Cie wytna. Za reakcyjny indywidualizm. Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Re: Love. 14.10.09, 00:17 Zajrzalem do ciebie na forum. Widze, ze haszyste zaczynasz tam hodowac Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Pozarski czyzbys mnie wygasil? 14.10.09, 00:42 Nie odpowiadasz na moje posty,przeciez, Cie nie obrazam. A co do antysemityzmu, to ja zaczne w koncu zaklad na tym forumie watki o antypolonizmie, i kazdego, kto osmieli sie skrytykowac, obojetnie czy kaczora, czy Donka, czy Rydzyka, bede oskarzac o antypolonizm. I prosze sie nie usmiechac, bo wystarczy kliknac w google, i tematy watkow wyskocza , byly juz na tym forum takie watki. Antysemityzm wychodzi mi juz bokiem, tym bardziej, ze Dana i spolka sami prowokuja, przykladow mozna znalezc mase. Bylo tu kilku Zydow, z ktorymi mozna bylo normalnie rozmawiac, ale teraz juz sie nie da. No to jak Pozarski odpowiesz, czy nie? Odpowiedz Link Zgłoś
marouder.eu Gini, ale Hans to nie Pozarski.. 14.10.09, 00:48 ..a ty piszesz w odpowiedzi Hansowi. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Gini, ale Hans to nie Pozarski.. 14.10.09, 01:03 marouder.eu napisał: > ..a ty piszesz w odpowiedzi Hansowi. Ja bardzo dobrze wiem , i dlatego zatytulowalam , pierwszy post "Pozarski" ale coz albo mnie wygasil, albo mnie bardzo nie lubi, wiec bede plakac cala noc z tego powodu. Jutro wstane z zapuchnietymi oczetami na moderacje, i sie poskarze Anieli jak jeszcze tam jest. Odpowiedz Link Zgłoś
wolna444 Re: Pozarski czyzbys mnie wygasil? 14.10.09, 01:00 On wszystkich wygasil oprocz siebie i swoich klonow z ktorymi zajadle peroruje Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Poczytajcie sobie,choc wiem,ze 13.10.09, 23:51 powiedzcie mieszkance biblioteki ze nie rozumie Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Poczytajcie sobie,choc wiem,ze 13.10.09, 23:56 moge ci jedno napisac... z ciekawosci je policzylam... a rozumiem duzo... moze nie wszystko... w tym nie wszystko zawiera sie nierozumienie ciebie np. Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Do uslug 14.10.09, 00:07 1. Wystarczy chciec. 2. I wystarczy nie patrzec na swiat przez knajackie kategorie: obsesyjny typek, idiota... Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Do uslug 14.10.09, 00:14 1. juz nie chce. 2. dobrze wiesz, ze nie patrze tak na swiat... i dlugo musialam dojrzewac do opinii... mam prawo do jakiegos zdania o tobie... tak jak ty o mnie. i tyle... nie urabiaj do tego teorii o kategoriach... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: I co? Nic? Zadnych refleksji 14.10.09, 00:18 o antysemityzmie? Tego wlasnie sie spodziewalem. Na szczescie mam dyskutantow w innych tematach na czarnej liscie. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: I co? Nic? Zadnych refleksji 14.10.09, 00:21 nu, dokladnie..... napisalam ci pozarski... oni przeciez nie sa antysemitami.... napewno grubber ma conajmniej dwoch przyjaciol zydow.... zamiast pisac na temat, to sie zaczyna o moim nazizmie.... wygodniej nie? Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: I co? Nic? Zadnych refleksji 14.10.09, 00:26 Czytajac odpowiedzi Borsuka,ktory dyskutowal z rachcia, dopatrzylem sie wlasnie tego nazi watka w zydowskich aquanetowcach. O co chodzi? Kiedy to ktos z nas popieral nazistow? Te polaczki kompletnie oszalaly. Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: I co? Nic? Zadnych refleksji 14.10.09, 00:32 nie, nie oszalaly.... z calkowita premedytacja przekrecaja to, co ja zrobilam... wiesz, to mi przypomina troche to arabskie badziewie... Odpowiedz Link Zgłoś
dana33 Re: I co? Nic? Zadnych refleksji 14.10.09, 00:46 nu..... mierna ta tradycja musze powiedziec.... nedznie wyglada to talalajstwo antysemickie, pozarski... dobranoc... Odpowiedz Link Zgłoś
pozarski Re: I co? Nic? Zadnych refleksji 14.10.09, 00:55 Rownie nedznie,co tamten antysemityzm. dobranoc. Odpowiedz Link Zgłoś
aaki składam wyrazy szczergo zalu 14.10.09, 00:24 i ubolewania wraz z głebokimi przeprosinami za te wszystkie antysemickie "dzieła sztuki" które powstały w europejsko- chrzescijanskim kregu kulturowym. p.s. nie masz cos na temat antysemityzm a rzezbiarstwo europejskie? Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Do uslug 14.10.09, 00:32 1. To szkoda. 2. Wlasnie nie wiem. Gdybym wiedzial bym tak nie napisal. I prosze nie wciskac mi dziecka w brzuch. Nie nazywac idiota. Nie sugerowac ze wyrazalem rownie kategoryczne osady personalne. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Do uslug 14.10.09, 00:47 2.Kretynem... jesli juz. Jesli nie wiesz, to dziwie sie, ze chcesz ze mna gadac... Nie, nie wyrazales rownie kategorycznych osadow o mnie Oprocz tego np., ze mysle "knajackimi kategoriami" )) Kretyn i idiota to okreslenia medyczne Napisalam, ze masz prawo miec zdanie o mnie. Masz naprawde klopoty z rozumieniem tekstu... 1. mnie nie szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
hansgrubber Re: Do uslug 14.10.09, 00:54 Ok skoro Ci nie szkoda to ustepuje Ci pola, nie chce tak rozmawiac. Odpowiedz Link Zgłoś
amamit Re: Do uslug 14.10.09, 01:02 nie masz mi czego ustepowac. raz jestesmy w 100% zgodni. lepiej w ogole nie rozmawiac Hans... Odpowiedz Link Zgłoś